Pozdrav cure, nova sam na forumu i drago mi je da sam napokon naletila na neke nove teme jee dosad sve sta sam citala po forumima nije bilo novije od 2012 😂🤦 iako moram priznat da sam se sokirala kad sam vidila 130 stranica a tema otvorena 1.5.2021 😳😳
Pa evo samo ukratko da postavim par pitanja jer sam tek na 10 stranici postova pa da ne zaboravim neke setalje sta sam procitala a malo su me sokirali..
Ovako trakice piskim od 1 mjeseca i taman kad pomislim da sam ih skuzila ispadne da nisam, u pravilu krenem kad krenu i plodni dani i piskim do 2-3 dana iza pokazane ovulacije, trudim se piskit oko 11 ujutro jer inace imam veliki problem s pijenjem vode i ne mogu se kontrolirat tako da locem cijeli dan i onda ako se testiram kasnije rezultati su ajme 🙈🤷 nekas mi se zna od prvog dana plodnih dana pokazivati lagana svjetla crtica i tako cijeli vrijeme i onda kad je ovulacija pokaze se dosta tamnija ali mi ta tamna crta bude cak 2-3 dana..
Vadila sam TSH neki dan rezultat 2,750, intervali normalni od 0,3-3,6.. pa me zanima zasto pisete da ako se radi na trudnoci da je makismalna dopustena granica 2,5 i bili ja sad trebala trazit neku terpiju s obzirom da mi je samo lagaano poviseno? Takoder ova sluz koju spominjete meni se pojavi 10 dana nakon ovulacije (koja bude po trakici) i traje dva tri dana nije mi palo na pamet da je to jedan od pokazatelja ovulacije.. jel to onda znaci da meni bude bas kasna ovulacija? Ciklusi mi traju od 28-32 dana, takoder nedavno na pregledu mi je ginekologica usput spomenila kao desni jajnik malo policistivan i maternica zabacena ja u soku ali ona nije imala potrebu detaljnjije objasnit.. jos sam joj dosla s nekim simptomima za koje sam mislila da ce bar briseve napraviti ali 0 bodova, a papa je uredan..
Ugl 🙈😂 ima tu jos more toga za pisat ali ionako sam oduzila, pa ako mi moze neko pomoci sa odgovorima bila bi zahvalana
I sretno nam svima, nadam se sto kracem druzenju na ovoj temi 😁😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Yay eto me na listi 🙆🏼♀️ ali nema ♥️ kraj mene 🙈😆😄😅
Mene nitko ne pita sta cekam i zasto nisam trudna, stvarno nitko.🤷🏼♀️ Cak ni roditelji, ni njegovi. A da me itko pita rekla bi mu da sam jalova samo da sjaši. 😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav Boni i dobro došla.
Sve ti mi ovdje imamo neke probleme, kao što vidiš u našim opisima ispod postova. To što se tebi dogodilo s ginekologom i meni se dogodilo isto, meni je vidio septum (uleknuće) maternice, rekao teže ćete zatrudnjeti, brisevi ništa, čekamo papu, razmislite put kojim želite dalje... Za pcos sam već znala, pa eto bar me to nije šokiralo, ako ti je to gledao na obični UZV tada bi ti preporučila, ako možeš naravno, da odeš u neku polikliniku di ćeš dobiti stručne i kvalitetne informacije i gdje imaju 3D uzv jer je tada slika maternice koju će dobiti potpunija. Drugo mišljenje nije na odmet. Meni je za pcos dr. Preporučio inofolic, a cure piju Gyonsitol koji je jeftiniji, a ima iste sastojke...
Što se tiče trakica, ako imaš redovite cikluse možeš ih početi koristiti oko 10 dc, one bi u pravilu uvijek trebale pokazivati drugi crticu, samo na početku i prema kraju ciklusa blijedu, ona dva dana prije "pika" počme tamniti i kada ti je kontrolna i testna crtica iste debljine ili je testna tamnija od kontrolne uhvatila si "pik" i ovulacija bi trebala uslijediti od min 12 sati do 36 sati iza, naravno postoje izuzetci, nakon toga trakice ponovno svijetle. Slobodno slikaj trakicu i postavi sliku ovdje putem imgbb-a pa ćemo ti mi pomoći ustanovit je li pokazuje pik, a imaš i Premom aplikaciju koja ti kada slikaš trakicu iz aplikacije pokazuje vrijednosti. Obzirom na pcos, da bi znala je li uistinu došlo do ovulacije, bilo bi dobro mjeriti bazalnu temperaturu (Fertility fridend aplikacija ti izbacuje graf koji je nama u opisu, većini)
Ako se želiš družiti s nama, možeš u opis staviti svoje podatke i trakicu da ti možemo pratiti ciklus.
