Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2021. 00:23

Bonii dobrodoslaaaa i sto prije osla! Nije da te tjeramo i da nisi dobrodosla nego samo ne zelimo da provedes tu puuuuuno vremena kao neke koje smo vec postale starosjedioci  uh,uh...trakice su ti pouzdane iskljucivo u kombinaciji s mjerenjem bazalne temperature, jesi mozda razmisljala da to uvedes u dnevnu rutinu,pogotovo ako imas blago policistican jajnik? Jer je caka s trakicama sto mozes uloviti pik, ali to ne garantira nuzno ovulaciju,vec to moze potvrditi samo temperatura i vidljivo zuto tijelo na UZV...sto se briseva tice, doktori su bas jako tesko za to, pogotovo socijalci,jesi mu rekla koliko dugo radite na bebi? Ako niste jednostavno reci da vec godinu i pol pokusavate i ne ide, a briseve niste radili pa bi samo zeljela potvrdu da je sve ok,jer ja prva imam super PAPA test,ali eto zato mi se slucajno na brisevima otkrila ureaplazma, a sad ce 2 godine rada na bebi. Ne zelim te plasiti, ali te bestije mogu nedaj Boze uzrokovati neplodnost ako se ne otkriju dovoljno rano. Kod zena stvore upalu jajovoda kroz koji naravno ne mogu vremenom folikuli izlaziti van i tu ne dolazi do O, a kod muskih urea jednostavno ubije spermije i tu nema dalje. Zasto to nije u obveznom godisnjem pregledu nece mi nikad biti jasno, da ti moras moliti i siliti doktora da napravi pregled koji realno traje par sekundi a moze ti nedaj Boze napraviti velike probleme kasnije. Sto se TSH tice, navodno je 2.5 gornja granica i za to se daje neka terapija kad se premasi ako se planira zacece jer je to stitnjaca i ona drzi u ravnotezi aspolutno sve spolne hormone, pa tako i progesteron koji je jako vazan u samom pocetku trudnoce i ako postoji nesto sto ga rusi ili mu ne dozvoljava rast, trudnoca se ne moze odrzati cak i ako do nje dode, vec se dogodi tzv.biokemijska trudnoca,a takve su danas jako jako ceste nazalost. Mozda ne bi bilo lose da vidis s doktoricom da ti nesto uvede da se to pokusa malo smanjiti,a sto se sluzi tice..e to bi trebala jedan ciklus popratiti trakicama, jer opet ako ti bude tek 10 dana nakon pozitivne trakice ta sluz ili se tijelo muci uopce da izbacivanjem folikula van i da ono pukne ili mozda to nije pik sto si ulovila a mozda ti se na oko cini da je, pa bude O stvarno kad imas sluz,ali ti je onda lutealna faza prekratka pa ne moze doci ni do potencijalne implantacije. jel imas negdje trakice da slikas i stavis tu? i da....jako mi je zao zbog tvog gubitka 

24. Svibanj 2021. 00:26

simba ja cervix provjeravam samo u plodnim danima, odnosno kad ulovim pik jer provjeravam sluz hocu li naci nesto sto pokazuje da je O blizu, a i kad prode period O, provjerim samo jel spusten i tvrd da budem sigurna i to je to, onda ga opet ostavim na miru do iducih plodnih dana 

Eh, sad kad sam vas sve pokrila idem spavati jer je krajnje vrijeme. Jos ovaj tjedan pon i pet ne radim pa imam fore sutra da si sve ocistim doma, nadajuci se da ce se M zaletiti do mene, a i ako nece nije kraj svijeta mozda se produzi ciklus do jos jedne O  jedva cekam petak da zavrsim s antibiotikom, ubio je Boga i u meni i u muzu, vec je ko malo dijete i odbija mi drugi dan to pit jer mu se stvori kiselina pa mi place  ljubim vas sve, zelim vam ugodan pocetak novog radnog tjedna koliko je to god moguce i ajmo samo hrabro po nove plusice i pikove, vrijeme je!
    3….2…..1 it's pee time 

Lida 🍀
    24. Svibanj 2021. 06:29

Jutro cure, pratim vas ali nisam imala sto pisati a ni prijavljivati, simptoma nemam nikakvih ni za M a ni za T 😐 u subotu bila napravila jos jednog kineza ali naravno  snjesko 🤔
    Hope, svaka čast na ovako opsirnim odgovorima svima 😁😁😁 falila si nam svima 
    Od 15.do 19.dc smo taman bili u pripremama za vjenčanje i 8.5. vjencanje, pilo se, nije se normalno spavalo...tako da nisam mjerila btt jer svakako ne bi bila mjerodavna....mozda sam trebala ali vjerojatno bi me jos vise bunila, i ovako je sva neka divlja. 
    Isto tako ni lh trakice nisam u tim danima bas pratila. Ovo je sto imam od ovog ciklusa, radila sam jos i nakon 19dc ali su bile puno svjetlije od zadnje i nisam ih ni unosila u Premom, tako da vjerujem da je pik bio u tim danima 😂 https://ibb.co/9cD88Pv
    Vjerujem da mi kasni od silnog stresa prethodnih mjeseci. Cekam srijedu da popiskim jos jedan. Ali ne kineza, uzet cu si gravignost
    Ima dobrovoljaca da piske u srijedu samnom? 😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Svibanj 2021. 07:54

