Jutro curke,
Joli ajde testic na sunce i mi bi vjecale i divile se plusicu🙏🙏🤞🤞
Malala zao mi je kaj je vjestica stigla. Prvo pretrage pa onda opet u nove pobjedr. Brzo ces imati svoj drugi smotuljak sam pozitivna budi i probaj se odmaknuti od negative. 😘
Garawa imamo mali pad tempice kod tebe pratim sutra kakva bude drzim 🤞🤞🙏🙏 da je to to
Hope nadam se da si se naplesala. Sad odmori. 🤗🥰
Boni ne kuzim se u te zelene al cini mi se da je malo tamnija od ostalih dana. Nastavi 2 puta na dan testirati i pik budemo ulovili😄
Evo moja trakica. Ko da je svijetlija nego jucer 🙈
https://ibb.co/drPhSK2
Pusa svima🥰😘
Kako ti premom ocitava trakice? I meni se čini danas svjetlija nego jučer..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure, kasnije vas popratim, sada sam u gužvi, ali nažalost ništa od mog plusića.... Evo slikice https://ibb.co/VTGCpbX
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli ima još vremena da se pojavi druga crtica.. ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure, kasnije vas popratim, sada sam u gužvi, ali nažalost ništa od mog plusića…. Evo slikicehttps://ibb.co/VTGCpbX
Joli ti i tvoje mutno slikanje...daj to malo bolje pofotkaj Ja ko da i na ovoj mutnoj vidim neku sjenu
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cao cure! Pratila sam vas ali nisam se aktivno ukljucivala, prvo zbog rasprava 🙉, a drugo jer sam bila jako nervozna u iscekivanju O, piskila doslovno 30 trakica ovaj mjesec dok je nisam ulovila, od 9dc pa sve do 21 dc.
Mozete me pomaknuti na listi za dobiti tek za 17.6., o je bila prije 3 dana.
Drzim fige svima za plusice 🤞
Takoder vas pozivam na temu Covid cijepljenje u trudnoci i pri planiranju trudnoce, ako netko ima iskustva da podijeli :)
Veliki pozdrav
Saznala sam da mi mobitel ima neke mogućnosti za bolje slike, nego ja to nisam do sada istraživala, ugl. Slike će i buduće biti bolje i ove će biti zadnje mutne (nadam se 🤞) koje šaljem:
https://ibb.co/F5R0vLt
https://ibb.co/yNjkTW
Tonia i meni se učinilo, ali obzirom da je 11 dpo mislim da bi ta sjenica trebala biti jača i da se radi o lažnoj sjenici 😕
Bella trakica je svjetlija, tempica je pala samo vi to zabetonirajte 🙃
Garawa i u tebe je temepratura nešto pala, što u tvom slučaju nije loše 🤞🤞
Emily nažalost ta mi je teme nepoznata
Hope nadam se da si guštala i da se sada odmaraš.... 🙃
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli ne mora biti, možda je samo kasnija implantacija :) Držimo fige dok vještica ne dođe :)) e da, drugi link se neda otvorit :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Curkeee,evo mene evo mene ovdje saaaaaam!
Vratili se danas,zaspala ko klada, znaci grudnjak ne smijem imati koliko me sise bole,u ledima me do nedavno htjelo razdvojit,danas sam kod desnog jajnika osjetila ko stipkanje,kasnije i kao menstrualne grceve,sad me glava krenula boliti,bitch u velikom stilu najavljuje dolazak. Pisalo mi se pa reko da pisnem 😂 (da da,cak sam i hcg zbog lijepe crtice prosli ciklus pa netko mora ispisat te testove iako ne bude crte na kraju 😂 )
Vidim samo Joli aktivno pisa 😂 di ste vi ostale zapele?
Evo i mog doprinosa temi:
Kasnije kad se zbuksam u krevet i ako svi ovi simptomi popuste cu vas procitat skroz jer ovih dana iskreno nisam,samo vidla testic neki danas sto mi je mutno i ne vidim nista i ovako,kamoli jos mutno 😂 pa vas zapratim onda ako se budem bolje osjecala! 😎
Hope znam da su mutne, neće se ponoviti, valjda.. 🙈 Odmori se.. 🙃
Tonia, možda, jednu sam tempicu otpisala, može biti da je možda ipak bila 9 dan, ali čemu onda pad i 7 dan... Imam jedan Pregny njega čuvam da potvrdim neku bolju crticu, haha, mogla bi ga sutra iskoristiti, ako mi se pričini ujutro kakva crtica... 🤭 Ima li kod tebe napretka?
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Curkeee,evo mene evo mene ovdje saaaaaam!
Vratili se danas,zaspala ko klada, znaci grudnjak ne smijem imati koliko me sise bole,u ledima me do nedavno htjelo razdvojit,danas sam kod desnog jajnika osjetila ko stipkanje,kasnije i kao menstrualne grceve,sad me glava krenula boliti,bitch u velikom stilu najavljuje dolazak. Pisalo mi se pa reko da pisnem 😂 (da da,cak sam i hcg zbog lijepe crtice prosli ciklus pa netko mora ispisat te testove iako ne bude crte na kraju 😂 )
Vidim samo Joliaktivno pisa 😂 di ste vi ostale zapele?
Evo i mog doprinosa temi:
Kasnije kad se zbuksam u krevet i ako svi ovi simptomi popuste cu vas procitat skroz jer ovih dana iskreno nisam,samo vidla testic neki danas sto mi je mutno i ne vidim nista i ovako,kamoli jos mutno 😂 pa vas zapratim onda ako se budem bolje osjecala! 😎
Hope ujutro piski ponovo molim te nadam se da ne laze govno kinesko ovi put😂🤞🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji