Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    21. Svibanj 2021. 19:33

Anchy_23 🌈

Kamilice kako curke kazu nemoj se zamarati godinama. Mozda upali bas iz prve! 🙃 probaj sad par ciklusa sa trakicama pratiti , a nadam se da ti trakice na kraju vise ni nece trebati 😉

Hvala ti 😊 takodjer to isto zelim! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

annboleyn
    21. Svibanj 2021. 19:58

Lucky, mala zao mi je zbog negativnih testova ❤️, doris nadam se da ce tamniti 🤞
    Malala sretnoo!
    Zoi tebe cekamo sa testicem za 5, 6 dana 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Joli 🌟
    21. Svibanj 2021. 19:59

Zoi vidim da si u dpo danima.... Držim 🤞🤞 da se uhvatilo... Sad odbrojavamo s tobom.... 🙃
    Kamilice kao što cure kažu često godine nisu bitan faktor.... Pa 30e su nove 20e.... 😉 
    __
    Javila mi je prijateljica koja ima ovulacije svako prijestupne da je trudna, skoro pa smo u isto vrijeme krenule u bitku, obje PCOS, hormoni izmješani, ona je od tada imala jednu jedinu ovulaciju i hvala Bogu jedna je bila dovoljna... Doslovno sam od sreće viknula, a bila sam u dućanu kada mi je javila, prodavačica je mislila da nisam normalna, ali kada jedna od nas s ove teže strane dobije to čudo ljubavi, osjećam se kao da sam i ja dobila s njom, pa makar malo trudničke prašine... Ovo mi daje nadu i za sve nas, da ćemo i mi dobiti svoja čuda 💜

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Kamilica ♡
    21. Svibanj 2021. 20:46

Joli tako je, godine nisu bitne. To ce mi bit mantra. 💪😅 Super za tvoju prijateljicu! 👏👏🤰 Sve je moguće.😃 Ja godinama slušam od raznih zena oko mene razne price. Neke zatrudne a uopce nisu planirale, druge se muce godinama... stvarno ima svega. Znam da su neke zatrudnile tek kad su otpustile i rekle sta bude bude. Cesto je taj psihicki pritisak prejak da bi se opustile i otpustile. Ja da sam mladja (opet ja i godine 🤦🏽‍♀️)  se uopce ne bi previše zamarala kad cu. Zato i jesam cekala ovoliko. 🙈Istina da je bolje prije nego kasnije, ali ni sa 40 nije kasno roditi. A pogotovo ne sa 35 ili 30. Samo pozitivno! 💪😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

21. Svibanj 2021. 21:17

Cure hvala vam.❤️🥰 i ja se nadam i jedva cekam piskit test🥰
    _
    Joli super za prijateljicu, takve price daju optimizam🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Svibanj 2021. 22:15

Jolie bas volim cuti te pozitivne vijesti, pogotovo ove PCOS  price... super za prijateljicu! Odmah mi to daje vjetar u leda i nadu da ce i moje cudo doci 🙃😉
    Ann masem ti! Nadam se sa si mi dobro 😘

annboleyn
    21. Svibanj 2021. 22:33

Anchy_23 🌈

Jolie bas volim cuti te pozitivne vijesti, pogotovo ove PCOS price… super za prijateljicu! Odmah mi to daje vjetar u leda i nadu da ce i moje cudo doci 🙃😉
    Ann masem ti! Nadam se sa si mi dobro 😘

Jesam, hvala, pratim vas 😘 malo je neobicno bez hope i njenih analiza crtica i simptoma, nadam se da se uskoro vraca 😊

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Svibanj 2021. 07:17

Jutroo!
    Nadam se da imamo danas lijep dan! Ja sam vec od pola 7 budna..
    Krenula sam sa duphastonom. Sad 7 dana njega i onda ce valjda M na 70ni neki dc 🤣😅
    Jel piski koja danas?

Garawa¤
    22. Svibanj 2021. 07:28

Jutro.. kako ste svi danas? 
    Anchy nadam se da će terapija s duphastonom biti uspješna, da će M doći i neće zezati.. 
    Lucky tvoja temperatura izgleda super..a bome i ovo što si navela su dobri simptomi.. jesi ponavljala test? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    22. Svibanj 2021. 07:44

Da, najdosadnije vrijeme ciklusa poslije M 🥴
    Krenula sam s terapijom, nadam se da će spustiti prolaktin pa da će JS biti kvalitetnije.. 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.