Jutro!!
    Hope majko sveta sto si se raspisala  Falila si heheh 
    Lucky Jedva cekam da obavis razg. sa dr. pa da vidis sto i kako dalje 
    Simba nisam trazila cerviks nekako mislim da ja to ne bi mogla napipati a kamoli skuziti razliku...

simba
    24. Svibanj 2021. 08:19

Lucky 🍀

Bokic zenske moje
    Moram ic citat zaostatke, jucer zbog slavlja nista nisam stigla
    Moja tempica roknula, dolazi gadura

hej, tebi je sad prilika opipat se kad je M blizu. Opereš dobro ruke, što je najvažnije, staviš prst (srednjak) ili dva (srednjak i kažiprst) i opipaš gdje se nalazi trenutno cerviks. Trebao bi bit relativno nisko i tvrđi, osjet kao da diraš vlažan nos😂🙈 Eh, a isto to napravi poslje M i u plodnim danima. Velika razlika! Uostalom, pročitajte malo na netu o tome, uokoliko vas zanima, definitivno bolje objašnjeno!
    Što se mog ciklusa tiče, piši propalo!  ima još do M, no 99 posto sam sigurna da ništa od toga! 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Svibanj 2021. 08:56

Meni je O svake prijestupne godine (ali DOSLOVNO hahaha ) Tak da i kad bi popipala cerviks dok dode O vec bi zaboravila kakav je bio prije  Joj hahaha a moram se smijati sama sebi! Bolje tako nego da cmizdrim i placem jer nema O
    Ja se sad toliko radujem mengi evo jedva cekam da se restartam pa ispocetka 

Tonia♥️
    24. Svibanj 2021. 09:42

Dobro vam ponedjeljkasto jutro 
    Simba nema baš iscjetka, tu i tamo kad se obrišem bude nešto sitno kaj se malo da rastegnut ali daleko je to još od egg-a :/ Nisam još nikad taj cerviks provjeravala, ne znam nekak znam da moraš dobro oprat te ruke i onda si gurnut a ja sam sva u strahu od tih beštija pa bi radije to preskočila :/
    Eeeeettooo nam Hope, nemreš fulat da se vratila kad dve stranice minimalno ispiše   
    Mala ima nade dok M ne dodje, ako je bilo dosta stresno, moguće da ti i ciklus bude malo šarao, odmah se to na njemu vidi nažalost :/
    Lucky miša mu jebem da mu jebem... imala sam tak lijepu scenu u glavi tebe i onog mutavog doktora kak mu na facu stavljaš pozitivan test i kažeš mu eto ti tebe i tvog uzv-a i ne folikula 
    Anchy super mi je ovaj tvoj crni humor :))) a da, šta ćeš jadna, guraš dalje :))) ajde sada će se napokon nešto dešavati i krenuti pravi ciklus, jedva ti čekam da ticker staviš

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

simba
    24. Svibanj 2021. 09:43

Lucky 🍀

simba

Lucky 🍀

Bokic zenske moje
    Moram ic citat zaostatke, jucer zbog slavlja nista nisam stigla
    Moja tempica roknula, dolazi gadura

hej, tebi je sad prilika opipat se kad je M blizu. Opereš dobro ruke, što je najvažnije, staviš prst (srednjak) ili dva (srednjak i kažiprst) i opipaš gdje se nalazi trenutno cerviks. Trebao bi bit relativno nisko i tvrđi, osjet kao da diraš vlažan nos😂🙈 Eh, a isto to napravi poslje M i u plodnim danima. Velika razlika! Uostalom, pročitajte malo na netu o tome, uokoliko vas zanima, definitivno bolje objašnjeno!
    Što se mog ciklusa tiče, piši propalo! ima još do M, no 99 posto sam sigurna da ništa od toga!

Citala puno o tome, ali pored svega jos mi se i ne dira i trazi cerviks, odavno sam odustala od toga 😂
    Zasto si vec otpisala ciklus? Imas jos tjedan dana do M

pa cerviks ga je otpisao😂 a i filing mi je baš takav. Nema nikakve promjene spram prošlim ciklusima. neć da se bediram. naručila sam si badiće sa zafula i čekam ljeto da uživam!🌞🍹🌅 neb mi ni pasalo sad da se udebljam, a nit bi se mogla bezbrižno kupati😂😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

Tonia♥️
    24. Svibanj 2021. 10:45

Lucky nadam se da je O, jer naznake za M nemam nikakve :/ jebate valjda sam već 50 trakica potrošila :/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• kokolo28
    24. Svibanj 2021. 12:59

Hej cure... evo i mene konacno... vidim da vikendima necu moci biti aktivna zbog priprema oko svadbe... ak kriz tjedan sam tu 
    Imala sam 10 stranica za nadoknadit
    Vidim da se Hope vratila  jesi jos uvijek na GO ili si se vratila?
    Tonia daj nadam se da je O, da si budemo tu negdje 
    Jel tko piski uskoro, ja se veselim plusicima 

Moja tempica malo zajebava, bas mi nekak odskace... da nisam piskila LH trakice, nebi znala da je bila O...ja nemam one sluzi pa nemrem po tome skuzit  

Jeste inace ok? 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.