Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    23. Svibanj 2021. 20:27

Tonia, danas sam bila na obiteljskoj proslavi, jela i pila i tako u krug, tako da nisam danas ni pratila, jer ne bi bila realna koncentracija lh, sutra nastavljam, lakše mi je kada radim... ni tempicu nisam izmjerila jer nisam imala toplomjer... 😅
    Ima li u tebe napretka? Vidim da je tempica lijepo pala...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    23. Svibanj 2021. 20:35

Joj ne znam kaj da ti kažem, sve je to nikakvo... Jučer navečer je čak došla do 0,41 i nakon toga niš dalje, ujutro opet mrtva bila :/... koliko mi je ova temp mjerodavna ne znam jer sam tek oko 1 zaspala a probudila se u 5.30 :/ zato sam ju i tako označila, al tempica mi je ovaj mjesec za ubit se 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    23. Svibanj 2021. 21:32

Ja je ni ne mjerim dovoljno dugo da bih imala neki obrazac, sve u svemu posljednja dva ciklusa su mi jako čudna, mislila sam sad kad pijem ovo sve za pcos da će biti bolje, ali ne miriše na bolje... Nadam se da će nam se situacija promijeniti na bolje i da se pratimo... 🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

simba
    23. Svibanj 2021. 21:43

da se javim, čitam vas, al nemam šta pisati. Danas bi trebao bit 7dpo, nemam nikakvih simptoma. Muči me jedino zadnja 2-3 dana zatvor kao nikad, ni donat ne pomaže. Sise su nešto blago punije i to je to. Iako moram naglasit da kako sam rodila prije 3 god i dugo dojila, nikada nisam imala više nekakve pms bolove u sisama. Prije trudnoće jesam, neki mj više neki manje. Sve se jednim porodom očito mjenja😁
    da li koja od vas testira cervix? većina vas se bavi bazalnom, ali opipavanjem vrata maternice točno možete znati gdje ste trenutno u ciklusu, možete i skužiti da li je došlo do eventualno oplodnje. u biti je vrlo jednostavno. 
    Recimo u ciklusu kad sam imala biokemijsku, vrat maternice mi je ostao visoko nakon O, tad sam i posumnjala na trudnoću, zadnja dva ciklusa sam isto provjeravala u periodu poslje O i prije M, i bio je jako nisko. Baš se kuži razlika. jel se bavila koja time?

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Svibanj 2021. 21:46

Tonia <3

Joj ne znam kaj da ti kažem, sve je to nikakvo… Jučer navečer je čak došla do 0,41 i nakon toga niš dalje, ujutro opet mrtva bila :/… koliko mi je ova temp mjerodavna ne znam jer sam tek oko 1 zaspala a probudila se u 5.30 :/ zato sam ju i tako označila, al tempica mi je ovaj mjesec za ubit se

pa jel ima kakvog iscjetka? išta da upućuje na O?

👩33g
    👨42g
    👦4g

24. Svibanj 2021. 00:19

Evo mene,evo meneeee.ovdje saaaaaaaaaaaaam! Jel me netko trazioooo?
    Vratila se ja iz Bosne s godisnjeg jucer popodne, ali dosli su nam odmah prijatelji pa smo se malo zapili i ispricali, pratila sam Eurosong i bilja preeezadovoljna pobjednikom, danas malo kasnije ustala i bas sam si sva mutava nekak cijeli dan, radili rostilj pa sam kasnije zaspala i vidla da je bas posteno kisa pala i reko sad kad sam obavila nocnu i lokalnu primjenu antibiotika reko da vidim sto ima novoga ovdje jer me nije bilo par dana, pa hajd da krenem redooom 
    Tonia tebi i dalje nema pika? Vidim tempica jedan dan poraste, a drugi padne, bas imas brdoviti graf,ko ovaj nas Balkan  nadam se da ce uskoro pikic,osim ako nije danas bio, al obzirom da ti odgovaram na poruku na 115.stranici onda ne zamjeri jer mi se ne brise dio odgovora pa cu samo nastavit ako naidem na nesto interesantno 
    Lucky vidim tempica se drzi visoko,visokooo,nadam se da ce zabljesnuti lijepi plusic za par dana  nadam se da ste se lijepo proveli za muzev rodendan, da uzivas sa svojima koji su dosli nakon dugooooo vremena, a lucky spava u mojoj torbi i ceka da ga lijepo tretiras kad ga preuzmes  nadam se da je progic iznad granice samo znak tvog malca koji se ugnijezdio na nekih 9mj i da ce biti fini plusiiiiic 
    maybenewmom ono je definitivno bio pik, ali tempica bi nam sve potvrdila,steta sto nemamo uvid u to ali se nadam da ce se i kod tebe pojaviti plusic ili dvije crtice 
    Jelušićkaa uuu vec si 7DPO, jos malo i znat cemo je li ovaj ciklus sve ili nista, nadam se svakako ovo prvo  

24. Svibanj 2021. 00:20

Niki nazalost nas i previse ima svakakve bestije,a da ni ne znamo pa se slucajno otkrije, evo ti mene kao primjer. Nisam imala nikakvih fizickih simptoma sto bi meni ukazalo da je to zbog ureaplazme, a znala sam vec kroz neko duze vrijeme imati probadanje u uhu kao kad je upala, cak me i grlo znalo zgrabiti dan-dva kao da ce neka upala i onda se samo povuce, imala sam jedino probadanja u podrucju zdjelice prije i tokom M, ali doktor je rekao da to moze biti normalno dok se endometrij ljusti pa se bol manifestira skroz u zdjelici cijeli taj donji dio, a mozda je to bila i bakterija jer ja nisam imala nikakav iscjedak ni nista sto se na oko vidi, a bris je pokazao ureaplazmu konc. 10 na 6 sto je jako veliki broj i sada muz i ja moramo uzimati doksiciklin 12 dana plus ja vaginalete jos prije spavanja stavljam, a oboje jako tesko podnosimo ovaj antibiotik. Meni se grlo bilo bas upalilo prekjucer i jos ga danas malo osjecam, vjerojatno je to djelovanje antibiotika,ali ako ne bude trajnih posljedica ja sam sretna s ovim i isplati se. Moj ti je savjet bar jednom godisnje i briseve i papu, jebes to sto brisevi nisu obavezni, ali bome kad naprave sterilitet kod muskarca ili zene, onda je kasno da se udara glavom o zid, a nazalost jako dugo vremena mozemo imat te bestije a da se ni ne vidi ni osjeca nista  sto se trakica tice, mislim da sam najpoznatija mrziteljica tih plavih ovdje jer je meni testna konstantno oko pika, to je rijec o malim nijansama i nikako mi nisu sjele jer su mi jednostavno preosjetljive pa su mozda i tebi,jer ovdje ima cura kojima su stvarno jako svjetle i oko O potamne i ponovno posvjetle,a LH bi u roku 24 sata od pika trebao opasti jer on bude okidac pucanja folikula i onda umjesto njega krene rast progesterona koji uzrokuje povisenje bazalne temp koja i potvrduje da je doslo do ovulacije 
    Joli sredili smo auto u dan i po jer smo cekali dio iz ovlastenog servisa u Mostaru, ali vise nije bilo nikakvih problema,sve je super, radi zmaj ko vurica i bas smo si hepi. Sto se tvog problema tice, ja mislim da Canesten mozes uzet u ljekarni i bez recepta ako ti je prije pasao onda ga mozes sama uzeti i primijeniti lokalno kada primijetis te gljivice da se ne sire dalje, mislim ja nisam do sada to trebala, ali pretpostavljam da je to sasvim ok

24. Svibanj 2021. 00:21

Dajana lijep pikic, bolje da ga nisi uhvatila kada ga ne mozes iskoristiti, ali sad se samo nadamo da ce za dva tjedna na vrijeme stici M kad vec ne bi trebalo biti akcije i nije preporucljivo 
    Anchy evo ne znam, ja se samo nadam da ce uskoro biti nekog napretka i da se nece bezveze trositi mjeseci, da ce se naci neki nacin da se rijesi taj problem kod tebe, lijepo je sto se jajnici ciste, ali nije bas dobro kada se folikuli uopce ne vide i ne razvijaju,evo ne znam...bolje joj je da bude plus kroz iduca 2mj jer inace bi mogle neke sake ovdje proraditi  vidim trebala bi dobiti oko 70DC? Moj je rekord 72,dok ne dodes na 73 ne dam ti da zasjednes na taj tron, ima da procuris prije ili ti dam foru da ovuliras pa s razlogom dodi na 80,ma moze i 90 dana ciklusa sto se mene tice, samo da se to zavrsi na ovaj ili onaj nacin, ajmoooooo eh i ja budem nadrndana puno puta bez razloga, tako da vi s razlogom eto, lakse vam je nego meni s te strane 

kamilicaa uh te upale, mene je strah toga najvise...ja sam imala upalu zdjelice jer sam to slucajno vidjela na nalazu papa testa da se vide promjene na tkivu jer ima nekih oziljaka koji dolaze zbog te upale. Ja koristim always isto jer su jedini koji su dosta veliki,a nisu paralelno s tim predebeli, a normalne dnevne ne mogu koristiti jer onda zacas prokrvarim, samo sto ja vise ne nosim plasticne nego one sa pamucnom podstavom i primijetila sam da budem puno manje iziritirana dok M prode pa da probas s njima? sto se vrkute tice, ja sam ti 500g kupila u obicnoj ljekarni i platila 11kn,jos mi bilo cudno reko da ne varaju, al stvarno nisu, a u dm-u je nekih 10-ak kn skuplja. Nije velika razlika, ali kad se ufuras u to, iz mjeseca u mjesec se skupi bar za jedan kvalitetniji HCG test 
    Bella vidim da si na 5DPO, bravoooo  bas me zanima hoce li sutra pad pa opet rast da vidimo jel ces imati trostruki rast tempice i onda na kraju plusic, bas ti je lijepo skolski po tome krenuo grafic 
    Doris nikako nisam fan tih kineza, vidla si i sama moj kako je dao lijepu debelu rozu crticu koja je na kraju isparila i sad cak nema ni evaporacijske bar da ima nesto  al i kod tebe se jos sveeee stigne okrenuti, samo s pravim testom jel, kineza vise ne priznajem nikako, vise bi mu vjerovala da bude bijeli a neki pravi test pluscina, nego obratno 
    zoiiiiii i ti si mi 5DPO NAPOKON! Jeste se ufurale u ovuliranje bas kad mene nema jel to trebam shvatiti ko neki znak pa da me nema jednom mjesecno na tjedan dana da se sve izredate tu? sutra jos neka tempica rokne pa krene rast i da te vidimo s plusicem za tjedan dana,jel ima mozda nekih simptomcica na vidiku? 
    eloise onaj LH otprije 3 dana nije bas pik, al moguce je da si uhvatila opadanje LH i da je pik bio tokom dana,al vidjet cemo sto ce biti dalje s tempicom i na iducim stranicama jer po redu listam stranice i odgovaram vas kako nesto novo procitam  aha evo nasla sam post od 3 sata kasnije i to je bio definitivno pik..e sad,daj probaj na taj dan stavit da je bio pik i namjesti u aplikaciji da na ''override'' i sa advanced premjesti na OPK/manual pa da vidimo sto ce pokazati
    mala96 jebemu,ti bas nemas unesene temperature u kljucnim danima da znamo jel uopce doslo do O ovaj ciklus ili nije...Jesi ti ikako uhvatila pik? Ne mogu vas sve pohvatati koja je kada  i s kim pa se ispricavam, al zato trazim da me podsjetis 

malala nekad jednostavno tijelo ne mozemo siliti da odradi ono sto mi zelimo u tom trenutku, a i psiha igra jako veliku ulogu i jednostavno..bebe i trudnoca opcenito su nesto sto se ne moze siliti i sto se ne moze napraviti i ostvariti bas kada mi to zelimo, da je tako,ne bi sada bile tu gdje jesmo zar ne? malo mozak na pasu, uzivaj u ljetu koje ce uskoro doci i tijelo ce onda nadam se krenuti samo izbacivat te folikule i primiti ce se vec nesto, samo hrabro i pozitivno! 
    Garawa mislim da je na sve nas utjecala jako ova promjena vremena, ja trebala dobiti prije 3 dana, evo jos cekam, al pripisujem to antibiotiku ko fol on sve pomaknuo, a mos mislit kako je  ti kroz par dana komotno mozes krenuti u lov na O, bit ce piskenja ovaj tjedan vidim, sto LH, sto HCG 
    Pine kako si mi ti? Uskoro nam kreces u lov na pik ili? koji je plan ovaj ciklus? Opusteno ili samo jako? 
    ann pa tu si miii? kako ti isparis pa se puf magicno pojavis i to bas kada mene nema jeste na kraju vidjeli s kojim drugim doktorom oko spermia muza sto kaze? Ja tek svog moram natjerati, vec sam mu bacila bubicu u uho da je doktor rekao da mora napraviti spermio sad jos i prije zbog ove bestije da se vidi je li bakterija poubijala to sto je bilo ili su se vojnici uspjeli oduprijeti napadima  hvala ti sto si me se sjetila, sad vidis kako je cudno tako bez tebe kad te nema duze vrijeme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.