Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila….ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂
Čekaj barem 12 dpo 😍🤞 možda bude nešto , ja sam danas 12 i čekam M 😫😏 i place mi se
Jesi ti piskila test?
A nemam se čemu nadati jer ja sam uhvatila O 16dc i tad sam imala puno sluzi , sto znaci sam ovulirala vrlo vjerojatno 17dc , a ja sam se vratila s poslovnog puta 18dc i tad smo suprug i ja imali odnose , ali vrlo vjerojatno je O već bila i prošla .. tako da ovaj mjesec sigurno ništa . Nisam pisnula jer imam samo jedan test , i to čuvam ako mi ikad zakasni M , onda ću 😃
Jajna stanica se može I do 2 dana nakon oploditi tako da nikad ne znas 🤞🏻😁 ovisi I kad je bila O točno u koliko sati I koji točno dan…tako da nade uvijek malo ima 🤗
Iz tvojih usta u božje uši mila moja ❤️ uglavnom trebam dobiti za 3-4 dana pa ćemo vidjeti 🤞❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina drzim palceve da bude i smrzlica! :)
Tratincice woooow vidim crticu! I tocno je onakva kakva je bobicno 9.dpo drzim palceve da svaki put bude tamnija i da dobijes jednosmjernu kartu za proljetne bebe 🤭😬
.
Ja sve vise mislim da mi se prosli ciklus primilo, ali da je otislo. Jedini mjesec kad se cerviks spustio kasnije nego inace i jedini put da su me grudi bolile dolje i sa strane, ali ne cijele nego samo po rubovima, a tolikom jacinom da je bilo na rubu izdrzivosti. Cak ni topic nisam mogla tih par dana nositi.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jel ima tko jos kakvih simptoma?😂
Hahahahaha mene samo grudi bole al mene svaki put tako ništa novo , nemam nikakve iscjetke ovaj mjesec .. tako da me povremeno boli trbuh kao da ću dobiti ali tako mi uvijek bude prije M
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Dosl sve moze biti simptom rane trudnoce, a i pmsa😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dosl sve moze biti simptom rane trudnoce, a i pmsa😂
Istina , može biti sve a može biti doslovno ništa 🤣🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Zato što nakon O rate progesteron I on stvara te naše "siptome" pa tako došlo ili ne došlo do trudnoce imati ćemo ih 😅
Samo što poslije izostanka M kreće joj jače rasti uz betu onda budu još izrazeniji...a sve ostalo eto pratimo jer nešto moramo pratiti dok čekamo M ili plus hahha 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zato što nakon O rate progesteron I on stvara te naše "siptome" pa tako došlo ili ne došlo do trudnoce imati ćemo ih 😅
Samo što poslije izostanka M kreće joj jače rasti uz betu onda budu još izrazeniji…a sve ostalo eto pratimo jer nešto moramo pratiti dok čekamo M ili plus hahha 😂
Buduci da sam na utricima, moje lice koje je inace baby face je sad puno sitnih pristica tako da prije da to oni uzrokuju nego da sam trudna😅
Jedino mi je smedji iscjedak sumnjiv, al saznat cu brzo sve
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tratinčice vidiii see 🥳🤞🏽 od srca ti cestitam, samo pozitivno dalje💜
Bebolina joooj imam osjećaj da ce i s tobom biti sve u najboljem redu, i da ćemo se veseliti kao i sa tratincicom. 🥰🥰Brzo ce to sve! Stvarno leti vrijeme.
Meriii ne znam jesam li cestitala, pogubila sam se! ako nisam još jednom cestitam i javljaj nam svee.
Eni nikad ne znaš!! Možda te i iznenadi! 🤞🏽
Ja sam na 8DPO imam neke blage grcice dolje, ali uvijek mislim da se nisam možda prehladila posto je ovih dana ludo vrijeme. Vidjet cemooo.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
E i da, grudi me malo bole
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji