Hvala vam od srca! ❤️
Ovaj forum mi je jako pomogao i nakon kemijske, citajuci vase price sam vidjela da nisam jedina sa takvim zeljama i borbama, price koje zrace celicnom voljom i pokretackom energijom... osjecala sam da cemo svi drzat u rukama svoje cudo ☺️
Sve smo skupa u ovome i mozemo mi to. Jutros sam popiskila drugi plusic, sto se tice mojih simptoma ovaj put bas nista osim blagih menga grceva ponekad, sise mi uopce nisu natekle kao inace u pmsu niti su osjetljive, valjda se jos nisu ukljucile u zbivanja 😂
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Bebolina preporuka za gdje kupiti čaj od marulje molim? nikad čula za njega a probala bi sve sad već🤭.. ne znam je li tko probao sa fertilup kapsulama, navodno bi trebale pomoći kod postizanja redovitih ciklusa za pcos slučajeve i hrpu drugih stvari..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bebolina preporuka za gdje kupiti čaj od marulje molim? nikad čula za njega a probala bi sve sad već🤭.. ne znam je li tko probao sa fertilup kapsulama, navodno bi trebale pomoći kod postizanja redovitih ciklusa za pcos slučajeve i hrpu drugih stvari..
Meni ga žena u ljekarni ponudila jer zna da sam u ovim vodama, cijena ni 2 eura.
Za kapsule ne znam ništa.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure bas sam prije par dana pisala za Catafertyl for her,po preporuci ginekologa sam krenula koristiti. I nikad u svom zivotu nisam vidjela tu kolicinu plodne sluzi kao ovaj ciklus.
Nesto novo na trzistu. Al je fkt malo skuplje..250kn msm pakovanje za 30dana.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja isto nikad nemam te sluzi rastezljive, mislim da sam do sad jednom imala samo i jednom sam imala perovulacijsko krvarenje, i to je to.. niti sam posebno napaljena tijekom O, niti osjecam po jajnicima, nista..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Uhh, ja bas jesam napaljena😂😂 imam osjecaj da totalno osobnost tad promijenim hahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja samo imam pojacan iscjedak par dana pred O, a taj raztezljivi nikad nisam imala...i kad smo prvi put radili na bebi mislila sam da zbog toga ne uspijeva, ali eto uspijelo je I bez te obilne raztezljive sluzi...tako da me ovaj put ne brine hahah
Ja imam veću želju za sexom dan dva pred M hahahah 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja samo imam pojacan iscjedak par dana pred O, a taj raztezljivi nikad nisam imala…i kad smo prvi put radili na bebi mislila sam da zbog toga ne uspijeva, ali eto uspijelo je I bez te obilne raztezljive sluzi…tako da me ovaj put ne brine hahah
I ja, ili kad dobijem, onda mi se bas, ali ovako pred O i to nemam.. ja od danas imam onako kremasti iscjedak(vise vodenkast al bijeli), testirala sam se i jucer i danas za svaki slucaj ali lh skroz niska, tako da predpostavljam da je peak ulovljen 5.9 znacio O, ili prije toga (jer sam se 5. prvi dan uspjela testirati).. prosli mj na 21 dc, ovaj znaci na 16,17 dc 🙈 znaci da ce i M ranije
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja samo imam pojacan iscjedak par dana pred O, a taj raztezljivi nikad nisam imala…i kad smo prvi put radili na bebi mislila sam da zbog toga ne uspijeva, ali eto uspijelo je I bez te obilne raztezljive sluzi…tako da me ovaj put ne brine hahah
I ja, ili kad dobijem, onda mi se bas, ali ovako pred O i to nemam.. ja od danas imam onako kremasti iscjedak(vise vodenkast al bijeli), testirala sam se i jucer i danas za svaki slucaj ali lh skroz niska, tako da predpostavljam da je peak ulovljen 5.9 znacio O, ili prije toga (jer sam se 5. prvi dan uspjela testirati).. prosli mj na 21 dc, ovaj znaci na 16,17 dc 🙈 znaci da ce i M ranije
Ivyyy koji si dpo?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa nemam pojma, po svemu sudeci negdje 4/5 dpo
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji