Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2021. 08:53

Lucky 🍀

Hope ja cekam danas tvoju lh 😁🤞🏻🍀
    Garawa nadam se da ce ti na humanoj naci rjesenje i da ce plusic zasjati uskoro 🤗
    Anchy kalav ti imas filing tamo dolje 🤭🤭 ocel se ista dogodit uskoro? Brzo to vrijeme prolazi, sad ces jos malo rijesit i te praskice 💪🏼
    Ja guram one vaginalete i nadam se nekom cudu, bar da rijese ciste ako su se stvorile, vec 5 dana ih koristim…. Mogla bi pisnit lh danas da vidim jel misli to posvijetlit. Makar osjetim uglavnom kroz cijeli dan nesto u trbuhu nedefinirano 🤷🏻‍♀️

Koji bi ovo bio ciklus da na kraju ispadne da je bio dominantniji na drugom jajniku al se sakrio pa se zato ovaj povukao 😂😂😂😎🙊🙈

04. Svibanj 2021. 08:53

malala

Uf, poslala već 😩
    Anchy, nikakvih simptoma nemam. A to je možda i najbolji simptom. Ne znam. Bojim se previše se nadati.

Kad bi trebala (ne)dobiti? Kod dosta zena se nedostatak simptoma pokazao kao dobar simptom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️🙈

04. Svibanj 2021. 09:04

Lucky 🍀

Lucky 🍀

I dođem doktoru trudna za 15 dana i kažem mu: Daj otkaz, ti nemaš pojma!

Ovo je trebalo ić za Hope al glupan nije citirao…

Hahahaah kraljica! Doslovno bi mogla to napravit 🤣 daj zamisli scene 😎 ti bi bila medicinski fenomen 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Svibanj 2021. 09:22

Lucky dolje mi je osjecaj dobar hehe. Ma nemam nikakvih iscjedcica sve onako kao kad nema O  Jedino me sinoc lijevi jajnik malo zatezao jedno pola sata i to je to.  Jedva cekam taj uzv kod gin pa da vidim na cemu sam. I bas bi htjela klomi ili nesto da potaknemo jajnike na rad!

04. Svibanj 2021. 09:26

Lucky 🍀

Hopeforyou

Lucky 🍀

Lucky 🍀

I dođem doktoru trudna za 15 dana i kažem mu: Daj otkaz, ti nemaš pojma!

Ovo je trebalo ić za Hope al glupan nije citirao…

Hahahaah kraljica! Doslovno bi mogla to napravit 🤣 daj zamisli scene 😎 ti bi bila medicinski fenomen 🙈

ajme što bi si bila važna kad bi ušetala u polikliniku

Ma isla bi i ja s tobom pod ruku da se izgustam u tom osjecaju kad kazes doktoru nemas pojma 😂😎🙈

Tonia♥️
    04. Svibanj 2021. 09:38

Jutrooooo :)) danas nas je barem sunce probudilo pa odmah bolje raspoloženje 
    Joli držim fige da budu ok brisevi pa da više krenem u napad :D
    HOpe meni je prošli ciklus 5 dana egg bio dok O nije došla, tak da možda još imaš vremena dok ne bude O, a tak i trakice i tempica vele :D Čuvaj piškilicu za testić
    Ancice tak ti i ja imam osjećaj da već godinu dana tapkam u mjestu, nakon zadnje biokemijske sam stala sa svime jer je tad bilo izgledno da operacija slijedi, tak da već godinu dana niente niš... Baš zadnju biokemijsku sam prokrvarila na 30.5 (godišnjicu), a ovaj put se nadam da će tad biti pravi plus  Ček Anchy kad ti ideš giniću?
    lucky ja se tebi kaj nasmijem sa svim tim tvojim vaginaletama i pripravcima   uvijek stvorim sliku u glavi 
    Malala znači za 5 dana M...al to kaj kažeš, nekad bolje i da nema simptoma pa je čovjek mirniji... Kad planiraš raditi testić?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    04. Svibanj 2021. 10:56

Lucky 🍀

Tonia prati liste, lijepo piše da kad Anchy završava s terapijom, joj joj
    nemoj si molim te stvarat moju sliku kako guram onu divovsku vaginaletu u pipicusad više ni bog ni vrag ne zna imam li kakav iscjedak ili ne, jer sve što curi 24h dnevno iz mene je vaginaleta

KaK me carica odma opere  VIdjeh ja da je do 18.5. terapija, ali nisam znala kad je ginić

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    04. Svibanj 2021. 11:28

malala

Hope, Tonia, trebam dobiti u ned.
    Rekla sam raditi test u petak da znam jel tražim upitnice za mpo. Ali napravit ću ranije. Nestrpljiva sam.
    Inače imam žuti iscjedak (ja to gledam kao da propada žuto tijelo), a sad ga nema. I napuhana sam.

Hmmm pa ne znam ti baš da propada žuto tijelo... inaće takav iscjedak znaju imati žene kad ostanu trudne, onak gusti kremasti kak si pisala da imaš prošlih dana :/ držim fige svakako da bude + pa ne moraš u proces mpo-a 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Svibanj 2021. 12:10

Jaoo ludare danas kod mene na poslu  ne stignem vas popratiti.
    Tonia Ugl da 18.5 je zadnji dan terapije (terapiju nastavljam ali 18.5 je tocno 2 mj kako ju pijem ). Datum za gin nemam. Javiti cu joj se tamo u pon 17.5 da se dog kad da dodem. Pa cu vam javiti kad sta da zabiljezi Lucky na listi 
    A jos se nadam cudu u sljed 2 tj. Mozda dode do O ili M !
    Znam kak je to...tapkas cekas i nista se ne dogada. Ja sam nakon sto sam izgubila bebu mislila da cu ostati ubrzo T i da cu sad vec biti pred termin a ono sipak 

Tonia♥️
    04. Svibanj 2021. 12:33

Anchy i ja se nadam da će ti se to sve sad skoro ustabiliti i da će krenuti barem u neku stranu, ili O ili M pa da znaš na čemu si... U principu tebi se nakon trudnoće koliko sam skužila sve poremetilo, do tada je sve bilo ok

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.