Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2021. 22:14

Luna93

Hope
    Zaboravila sam reci da su ta dva folikula koja je vidjela na uz bila mala za taj dan ciklusa, tacnije bio je 16 dc, a bili su velicine 18 i 15. Zato mi je rekla da je ovulacija nekvalitetna, ali ne da je nije bilo. Ovaj put cu otici spremnija i pitacu je vise.
    Sto se tice ovog ciklusa, sluz je bila prozirna, nije bila rastezljiva kao sto bude inace, nije bila oskudna. Ali 14-15 dana cervikalna sluz je bila bijela. To me je zbunilo, uz to i negativan test na ovulaciju radjen u tim danima.

Kako moze rec doktorica da je nekvalitetna ovulacija? Ne moze to nikako znati kad ne zna kakve su ti jajne stanice, ane bi bas rekla da imas 40,50 godina pa da je pala kvaliteta 🥺 ne razumijem kako se usude tako nesto izjaviti s nemaju pokrice. Sto bi ja trebala rec koja imam ovulacije na 20+ dana i znam imat krvarenje kroz ovulaciju pa doktor kaze da se uopce ne brinem da znaci da je folikul bio dobar i da je plodnost s te strane okej. Ako ti bude prozirna sluz kao vise vodenasta to ti je isto plodno razdoblje,a kada bude bijela a da nije rastezljiva e to onda nije plodna,bijela ti bude najcesce nakon m prije ulaska u plodne dane i ona se stvara po zavrsetku ovuliranja ☺️

simba
    03. Lipanj 2021. 22:15

Dajte cure, pa nedajte da jedna žena koja je ušla u grupu prije par dana nama uništi vedar duh ove male zajednice! Ignorirajmo i sama će otići uskoro. Ja sam tu od 6.2020, i grupa je uvijek lijepo funkcionirala. Vratimo se na staro!! Piški li tko išta? 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    03. Lipanj 2021. 22:18

Kamilica ♥️

To sto one govore o meni, govori najvise o njima. Ja svima zelim srecu. Nikad se nisam hvalisala da je meni poslo iz prve. A i da je bilo iz prve, zasto bi to nekoga vrijedjalo? Sta ti znaš šta sam ja prosla u zivotu? Ako nisam napisala sve boljke u potpisu, ne znaci da ih nemam. Ne osudjujte nikad nikoga o kome ne znate nista. Ovo je virtualni svijet. Svi smo mi od krvi i mesa, i imamo osjecaje. Ja sam ekstra osjetljivo bice, i najmanja sitnica me povrijedi. To je moja mana. Ali znam takodjer da nikome ne zelim zlo. Pa me boli sto me tu vidite kao negativnu. Ja sam cista suprotnost tome.
    Otici cu s ove teme kad zatrudnim. Nadam se uskoro. Do tada cete me morati trpiti, zao mi je. Ja i dalje vjerujem da tu ima dobrih ljudi koji zele pomoci drugome. Zato sam dosla tu.
    I ispricavam se ako sam ikoga povrijedila. Stvarno mi nije bila namjera. Možemo li molim vas bez svadja krenuti dalje? 💓

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja 🤦‍♀️
    Eto tako tvoji komentari zvuče , strašno.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYURI
    03. Lipanj 2021. 22:22

Kamilica ♥️

To sto one govore o meni, govori najvise o njima. Ja svima zelim srecu. Nikad se nisam hvalisala da je meni poslo iz prve. A i da je bilo iz prve, zasto bi to nekoga vrijedjalo? Sta ti znaš šta sam ja prosla u zivotu? Ako nisam napisala sve boljke u potpisu, ne znaci da ih nemam. Ne osudjujte nikad nikoga o kome ne znate nista. Ovo je virtualni svijet. Svi smo mi od krvi i mesa, i imamo osjecaje. Ja sam ekstra osjetljivo bice, i najmanja sitnica me povrijedi. To je moja mana. Ali znam takodjer da nikome ne zelim zlo. Pa me boli sto me tu vidite kao negativnu. Ja sam cista suprotnost tome.
    Otici cu s ove teme kad zatrudnim. Nadam se uskoro. Do tada cete me morati trpiti, zao mi je. Ja i dalje vjerujem da tu ima dobrih ljudi koji zele pomoci drugome. Zato sam dosla tu.
    I ispricavam se ako sam ikoga povrijedila. Stvarno mi nije bila namjera. Možemo li molim vas bez svadja krenuti dalje? 💓

Ne bi ti bila tako osjetljiva da si prosla kakvih problema u zivotu, ne pametuj nego nauci da prihvatis i negativnu kritiku ... cure hoce da te malo osvijeste po pitanju odgovornosti koje nosi trudnoca i roditeljstvo...rijesi tu upalu, pokazi ozbiljnost i ja cu prva da ti cestitam i pomognem sta mogu, ali ovako drsko, razmazeno, djetinjasto ponasanje cure ne trpe...sa.razlogom..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