Cure ti imaju puno više znanja od mene i svi su ovdje voljni pomoći. Za sva pitanja su uvijek tu... 🙃
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Dobrodosla Boni 😊
Nasa Joli ti je sve objasnila, ako imas kakve nedoumice oko trakica, slikaj, tako cemo ti najbolje moci pomoci😊
Sto se tice maternice, i ja imam ulegnutu maternicu. I mama i sestra su imale, normalno su zatrudnile i nakon prvog poroda im se sve ispravilo. Ginekologica mi je rekla da ce mozda malo duze trebati da se bebica implementira ali da prilikom trudnoce ili poroda to ne pravi nikakve probleme, tako da ne brini🥰
Joli i Zoi hvala na dobrodoslici 😁 prvi put se koristim forumom pa se moramo malo priviknit kako sve funkcionira.. sto se tice maternice dosad mi to nikad nije spominjalao, imam vec jednu trudnocu i porod iza sebe medutim desila nam se tragedija tako da nas andeo nije s nama, mislim da mi se to s maternicom desilo nakon poroda radi situacije u kojoj smo se nasli.. ovaj sam pregled obavila u svoje drzavne ginekologice iako sam trudnocu vodila privatno, ali sam se nadala da ce mi napraviti briseve pa mi se nije dalo tramakavat u privatnika s brisevima pa po uputnicu u svoje pa nosit to sve na higijenski ali izgleda da cu morat.. M je taman danas stigla tako da kad prode javljam se svom privatniku pa cemo vidit sta on kaze..
Kako da dodam tu aplikaciju u opis profila? 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Bonii jako mi je zao zbog tragedije😭😭 uzasno.
Nadam se da uskoro stize tvoja dugina bebica.🌈🥰🙏🏻
Sto se briseva tice, uvijek mozes lagati socijalnom ginekologu da imas simptome, svrbez, iscjedak, onda ti ih mora napraviti. Preventivno nazalost rijetko koji zeli napraviti🙄 skrti su po tom pitanju.😬
Aplikacija se zove fertility friend (mi ju koristimo jer uz trakice mjerimo bazalnu temperaturu da budemo 100% sigurne kada je O), ako ne mjeris bazalnu mozes stvaiti obicni Lilypie ticker, koji odbrojava do iduce M, pa ti u potpisu vidimo koji si dan ciklusa i pratimo s tobom.❤️
Ako instaliras fertility friend kada uneses podatke - u desnom gornjem kutu imas tri crtice, kliknes tu - pa share chart and data - create and share graphical ticker - share - i kopiras si u opis BBC code. 😄😘
Boni dobrodošla i od mene! I ja sam nova. 😃 Vidim da i ti pijes vrkutu. Di se moze kupiti taj caj, koliko se dugo pije? ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Dobar dan ženske
Jelušićka ahhh mislim da mi sve tu znamo taj filing... Svi oko tebe su trudni ili imaju djecu a ti nikako i nikako :/ Nas više ništa ne pitaju jer borba dugo traje pa su i svijesni da nema smisla pitati, znaju da se borimo... i slažem se za piškenje, ako uspiješ izdržati, najbolje tak na dan kad trebaš dobiti
Lucky uživaj sa svojima u klopici i društvu :))
Boni dobro nam došla Žao mi je zbog tragedije koju si prošla i nadam se da slijedi sada ljepše razdoblje i da će brzo bebica biti u bušici... evo cure su ti praktički sve objasnile, nemam što za dodati... za sva pitanja smo tu :)
zoi čekam sljedeći tjedan i tvoje piškenje :)))) tempice su sve dobra, nadam se da će tako i plusići biti, navijamoooo
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Drago mi je da ima neko da me razumije. Mislim kamo sreće da me ne razumijete ako razumijete 😂
Bonii dobro došla mi smo ovdje ko big family 💋
Bonidobrodošla i od mene! I ja sam nova. 😃 Vidim da i ti pijes vrkutu. Di se moze kupiti taj caj, koliko se dugo pije? ☺️
Ja sam čaj kupila u DM-u a ima isto i u ljekarnama :)
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji