Boni hej Bokic! Dobro nam dosla! Lijepo su ti jolie i Zoi objasnile. Mi si ovdje uploudamo slike trakica kad lovimo pik mozes nam i ti svoje pa cemo komentirati. Nadam se da ces uskoro ostati T i otici na one trudnicke teme 🤞🍀
Kamilica ja sam vrkutu u dmu uzimala. Pila sam po pola litre dnevno. Napravila bi si u termosicu i na posao ponjela. Sad sam malo prestala s njom jer sam ju jedan period bas stal i pila.
Bonidobrodošla i od mene! I ja sam nova. 😃 Vidim da i ti pijes vrkutu. Di se moze kupiti taj caj, koliko se dugo pije? ☺️
Ja sam vrkutu uzimala u Bio bio i onim standovima po trgovackim centrima sa svim travama odnosno cajevim, prvi put kad sam ostala trudna pila sam je neka dva miseca i onda od linosti napravila pauzu od misec dana i taman u tom periodu ostala trudna, sad sam isto napravila pauzu ali ocito da nije u tome sema tako da je planiram ponovo pocet pit
Hvala svima na dobrodoslici 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ako instaliras fertility friend kada uneses podatke - u desnom gornjem kutu imas tri crtice, kliknes tu - pa share chart and data - create and share graphical ticker - share - i kopiras si u opis BBC code. 😄😘
Mislim da sam djelomicno uspila jer mi se ne prikazuje kao ostalima 🙈🙈
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Lucky tebi sam zaboravila odg. Ja sam jucer krenula piti dufic. Pijem ga do petka pa cekam M nakon 70 i kusur dana ce doci 🤗😅🤣
Onda stavim ponovo ff trakicu. 😉
Boni moraš unijeti svoje podatke, kada ti je bio posljednji ciklus koliko ti traju ciklusi, odabrati izgled trakice i pokazatelj dana ciklusa, pa onda na opisani način kopirati.... Malo istraži, jednostavno je... 🤞
Anchy baš će mi biti drago ponovo ugledati tvoju FF naljepnicu .... 😊
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ako instaliras fertility friend kada uneses podatke - u desnom gornjem kutu imas tri crtice, kliknes tu - pa share chart and data - create and share graphical ticker - share - i kopiras si u opis BBC code. 😄😘
Mislim da nisi dobar link stavila, mora ti biti onaj dugi, tj taj zadnji od sva tri ponuđena i baš sve kopiraš i zalijepiš dole
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Boni jako mi je žao tvog gubitka... I želim ti sreću najveću u drugom pokušaju 💚
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Boni jako mi je žao tvog gubitka… I želim ti sreću najveću u drugom pokušaju 💚
Kak napreduju tvoje trakice?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Mislim da nisi dobar link stavila, mora ti biti onaj dugi, tj taj zadnji od sva tri ponuđena i baš sve kopiraš i zalijepiš dole
U pravu si, bia je krivi link u pitanju 🤦🤦 zahvaljujem na pomoci 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Maybenewmom, Anchy & Boni hvala na informacijama! 🤗Ja cu je sutra kupiti, pa cu je poceti piti kad dobijem mengu. Guglala sam da se ne preporučuje u ranoj trudnoći. Pa cu pricekati za svaki slučaj, mada 99% da nisam 🤰 😆
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji