Kamilice kako curke kazu nemoj se zamarati godinama. Mozda upali bas iz prve! 🙃 probaj sad par ciklusa sa trakicama pratiti , a nadam se da ti trakice na kraju vise ni nece trebati 😉
Hvala ti 😊 takodjer to isto zelim! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Lucky, mala zao mi je zbog negativnih testova ❤️, doris nadam se da ce tamniti 🤞
Malala sretnoo!
Zoi tebe cekamo sa testicem za 5, 6 dana 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Zoi vidim da si u dpo danima.... Držim 🤞🤞 da se uhvatilo... Sad odbrojavamo s tobom.... 🙃
Kamilice kao što cure kažu često godine nisu bitan faktor.... Pa 30e su nove 20e.... 😉
__
Javila mi je prijateljica koja ima ovulacije svako prijestupne da je trudna, skoro pa smo u isto vrijeme krenule u bitku, obje PCOS, hormoni izmješani, ona je od tada imala jednu jedinu ovulaciju i hvala Bogu jedna je bila dovoljna... Doslovno sam od sreće viknula, a bila sam u dućanu kada mi je javila, prodavačica je mislila da nisam normalna, ali kada jedna od nas s ove teže strane dobije to čudo ljubavi, osjećam se kao da sam i ja dobila s njom, pa makar malo trudničke prašine... Ovo mi daje nadu i za sve nas, da ćemo i mi dobiti svoja čuda 💜
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli tako je, godine nisu bitne. To ce mi bit mantra. 💪😅 Super za tvoju prijateljicu! 👏👏🤰 Sve je moguće.😃 Ja godinama slušam od raznih zena oko mene razne price. Neke zatrudne a uopce nisu planirale, druge se muce godinama... stvarno ima svega. Znam da su neke zatrudnile tek kad su otpustile i rekle sta bude bude. Cesto je taj psihicki pritisak prejak da bi se opustile i otpustile. Ja da sam mladja (opet ja i godine 🤦🏽♀️) se uopce ne bi previše zamarala kad cu. Zato i jesam cekala ovoliko. 🙈Istina da je bolje prije nego kasnije, ali ni sa 40 nije kasno roditi. A pogotovo ne sa 35 ili 30. Samo pozitivno! 💪😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure hvala vam.❤️🥰 i ja se nadam i jedva cekam piskit test🥰
_
Joli super za prijateljicu, takve price daju optimizam🥰
Jolie bas volim cuti te pozitivne vijesti, pogotovo ove PCOS price... super za prijateljicu! Odmah mi to daje vjetar u leda i nadu da ce i moje cudo doci 🙃😉
Ann masem ti! Nadam se sa si mi dobro 😘
Jolie bas volim cuti te pozitivne vijesti, pogotovo ove PCOS price… super za prijateljicu! Odmah mi to daje vjetar u leda i nadu da ce i moje cudo doci 🙃😉
Ann masem ti! Nadam se sa si mi dobro 😘
Jesam, hvala, pratim vas 😘 malo je neobicno bez hope i njenih analiza crtica i simptoma, nadam se da se uskoro vraca 😊
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jutroo!
Nadam se da imamo danas lijep dan! Ja sam vec od pola 7 budna..
Krenula sam sa duphastonom. Sad 7 dana njega i onda ce valjda M na 70ni neki dc 🤣😅
Jel piski koja danas?
Jutro.. kako ste svi danas?
Anchy nadam se da će terapija s duphastonom biti uspješna, da će M doći i neće zezati..
Lucky tvoja temperatura izgleda super..a bome i ovo što si navela su dobri simptomi.. jesi ponavljala test?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Da, najdosadnije vrijeme ciklusa poslije M 🥴
Krenula sam s terapijom, nadam se da će spustiti prolaktin pa da će JS biti kvalitetnije.. 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji