Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    23. Svibanj 2021. 16:45

Boni hej Bokic! Dobro nam dosla! Lijepo su ti jolie i Zoi objasnile. Mi si ovdje uploudamo slike trakica kad lovimo pik mozes nam i ti svoje pa cemo komentirati. Nadam se da ces uskoro ostati T i otici na one trudnicke teme 🤞🍀
    Kamilica ja sam vrkutu u dmu uzimala. Pila sam po pola litre dnevno. Napravila bi si u termosicu i na posao ponjela. Sad sam malo prestala s njom jer sam ju jedan period bas stal i pila.

Bonii
    23. Svibanj 2021. 17:58

kamilicaaa

Bonidobrodošla i od mene! I ja sam nova. 😃 Vidim da i ti pijes vrkutu. Di se moze kupiti taj caj, koliko se dugo pije? ☺️

Ja sam vrkutu uzimala u Bio bio i onim standovima po trgovackim centrima sa svim travama odnosno cajevim, prvi put kad sam ostala trudna pila sam je neka dva miseca i onda od linosti napravila pauzu od misec dana i taman u tom periodu ostala trudna, sad sam isto napravila pauzu ali ocito da nije u tome sema tako da je planiram ponovo pocet pit

Hvala svima na dobrodoslici 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Bonii
    23. Svibanj 2021. 18:07

Ako instaliras fertility friend kada uneses podatke - u desnom gornjem kutu imas tri crtice, kliknes tu - pa share chart and data - create and share graphical ticker - share - i kopiras si u opis BBC code. 😄😘

Mislim da sam djelomicno uspila jer mi se ne prikazuje kao ostalima 🙈🙈

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Svibanj 2021. 18:21

Lucky tebi sam zaboravila odg. Ja sam jucer krenula piti dufic. Pijem ga do petka pa cekam M nakon 70 i kusur dana ce doci 🤗😅🤣
    Onda stavim ponovo ff trakicu. 😉

Joli 🌟
    23. Svibanj 2021. 18:47

Boni moraš unijeti svoje podatke, kada ti je bio posljednji ciklus koliko ti traju ciklusi, odabrati izgled trakice i pokazatelj dana ciklusa, pa onda na opisani način kopirati.... Malo istraži, jednostavno je... 🤞
    Anchy baš će mi biti drago ponovo ugledati tvoju FF naljepnicu .... 😊

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    23. Svibanj 2021. 18:48

Bonii 👼

Ako instaliras fertility friend kada uneses podatke - u desnom gornjem kutu imas tri crtice, kliknes tu - pa share chart and data - create and share graphical ticker - share - i kopiras si u opis BBC code. 😄😘

Mislim da nisi dobar link stavila, mora ti biti onaj dugi, tj taj zadnji od sva tri ponuđena i baš sve kopiraš i zalijepiš dole

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    23. Svibanj 2021. 18:50

Boni jako mi je žao tvog gubitka... I želim ti sreću najveću u drugom pokušaju 💚

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    23. Svibanj 2021. 18:54

Joli 🌼

Boni jako mi je žao tvog gubitka… I želim ti sreću najveću u drugom pokušaju 💚

Kak napreduju tvoje trakice?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Bonii
    23. Svibanj 2021. 19:04

Tonia <3

Bonii 👼

Mislim da nisi dobar link stavila, mora ti biti onaj dugi, tj taj zadnji od sva tri ponuđena i baš sve kopiraš i zalijepiš dole

U pravu si, bia je krivi link u pitanju 🤦🤦 zahvaljujem na pomoci 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Kamilica ♡
    23. Svibanj 2021. 19:55

Maybenewmom, Anchy & Boni hvala na informacijama! 🤗Ja cu je sutra kupiti, pa cu je poceti piti kad dobijem mengu. Guglala sam da se ne preporučuje u ranoj trudnoći. Pa cu pricekati za svaki slučaj, mada 99% da nisam 🤰 😆

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.