Stigle su zeleneeeeeee 💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳
Neka sam se ja prije toga nalika tekucine al nisam mogla izdrzat ne pisnut odmah zelenu,tako su mi falileee 😂😂
Vidi meeee,lijepa saaaam 😎
Huhuhuhu bome u odnosu na druge baš lijepo izgleda… i tempica se počela dizati
Nadam se da polako ulazim u plodne dane,ima jedan dan fore da bude pik i da ovuliram tamo prije pregleda 🤣😎🙈
Aman taman, da gospon onda sve lijepo potvrdi i vidi žuto tijelo
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Stigle su zeleneeeeeee 💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳
Neka sam se ja prije toga nalika tekucine al nisam mogla izdrzat ne pisnut odmah zelenu,tako su mi falileee 😂😂
Vidi meeee,lijepa saaaam 😎
Huhuhuhu bome u odnosu na druge baš lijepo izgleda… i tempica se počela dizati
Nadam se da polako ulazim u plodne dane,ima jedan dan fore da bude pik i da ovuliram tamo prije pregleda 🤣😎🙈
Aman taman, da gospon onda sve lijepo potvrdi i vidi žuto tijelo
To je plan jos otkad sam morala premjestati termin zbog korone 😂😂😂😂🙈😎
Hope ajme, to mi stvarno zvuči teško i opasno, možda sad kad si preboljela covid možeš ići u dnevnu bolnicu. Ja sam isto bila na promatranju. Inače kad je ocjena viša od 8 da se preporuča korištenje cpap aparata, kako bi se spriječile dugoročne posljedice.. sad će nam svima biti jasnije što se događa, kad su došle zelene, a plave idu u rezervu... Mislim da će biti pik.... 🙂
Anchy mislim da je kod tebe došlo do pomaka i po simptomima, bolovi u jajnicima, pa to kratko krvarenje... Baš me zanima što će reći dr nakon pregleda
Tonia sad će ponovljeni brisevi biti super i onda ideš u lov na O mirna
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hopeajme, to mi stvarno zvuči teško i opasno, možda sad kad si preboljela covid možeš ići u dnevnu bolnicu. Ja sam isto bila na promatranju. Inače kad je ocjena viša od 8 da se preporuča korištenje cpap aparata, kako bi se spriječile dugoročne posljedice.. sad će nam svima biti jasnije što se događa, kad su došle zelene, a plave idu u rezervu… Mislim da će biti pik…. 🙂
Anchy mislim da je kod tebe došlo do pomaka i po simptomima, bolovi u jajnicima, pa to kratko krvarenje… Baš me zanima što će reći dr nakon pregleda
Tonia sad će ponovljeni brisevi biti super i onda ideš u lov na O mirna
Plave sam vec pola poslala dalje da bar netko iskoristi kome pasu kad vec meni ne pasu,razveselile su me ove zelene danas 🤗🤗🤗 mozda i bude pika ovaj ciklus,vidjet cemo 🙊🙈😎
Hope neka ti zelene donesu srecu! Imam i ja jedan paket i cuvam ih za neki dobitni ciklus one su mi se pokazale super. 😉
Pine mogle bi na kavicu jednom kad dodem dolje pa na rivu 😊☀️
Jelusicka sto pijes za pcos sve?
Hope neka ti zelene donesu srecu! Imam i ja jedan paket i cuvam ih za neki dobitni ciklus one su mi se pokazale super. 😉
Pine mogle bi na kavicu jednom kad dodem dolje pa na rivu 😊☀️
Jelusicka sto pijes za pcos sve?
Hvala tiii 🥳🥳 ja jaaaaako volim te zelene,nadam se da ces ih ubrzo moc koristiti i da ti donesu plusic 🥰🥰🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jutro curke kako smooo?
Evo ja se jos razbudujem jer krece radni tjedan 😞 sinoc sam primijetila nakon tusiranja finu lijepu prozirnu sluz koja se tako lijeeeeeepo rastezala i sad se pitam da ja nisam fulala pik mozda je bio u jutarnjim satima ili kasno navecer? Nema veze,dok je sluz tu i tempica koja raste ne bojim se 😃 makar sam se mucila od 3-5 ujutro da zaspem,a u 3 je bila ista temp kao i sada pa eto,mozda je zapravo bila i visa tko ce ga znat..samo neka ona raste i da prekosutra cujem lijepe vijestii 🥳🥳🥳
Uzivajte mi na ovaj nalik na pomalo tmuran dan a telefon mi kaze da treba bit sunce pa ti budi pametan 🤷♀️
Dobro jutro.. ja kao da me je vlak zagazio.. otprilike tako nekako..
Temperaturu ću najvjerojatnije prestati mjeriti idući ciklus.. mjerim je preko godinu dana i samo mi stres stvara..
Što se tiče sluzi.. kod mene se pojavi cca i dva dana prije peaka.. pa ti samo umaći i prati trakice..
Vidim da na isti dan imamo pregled.. meni prvi u humanoj.. skupila sam sve nalaze.. i nadam se da će napraviti uzv i vidjeti žuto tijelo pa da mi potvrdi da je bila O.
Nadam se da će mi dati i stimulaciju idući ciklus.. jer nekako sam sigurna da O imam ali da je kvaliteta JS lošija pa zato ne uspijeva T. Znala sam u ovih godinu i pol imati hrpu sjena i crtica i onda na kraju test samo pobijeli i dođe M.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dobro jutro.. ja kao da me je vlak zagazio.. otprilike tako nekako..
Temperaturu ću najvjerojatnije prestati mjeriti idući ciklus.. mjerim je preko godinu dana i samo mi stres stvara..
Što se tiče sluzi.. kod mene se pojavi cca i dva dana prije peaka.. pa ti samo umaći i prati trakice..
Vidim da na isti dan imamo pregled.. meni prvi u humanoj.. skupila sam sve nalaze.. i nadam se da će napraviti uzv i vidjeti žuto tijelo pa da mi potvrdi da je bila O.
Nadam se da će mi dati i stimulaciju idući ciklus.. jer nekako sam sigurna da O imam ali da je kvaliteta JS lošija pa zato ne uspijeva T. Znala sam u ovih godinu i pol imati hrpu sjena i crtica i onda na kraju test samo pobijeli i dođe M.
Joooj sretno na humanoj,sigurno ce nac rjesenje za ovu trakavicu koju prolazis 🤞🏻☺️ Bome te biokemijske su zajebane,ne znas jel mozda kvaliteta JS u pitanju,mozda neka fizicka zapreka. Imamo forumasicu koja je imala 2 biokemijske u razmaku 3mj i nakon te druge biokemijske odmah iduci ciklus je krenula privatno na konzultacije za mpo i uspostavilo se da ima polip velicine rize koji su odstranili vec u DPO danima i evo hvala Bogu nakon sto je rijesila polip bas u tom cikusu je beba odlucila ostati 🤗🤗 tako da je to jako tesko naci uzrok ali sigurno postoji i kod tebe i kod mene uzrok tome da dolazi do toga. Meni je mozda problem bio progesteron jer bi znala 4,5 dana prije same M samo smedarit,a sad kad sam uzela vrkutu i gynositol odmah dolazi svjeza krv,nema tu zafrkancije 🙅🏻♀️😎 takoder se nadam da cu cuti na pregledu magicnu recenicu “vidi se zuto tijelo” 🙊🙈
Jutro!
I ja sam lose spavala i sanjala gluposti. Zato je tu kava da popravi stvari!
Kod mene nista novo i dalje pijem svoju terapijicu i cekam. Imam osjecaj da od 9 mj prosle godine cekam, vec cu i sjede dobiti haha!
Zoe kako si ti jel otisla vjestica? Kreces u hvatanje O?
Malala ima li danas kakav novi simptom?
Martina ako piskis ponovo stav inam testic da gledamo kako tamni
Garawa drzim fige za humanu i da ce ti dati klomif ili nesto toga tipa za O . I ja se nadam da ce mi gin dati nesto sad u 5 mj kad joj dodem!
Vidim na listi je puno nas za 5 mj koje cekaju nekakve preglede briseve itd...nadam se da ce nam se iskristalizirati neke stvari. Da su curke koje su popile terapiju rjesile bestije i da ce biti krajem 5 mj pocetkom 6 punoo plusica
Sortiraj odgovore
Najstariji