Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alice33
    12. Svibanj 2021. 13:02

Pine

anchyveselimo se uzveloise ja sam imala endometriozu nakon puberteta, isto mi bio povišen ca125. uzasno bolne i obilne M, u kasnijoj fazi i ovulacija jaako bolna. nazalost morala sam na operaciju, trebalo je biti laparoskopski ali endometrioza se toliko raširila da je ipak na kraju bila klasična operacija. nakon patološke obrade ispalo je da se radi o atipičnoj endometriozi, hvala Bogu jer se nikad više nije vratila. to ti je moje iskustvo, operacija me spasila jer su se ciklusi nakon nje ustabilili. slobodno pitaj ako te još što zanima. ja sam je isto nažalost godinama vukla , bila po bolnicama dok nisu shvatili na kraju što je.
    alice ja imam PCOS kojem je uzrok inzulinska rezistencija, i metformin uzimam za regulaciju inzulina. prije uvođenja metformina svakako napravi pretragu OGTT sa inzulinom. osim toga mi curke na forumu koristimo inozitol za PCOS.

Ma da, to i ja moram odraditi. Naručena sam kod endokrinologa dijabetologa tek 15.08 u bolnici. Ali mislim da neću toliko čekati nego ću otići negdje privatno...

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

• kokolo28
    12. Svibanj 2021. 13:11

Pine hvala tii 
    Borila sam se i ja s endometriozom prije 7 god na lijevom jajniku, islo je laparoskopski i morali su pol jajnika odrezat...sad se pojavila na desnom  i ne zele ju maknut da ne unistavaju sad i taj desni jajnik, barem ne dok se ne desi trudnoca
    Hope svaka 2 mj imam preglede, evo za mj dana idem opet, al cijelo vrijeme miruje, nit se povecava, nit se smanjuje.. A kak si ti? imas kakve simptome? 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Tonia♥️
    12. Svibanj 2021. 13:13

Dobar dan ženske, tek sad vas hvatam 
    HOpe mmmmdaaaaa, vidiš vidiš vidiš da imamo kaj za analizirati hihihiihi znala sam ja   jedva čekam i sutra i petak i subotu i nedjelju... I bolje ti je da nađeš internet pa makar na nekom brdu 
    Garawa za sad je još snješko, stigne se pojvaiti sjenica i crtica još 
    Lucky odmah da si se bubnula na listu 
    Anchy jedva čekam tvoj pregled i daljnje korake, vrijeme da se krene nešto dešavati 
    ZOe kad ti krećeš s piškanjem LH?
    Eloise ja sam imala obilnije M kad sam miome imala, baš ugruške, krvarila fajn i čak je znala do 11 dana trajati :/ S endometrizom nemam iskustva pa ne znam jel ona može uzrokovati takvo krvarenje
    Pine onda imaš skroz dolje onak veći rez? Su ti odmah rekli da ćeš morati na carski u T?

Ja još čekam bris, danas sam ih napkon uspjela telefonski dobiti, i ispalo je da nalaz još nije došao. Meni je dr napisala da su kao nalazi za 10 dana, ali mi je sama rekla da to uvijek tako mora pisati ali da će doći u ponedjeljak... Toliko o tome :/ Danas sam si gledala graf, zadnji put mi je isto ovako slično pala tempica neka 2 dana prije pik-a... Sad bi radije da O bude što kasnije da taj nalaz više dođe jer sam luda 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

12. Svibanj 2021. 13:20

Tonia sunce ti jebem taman sam zavrsila odgovor na post i ti si se ubacila pa mi je refreshalo i sad sve moram isponova pisat 😂😂😂 a gle internet cu nac,ako nista u restoranu pa cu ko ludakinja slat 10 slika svaki dan hahaha 🤣🤣🤣
    Eloise nadam se da ce vam se dogoditi trudnoca,da se nece prosiriti dalje i da ne bude potrebno kirursko odstranjivanje ☹️ Sto se mene tice vec par dana sam umorna i mogla bi spavat ko medvjed bez problema,a spavam minimalno 8 ili 9 sati 😳 jucer mi je krenula ujutro rano zgaravica kako sam otvorila oci i pocela sam bit gladna kako otvorim oci a inace nisam tip koji jede dorucak 😂 kasnije su se javili neki blagi PMS grcici i bol u krizima,a danas sam primijetila neko kao tupo probadanje na sekundu dvije negdje ispod maternice ili u tom podrucju ne znam kako bi objasnila 😂 i uz sve to sam osjetila stipkanje i skakljanje oko jajnika pa nemam pojma jel to ista ili nista 😂😂😂