03. Lipanj 2021. 22:23

Niki kad ti se radi o zdravlju nemoj imati straha,ja sam radila istu gresku godinama i Boga pitaj otkada se ta bakterija mnozila i sto je sve uzrokovala putem,ali doktori su takvi da im je mantra “dok imas redovne ovulacije i menstruacije koje nemaju vidljive promjene sve je u redu” sto zapravo nije istina. Najgore s tim bestijama je sto mogu dovesti do upale jajovoda pa spermiji ne mogu doci do oslobodene JS jer upala zacepi jajovod,ako se pak docepa jajnika unistava kvalitetu JS,a ako se docepa maternice,menstruacije ti kogu biti puno bolnije i obilnije nego sto inace budu,mogu se javiti bolovi i probadanja usred ciklusa i vanredna krvarenja ili spotting takoder a da nije vezano uz ovulaciju tako da..samo ti trazi njega briseve. Oni to izbjegavaju jer imaju naredbu ministarstva da ne daju uputnice sakom i kapom,medutim ako ih nisi radila vec godinama ili nikako,vrijedi napraviti. Samo hrabro i izbori se za sebe 💪🏻

03. Lipanj 2021. 22:26

Bonii 👼

Hope prvi put cujem za te vitamine i da utjecu na kvalitetu ovulacije.. ovulacija bi mi trebala bit kroz 3-4 dana prema kalendaru i ff aplikaciji, sta mislis da uzmem vitamin E pa da pijem bili ista pomoglo za ovu ovulaciju ili je prekasno? Pratim trakice, neke lagane sjenice se pojavljuju zadnja tri dana, temp mozes vidit u grafu (boze pomozi parim pothladena 😂) ali zelim sve opcije pokrit. Kad vas citam sa svim tim informacijama imam osjecaj da padam s marsa 😂

Imas bas puno trokutica 😂 mora da si zmija kad si tako hladna 😂😂 gledaj,vitamini nikad ne mogu skoditi,kad god ih krenula uzimati,a sto prije krenes,prije si radis dobro svom organizmu ☺️ Inace kad piskis trakice slobodno ih stavi ovdje pa da malo prokomentiramo,i tako ova tema tome i sluzi izmedu ostalog. A sva pitanja i nedoumice na koje putem naides slobodno tu pitaj pa ce se vec naci netko da ti odgovori najbolje sto zna ☺️☺️☺️

DajanaT2106
    03. Lipanj 2021. 22:31

Samo da se javim dosla vjestica danas 🤯
    Odbrojavanje prestaje 🙈🤣
    Valjda kad odemo na godisnji u nasu kućicu mozda nam se posreci mali zivot 🥰 mozda je sudeno da tamo se stvori 😁 🤞🤞taman ce nekako biti O 
    Pusee vam 💕🥰

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Bonii
    03. Lipanj 2021. 22:34

Hope ♾

Bonii 👼

Hope prvi put cujem za te vitamine i da utjecu na kvalitetu ovulacije.. ovulacija bi mi trebala bit kroz 3-4 dana prema kalendaru i ff aplikaciji, sta mislis da uzmem vitamin E pa da pijem bili ista pomoglo za ovu ovulaciju ili je prekasno? Pratim trakice, neke lagane sjenice se pojavljuju zadnja tri dana, temp mozes vidit u grafu (boze pomozi parim pothladena 😂) ali zelim sve opcije pokrit. Kad vas citam sa svim tim informacijama imam osjecaj da padam s marsa 😂

Imas bas puno trokutica 😂 mora da si zmija kad si tako hladna 😂😂 gledaj,vitamini nikad ne mogu skoditi,kad god ih krenula uzimati,a sto prije krenes,prije si radis dobro svom organizmu ☺️ Inace kad piskis trakice slobodno ih stavi ovdje pa da malo prokomentiramo,i tako ova tema tome i sluzi izmedu ostalog. A sva pitanja i nedoumice na koje putem naides slobodno tu pitaj pa ce se vec naci netko da ti odgovori najbolje sto zna ☺️☺️☺️

Aha trokutici su ajme 🙈 ali tek sam pocela popravit ce se s vrimenom, zasad funkcioniram tako da me muz probudi i on mi mjeri temperaturu jer se ja jednostavno ne mogu probudit 😂😂😂 ali pomalo sljedeci tjedan radim jutarnju smjenu pa ce bit bolje 😝

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Lida 🍀
    03. Lipanj 2021. 22:35

Caos 🙋
    Prijavljujem za sutra gospodicnu M. Maloprije sam pocela  curit pa ju upisujem dan poslije kao 1DC. Ovaj ciklus je bio totalno zbrkan.... Nista mi nije jasno 😂
    Sljedeća za NE dobit je 6.7.
    Uzivajte cureee ❤️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Bonii
    03. Lipanj 2021. 22:36

Garawa i Sayuri ja stvarno ne znam zasto se vise trudite s Kamilicom, ovo je odavno postalo frustrirajuce i samo joj dajete povoda da pricu vrti oko sebe. Ovakve osobe je najbolje ignorirat

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.