Anchyi ja se nadam da će ti se to sve sad skoro ustabiliti i da će krenuti barem u neku stranu, ili O ili M pa da znaš na čemu si… U principu tebi se nakon trudnoće koliko sam skužila sve poremetilo, do tada je sve bilo ok
Ma i tad je bilo poremeceno... M svaka 3-do 4 mj,. ali nisam tad obracala paznju jer nisam planirala T. ali se nismo ni stititli onako ako se dogodi supeeer. I onda se dogodilo spontano ostala T i sve divno i krasno.
Nakon T mi se sve vratilo na staro poremetilo se i gore je nego ikad. Uopce nemam ni O ni M sve otislo u 3 krasne...Toliko o tome da se nakon poroda sve stabilizira i vrati u normalu
Tonia prati liste, lijepo piše da kad Anchy završava s terapijom, joj joj
nemoj si molim te stvarat moju sliku kako guram onu divovsku vaginaletu u pipicusad više ni bog ni vrag ne zna imam li kakav iscjedak ili ne, jer sve što curi 24h dnevno iz mene je vaginaleta
Lucky čitam tvoj post i smijem se sama sa sobom, sam bog da nema trenutno nikog drugog u uredu Uglavnom ja si ne moram stvarat sliku jer svaku večer to imam doma
i kako veliš curi na sve strane, sad čekaj dok nas te trave i ulja pročiste
Ima da dobijemo dva plusa na jednom testu
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ostale koje isto čekate O ko i ja držim fige da nam stigne čim prije.
Malala nadam se da je taj simptom neimanja simptoma onaj pravi, čekamo testić
Tonia ja vjerujem da će brisevi biti top i da na godišnjicu imaš plus ko kuća
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Hope e i tvoj uzv posebno čekam. Pogotovo tvoje folikuliće ili žuto tijelo, nešto od toga će biti
Anitram ti sve znaš veselim se daljnjim testićima i pregledima.
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Malala ja i dalje navijam da M ne dođeDoris gadna stvar, bez paketa dnevnih uložaka mi se n eisplati izlazit iz kuće
al ajde ako ću imat dva plusa na testu istrpit ću
Anchy i Tonia nadam se da će se i vama a i meni sve vratit u normalu i da ćemo lovit pikove ko velike…tj samo jedan pik jer ćemo naravno nakon toga ostat T..logično!
Hahahaha, i odma dobiš lijepi miris, sve miriši na bilje, mislim da čajevac prevladava.
Di je Dajana da čujemo njezino iskustvo, ona isto to koristi? Da nije već dobila plus i nije nam se pohvalila?
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Malala ja i dalje navijam da M ne dođeDoris gadna stvar, bez paketa dnevnih uložaka mi se n eisplati izlazit iz kuće
Anchy i Tonia nadam se da će se i vama a i meni sve vratit u normalu i da ćemo lovit pikove ko velike…tj samo jedan pik jer ćemo naravno nakon toga ostat T..logično!
Hahahaha, i odma dobiš lijepi miris, sve miriši na bilje, mislim da čajevac prevladava.
Di je Dajana da čujemo njezino iskustvo, ona isto to koristi? Da nije već dobila plus i nije nam se pohvalila?
Nisam upratila koje vaginalete koristiš.. ja sam uzela one pahuljica.. na drugom sam pakiranju.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Eto mene padobranca nije me bilo 100 godina. Malala koji si dpo? Ovaj ciklus ste u prirodnom ili?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pa da ako nista drugo bar mirisi sve svaki put kad gace skinem 😂😂😂😂
Inace….danasnja lh je posvijetlilaaaa 🥳🥳🥳
Odličnoooo 🥳🥳🥳
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Bokic curke! Citam vas kad obavim zubara veceras. Htjedoh samo prijaviti pikic iako jos piskim veceras pa ce mi sve biti jasnije 🙈
Citam vas kasnije 😘😘
Nisam upratila koje vaginalete koristiš.. ja sam uzela one pahuljica.. na drugom sam pakiranju.
Garawa točno te i mi koristimo 😍 imaš onda isto iskustvo ko i naše 😎🤭
Si zadovoljna?
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Sortiraj odgovore
Najstariji