12. Svibanj 2021. 13:21

Tonia <3

Dobar dan ženske, tek sad vas hvatamHOpemmmmdaaaaa, vidiš vidiš vidiš da imamo kaj za analizirati hihihiihi znala sam jajedva čekam i sutra i petak i subotu i nedjelju… I bolje ti je da nađeš internet pa makar na nekom brduGarawaza sad je još snješko, stigne se pojvaiti sjenica i crtica jošLuckyodmah da si se bubnula na listuAnchy jedva čekam tvoj pregled i daljnje korake, vrijeme da se krene nešto dešavatiZOekad ti krećeš s piškanjem LH?
    Eloiseja sam imala obilnije M kad sam miome imala, baš ugruške, krvarila fajn i čak je znala do 11 dana trajati :/ S endometrizom nemam iskustva pa ne znam jel ona može uzrokovati takvo krvarenje
    Pineonda imaš skroz dolje onak veći rez? Su ti odmah rekli da ćeš morati na carski u T?

Ja još čekam bris, danas sam ih napkon uspjela telefonski dobiti, i ispalo je da nalaz još nije došao. Meni je dr napisala da su kao nalazi za 10 dana, ali mi je sama rekla da to uvijek tako mora pisati ali da će doći u ponedjeljak… Toliko o tome :/ Danas sam si gledala graf, zadnji put mi je isto ovako slično pala tempica neka 2 dana prije pik-a… Sad bi radije da O bude što kasnije da taj nalaz više dođe jer sam luda

Pala je tempica,kada dode izmedu 36.1 i 36.2 onda ce nam biti sumnjivo pred O,jel piskis kasnije?😎😂😂😂

• kokolo28
    12. Svibanj 2021. 13:36

Hope ♾

Toniasunce ti jebem taman sam zavrsila odgovor na post i ti si se ubacila pa mi je refreshalo i sad sve moram isponova pisat 😂😂😂 a gle internet cu nac,ako nista u restoranu pa cu ko ludakinja slat 10 slika svaki dan hahaha 🤣🤣🤣
    Eloisenadam se da ce vam se dogoditi trudnoca,da se nece prosiriti dalje i da ne bude potrebno kirursko odstranjivanje ☹️ Sto se mene tice vec par dana sam umorna i mogla bi spavat ko medvjed bez problema,a spavam minimalno 8 ili 9 sati 😳 jucer mi je krenula ujutro rano zgaravica kako sam otvorila oci i pocela sam bit gladna kako otvorim oci a inace nisam tip koji jede dorucak 😂 kasnije su se javili neki blagi PMS grcici i bol u krizima,a danas sam primijetila neko kao tupo probadanje na sekundu dvije negdje ispod maternice ili u tom podrucju ne znam kako bi objasnila 😂 i uz sve to sam osjetila stipkanje i skakljanje oko jajnika pa nemam pojma jel to ista ili nista 😂😂😂

ja mislim da je to plusic  

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Tonia♥️
    12. Svibanj 2021. 13:36

Hope naravno da piškim , bumo vidli kakve ću danas u novčanik strpat trakice 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    12. Svibanj 2021. 13:37

I da, trudna si sa svim tim svojim simptomima podatnice i podanice jedna 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    12. Svibanj 2021. 15:53

Eh Hope trudnice, kaj ćeš, čisti simptomi trudnoće i svega toga🤭🤭🥰🥰🥰

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    12. Svibanj 2021. 15:54

Tonia jebem im sunce, pa šta čekaju. Ali do O budu stigli, samo ti umaći 🥰

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.