Bebolina I ja sam probala s provjerom cervixa, ali znao mi je nekad I dan prije M biti visoko pa ono nisam se htjela više još I s tim opterecivati. A nekad mi bas I teško skuziti di je I šta je hahahha
Nadam se lijepom broju Kot tebe na slj uzv 🤗
Tratinčica vidi se blaga sijena...nadam se od srca da je to too 😍 pratimo daljno odvijanje 😁😁🥰🥰
Anchyyy bas mi je zao zbog odgode Transfera, ali kao što cure kažu odi sad na histero I ubrzo će I tvoja beba..šaljem zagrljaje 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila....ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila….ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂
Čekaj barem 12 dpo 😍🤞 možda bude nešto , ja sam danas 12 i čekam M 😫😏 i place mi se

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila….ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂
Čekaj barem 12 dpo 😍🤞 možda bude nešto , ja sam danas 12 i čekam M 😫😏 i place mi se
Jesi ti piskila test?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Anee, barem još 2 dana pričekaj i možeš piškit test zašto da ne 😂 znaš da mi to ovdje obožavamo😂
Kad imamo test, nećemo valjda samo gledat u njega😛😂
Bebolina, ja sam imala bolove od prvog dana pikanja i bome je svaki dan postajalo sve gore. Hiperstimulaciju ti nikako ne želim, a i vjerujem da do nje neće doći. Samo neka bude smrzlića!😊
Eni, možda i ne dođe 🤞🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jesi ti piskila test?
A nemam se čemu nadati jer ja sam uhvatila O 16dc i tad sam imala puno sluzi , sto znaci sam ovulirala vrlo vjerojatno 17dc , a ja sam se vratila s poslovnog puta 18dc i tad smo suprug i ja imali odnose , ali vrlo vjerojatno je O već bila i prošla .. tako da ovaj mjesec sigurno ništa . Nisam pisnula jer imam samo jedan test , i to čuvam ako mi ikad zakasni M , onda ću 😃

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jesi ti piskila test?
A nemam se čemu nadati jer ja sam uhvatila O 16dc i tad sam imala puno sluzi , sto znaci sam ovulirala vrlo vjerojatno 17dc , a ja sam se vratila s poslovnog puta 18dc i tad smo suprug i ja imali odnose , ali vrlo vjerojatno je O već bila i prošla .. tako da ovaj mjesec sigurno ništa . Nisam pisnula jer imam samo jedan test , i to čuvam ako mi ikad zakasni M , onda ću 😃
Jajna stanica se može I do 2 dana nakon oploditi tako da nikad ne znas 🤞🏻😁 ovisi I kad je bila O točno u koliko sati I koji točno dan...tako da nade uvijek malo ima 🤗
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jesi ti piskila test?
Jajna stanica se može I do 2 dana nakon oploditi tako da nikad ne znas 🤞🏻😁 ovisi I kad je bila O točno u koliko sati I koji točno dan…tako da nade uvijek malo ima 🤗
Iz tvojih usta u božje uši mila moja ❤️ uglavnom trebam dobiti za 3-4 dana pa ćemo vidjeti 🤞❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bebolina drzim palceve da bude i smrzlica! :)
Tratincice woooow vidim crticu! I tocno je onakva kakva je bobicno 9.dpo drzim palceve da svaki put bude tamnija i da dobijes jednosmjernu kartu za proljetne bebe 🤭😬
.
Ja sve vise mislim da mi se prosli ciklus primilo, ali da je otislo. Jedini mjesec kad se cerviks spustio kasnije nego inace i jedini put da su me grudi bolile dolje i sa strane, ali ne cijele nego samo po rubovima, a tolikom jacinom da je bilo na rubu izdrzivosti. Cak ni topic nisam mogla tih par dana nositi.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji