Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo28
    12. Svibanj 2021. 10:29

Anchy_23 🌈

Taman spominjem gin i evo dobila termin za uzv 19.5. sljedeca srijedaLucky pisi na listu!
    Jedva cekam da vidimo stanje

aa super, bas mi je drago, taman za tj dana...drzim fige da sve bude ok 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Antonela122🐘🌠
    12. Svibanj 2021. 10:30

Hope ♾

Posto zabu nije tesko natjerat u vodu,evo i mene s testicem i gratis LH trakice 😂

Sto je najgore ne vidim ovako na HCG na orvi pogled nista onda kad okrenem pod odredeni kut vidim kao nesto i mislim evaporacijska,uzmem mobitel ko manijak i bljeskalicom posvjetlim ispod i vidim ful slabasnu drugu crticu. Ma ko joj jebe mater,vise ne pisam 😂😂😂 sad moram imat na pameti zvati u petak za briseve 🙊🙈

Na prve dvije slike meni se cini da vidi nesto ko obris sjenice a tek si 7dpo,mislim da za 2 dana bi to moglo bit to😁

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

12. Svibanj 2021. 11:38

eloise

Anchy veselim se tvom odlasku na pregled, zanima me kaj ce reci i nadam se da bu sve ok
    Ja se nekak nadam da je M bila tak obilna jer kao endometiroza pucaMislim znam da nije tak, al u glavi sam ja sebi poslozila da je sad puuno manja

Hope sad sam se sjetila da ti nisam odg na dio pitanja, vadila sam CA125 i CA19 9 prije mj i pol i oba su povisena, al to je do te endometrioze

Do sad sam pila evine kapi i crvenu macu kapsule, al nakon histeroskopije mi je izbila alergija po cijelom tijelu, pa mi je doktorica rekla da prestanem s uzimanjem tih kapi i kapsula… Pa se mozda i zbog toga nekaj poremetilo…ma ko ce to znat

Ako je veca vrijednost nego prije znaci da se prosirila sto bi i pojasnilo situaciju s ovim obilnim krvarenjem. Ne znam kad ides na iduci pregled ali mozda da vidis s doktoricom jel postoji neka zlatna sredina da se primiri ta endometrioza a da ne moras nedaj Boze jajnike odstraniti? Mislim to kad se krene siriti,jedva se zaustavi ☹️

12. Svibanj 2021. 11:39

Anchy_23 🌈

Taman spominjem gin i evo dobila termin za uzv 19.5. sljedeca srijedaLucky pisi na listu!

Jeeeej,jos da hoce viditi folikulic na pregleduuu 🥳🥳🥳🥳😎

12. Svibanj 2021. 11:41

Antonela122🐘🌠

Hope ♾

Posto zabu nije tesko natjerat u vodu,evo i mene s testicem i gratis LH trakice 😂

Sto je najgore ne vidim ovako na HCG na orvi pogled nista onda kad okrenem pod odredeni kut vidim kao nesto i mislim evaporacijska,uzmem mobitel ko manijak i bljeskalicom posvjetlim ispod i vidim ful slabasnu drugu crticu. Ma ko joj jebe mater,vise ne pisam 😂😂😂 sad moram imat na pameti zvati u petak za briseve 🙊🙈

Na prve dvije slike meni se cini da vidi nesto ko obris sjenice a tek si 7dpo,mislim da za 2 dana bi to moglo bit to😁

Ma imam i dvije forumasice koje su mi zumirale sliku i oznacile crticu,definitivno se nesto nazire,ali sto je to znat cemo kroz par dana 😂😂😂🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Svibanj 2021. 11:51

Hope ♾

Anchy_23 🌈

Iz tvojih usta...heheh

• Alice33
    12. Svibanj 2021. 12:35

Curke evo i mene sa update-om. Jutros ponovo piškila kineza i First Sign trakicu - debeli minus.
    Kinezi su mi trenutno naj neomiljeniji narod  Kod mene LH trakice i dalje skroz pozitivne, tako da nemam pojma šta se događa. Plus imam lagane grčiće još od ovulacije. 
    Hope bas su mi divni tvoji testići, držim fige da još više potamne kroz sljedeće dane 

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

• Alice33
    12. Svibanj 2021. 12:40

Anchy_23 🌈

Hope ♾

Anchy_23 🌈

Iz tvojih usta…heheh

Anchy kod mene slične dijagnoze. Nalaz hormona mi pokazao PCOS, povišeni androgeni i FSH manji od LH. Ali ja nekim čudom prirodno ovuliram evo već zadnja 3 mjeseca (doktor potvrdio na ultrazvuku).
    Još nisam na nikakvoj terapiji, dobila sam uputnicu za endokrinologa da napravim metaboličku sliku. Pa sada to čekam, doktor bi možda da uzimam metformin - navodno odličan kod PCOS problema. Također mi ni progesteron nije baš naj i moje ovulacije su dosta kasno , nekad 28, nekad 30 DC. Ovaj mjesec bila kod ginekologa na 15DC, ničega na vidiku. Ovulirala tek 29.dan. 

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Svibanj 2021. 12:50

Alice33

Anchy_23 🌈

Hope ♾

Anchy_23 🌈

Iz tvojih usta…heheh

Anchy kod mene slične dijagnoze. Nalaz hormona mi pokazao PCOS, povišeni androgeni i FSH manji od LH. Ali ja nekim čudom prirodno ovuliram evo već zadnja 3 mjeseca (doktor potvrdio na ultrazvuku).
    Još nisam na nikakvoj terapiji, dobila sam uputnicu za endokrinologa da napravim metaboličku sliku. Pa sada to čekam, doktor bi možda da uzimam metformin - navodno odličan kod PCOS problema. Također mi ni progesteron nije baš naj i moje ovulacije su dosta kasno , nekad 28, nekad 30 DC. Ovaj mjesec bila kod ginekologa na 15DC, ničega na vidiku. Ovulirala tek 29.dan.

Zajeban je PCOS...
    Meni je jedini ukazatelj Pcos-a to sto imam neredovite M i nepostojece O. Niti sam dlakava nemam akne a bome ni jajnici nemaju cista ili nesto sto bi ukazivalo na to. To je bas hormonski i metabolicki problem. Tesko ga je dovesti u red ali ako pogodis terapiju moze se uspostaviti nekakva ravnoteza. To sto su ti tako kasnije O je vjerovatno jedan od pokazatelja da imas PCOS.
    Cula sam i za metamorfin..bas cu u sri sa gin detaljno o svemu da vidim sto predlaze kakva je situacija unutra i koju terapiju ce predloziti dalje... 
    Budem vam natipkala sto kaze dr.
    Rijesiti cemo mi to i dovesti u red sigurna sam

• Alice33
    12. Svibanj 2021. 12:56

Anchy_23 🌈

Alice33

Anchy_23 🌈

Hope ♾

Anchy_23 🌈

Iz tvojih usta…heheh

Zajeban je PCOS…
    Meni je jedini ukazatelj Pcos-a to sto imam neredovite M i nepostojece O. Niti sam dlakava nemam akne a bome ni jajnici nemaju cista ili nesto sto bi ukazivalo na to. To je bas hormonski i metabolicki problem. Tesko ga je dovesti u red ali ako pogodis terapiju moze se uspostaviti nekakva ravnoteza. To sto su ti tako kasnije O je vjerovatno jedan od pokazatelja da imas PCOS.
    Cula sam i za metamorfin..bas cu u sri sa gin detaljno o svemu da vidim sto predlaze kakva je situacija unutra i koju terapiju ce predloziti dalje…
    Budem vam natipkala sto kaze dr.
    Rijesiti cemo mi to i dovesti u red sigurna sam

Kod mene su neredovne menstruacije, čak i akne koje sam dovela u red. A O imam. Mužev spermio odličan, sve u redu, tako da nam ostaje ovaj moj problem kojeg pokušavam riješiti. Nadam se to više odraditi sve pa da krenem s terapijom. Jer moj ginekolog ne želi da uzimam ništa od tableta dok ne ispitamo sve pa da dobijem točnu terapiju. Al eto obzirom da imam O, nada ne prestaje ni ovako bez terapije 

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.