Meni stoji na aplikaciji za O , tets prije 5 min - 0.84 visoko
Ne razumijem, danas mi je 7 cd, jucer mi stala M
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Meni stoji na aplikaciji za O , tets prije 5 min - 0.84 visoko
Ne razumijem, danas mi je 7 cd, jucer mi stala M
Mozda ranija ovulacija?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa to je onda odmah nakon M, ne znam kako tako rano
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Palo mi je na pamet da ti je onaj plusic bio mozda biokemijska trudnoca😐 jer sama kazes da ti je menga obilnija bila nego inace, duze trajala i bolnija.
Pa ti je pozitivna ovulacijska trakica bila prije menge i sad, jer mozda imas i betu jos malo u organizmu
Meni su bile pozitivne trakice mjesec dana nakon spontanog..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Palo mi je na pamet da ti je onaj plusic bio mozda biokemijska trudnoca😐 jer sama kazes da ti je menga obilnija bila nego inace, duze trajala i bolnija.
Pa ti je pozitivna ovulacijska trakica bila prije menge i sad, jer mozda imas i betu jos malo u organizmu
Meni su bile pozitivne trakice mjesec dana nakon spontanog..
Bolnije nego inace nije bilo, inace imam bolnije M
Obilnija i duza da, jer zadnjih 3 mj sam imala po dva ili tri dana M( zato sam i napisala obilnija i duza), ali je bila bez ugrusaka i komada nekih, jer kad sam prvi put imala biokemijsku, ispao je jedan komad bas bas i to je bilo to, tako sam i znala..
da imam bete, imala bi i sjenicu na hcg testu, a imala sam je sako jedan dan, ostalo neg, cak sam i radila test tijekom M, barem ja tako mislim 😏
Ovo me sad buni naravno, poz trakica na 7dc
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Onda bi mozda bilo dobro hormonsku sliku izvaditi..iako se vadi 3.-5.dan ciklusa cisto da vidis sta se dogadja
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Koliko si prije bila uspješna u hvatanju peaka i oko kojeg dana?
Malo nas je puno pa mi teško pohvatati za svakoga sve detalje. Jer ako si inače imala dosta problema s hvatanjem peaka možda je baš iz tog razloga jer ti je rano O. Jer ja i kad piškim LH trakice ne krećem prije 10. Ili 11. dana jer O mi bude od 13. do 17.dc.
.
Kod mene nema ništa novo tu i tamo nešto štrecne ali znalo je tako i prije pa se ne varam da je to to.
Sinoć mi krenula glavobolja i pred jutro krenula migrena i to su bili koma bolovi pa sam prvo uzela Normabel i onda se pogoršalo pa sam uzela i Lupocet od 1000, legla i hladni oblog na glavu i par sati tako odležala. Sad je pomalo prisutna glavobolja ali skroz podnošljiva i ništa u usporedbi s onim ujutro.
Tratinčice jesi bila na festivalu pa zaružila i sad se ne javljaš? Nadam se da je tako, da nisu mučnine u pitanju.
Curke sretno u pokrivanju 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Koliko si prije bila uspješna u hvatanju peaka i oko kojeg dana?
Malo nas je puno pa mi teško pohvatati za svakoga sve detalje. Jer ako si inače imala dosta problema s hvatanjem peaka možda je baš iz tog razloga jer ti je rano O. Jer ja i kad piškim LH trakice ne krećem prije 10. Ili 11. dana jer O mi bude od 13. do 17.dc.
.
Kod mene nema ništa novo tu i tamo nešto štrecne ali znalo je tako i prije pa se ne varam da je to to.
Sinoć mi krenula glavobolja i pred jutro krenula migrena i to su bili koma bolovi pa sam prvo uzela Normabel i onda se pogoršalo pa sam uzela i Lupocet od 1000, legla i hladni oblog na glavu i par sati tako odležala. Sad je pomalo prisutna glavobolja ali skroz podnošljiva i ništa u usporedbi s onim ujutro.
Tratinčice jesi bila na festivalu pa zaružila i sad se ne javljaš? Nadam se da je tako, da nisu mučnine u pitanju.
Curke sretno u pokrivanju 🤗
Nisam bas bila uspjesna, al sam i inace radila testove odmah poslje M, mozda je bila greska, ponovila sam opet, i nizak je lh, vidjet cu ovih dana, pratit cu uglavnom 🤗
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Zene moje, bila sam na noktima, tako mi se zavrtilo i sumilo u usima da sam mislila da cu se srusiti, samo sam problijedila.. ja svaku sitnicu uzmem za simptom sad 😂
Meni se jutros temp sa jucerasnjih 36.6 na 36.8 popela, nadam se da ce rasti 🤞🙏 grcevi i kao neko pulsiranje su i dalje tu, nadam se da nije nista lose, stalno pritisak osjecam, a 7dpo sam
Drzim figee draga da je to znak za plusic🤞🏼🤞🏼
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Zene moje, bila sam na noktima, tako mi se zavrtilo i sumilo u usima da sam mislila da cu se srusiti, samo sam problijedila.. ja svaku sitnicu uzmem za simptom sad 😂
Meni se jutros temp sa jucerasnjih 36.6 na 36.8 popela, nadam se da ce rasti 🤞🙏 grcevi i kao neko pulsiranje su i dalje tu, nadam se da nije nista lose, stalno pritisak osjecam, a 7dpo sam
Drzim figee draga da je to znak za plusic🤞🏼🤞🏼
Jesi ti rekla u nedjelju da radiš testić ili?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji