Sad kad sad sve pročitala, zašto ste sigurni da je Kamilica trudna, odnosno je sad već imala biokemijsku? Taj Cb test je totalno sranje. Šteta što nisam uslikala prije dva ciklusa test, ali znam da sam pisala. Moj je imao baš jaku ev. crticu, a znam da nije T bila u pitanju. I puno takvih je po forumu bilo.
A ti Kamilice, ne znam u što si utrošila tih 38 god, ponašas se kao djevojka u pubertetu!! Znam da nismo svi isti, ali brate mili, kako misliš tako nemarna i neozbiljna imati dijete? Pitaš, ali ne želiš zapravo nikakav savjet.🙅
👩33g
👨42g
👦4g
Deadee svima nama ovo dođe kao utjeha, jer se u "stvarnom svijetu" osjećaš osamljeno, kao da svima drugima sve ide od ruke, samo tebi ne…. Zato sam zahvalna što postoji ova grupa… 🤩
Luna93 to što ti je ciklus ustaljen ne znači da su ti ovulacije školske. Svaka od nas je različita, netko ima ovulaciju na 10 dc, netko na 30 isl, a ni Lutealna faza ne traje svima isto nekom traje 11 dana, nekom 14. Tako da prati trakicama u početku jednom dnevno kako ti je već rekla mala96, a kasnije kad testna crtica počme tamniti i dva puta, kako bi uhvatila pik, nakon pika u roku od najranije 6 do 36 sati ide ovulacija, ali ni to nije pravilo jer se ponekad folikul bori da pukne. Najbolje je mjeriti bazalnu, samo prvo pročitaj što i kako, jer je to jako bitno da bi rezultati bili točni.
Dobrodošla i tu smo za sva pitanja 😉
Joli, hvala na odgovoru. 😊
Interesuje me da li je neko upoznat da li zaista deficit vitamina E utice na progesteron? Nakon sto sam na proslogodisnjem redovnom pregledu naglasila da imam smedji iscjedak prije ciklusa, doktorica mi je rekla da je to uzrokovano niskim progesteronom. Po njenoj preporuci pila sam vitamin E, i nakon izmjerenog vitaminsko-mineralnog statusa vitamin E je nadomjesten. A sto se tice ovulacije, po onom sto sam do sada primjetila jeste da imam plodnu sluz oko 14.-15. dana. Ovaj je mjesec nisam uocila, jedino su mi dojke otekle i osjetljive su na dodir. U svakom slucaju krajem mjeseca idem na godisnji pregled pa cemo vidjeti sta ce mi reci.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Možda sam ja neozbiljna, ali ti Simba si jako zlocesta po svojim komentarima. Ispravak, tvoji komentari su zločesti, ne poznajem te osobno, pa te ne zelim vrijeđati kao ti mene. Ipak nisam toliko neozbiljna.
Nekad je pametnije ne pisati ništa. 😉
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Možda sam ja neozbiljna, ali ti Simba sijako zlocesta po svojim komentarima. Ispravak, tvoji komentari su zločesti, ne poznajem te osobno, pa te ne zelim vrijeđati kao ti mene. Ipak nisam toliko neozbiljna.
Nekad je pametnije ne pisati ništa. 😉
Zločesta? Pa ti jednostavno NE želiš čuti istinu! Naprotiv, pašu ti samo komentari koji ti idu uz dlaku.
Nekad je pametnije ne raditi test, kad već ne želis znati rezultat..😂 Vjeruj mi, mama biti je najljepša a i najteža stvar u životu koja nosi PUUUNO strahova i ozbiljnih odluka! Moraš prvo sama sa sobom popričati šta zapravo želiš!
👩33g
👨42g
👦4g
Evo tebe cemo muz i ja pitati jesmo li spremni za dijete i sto zelimo. 😆Nitko nema pravo drugome govoriti sta ce raditi od svog zivota, pogotovo pretpostavljati kakav je netko u stvarnom životu, i sta mu je u glavi. Ovo je internet. Nisi mi prijateljica da mi imas pravo govoriti da sam nemarna i neozbiljna. Zadrzi takve komentare za sebe. Valjda s 32 godine poznajes bonton i osnove pristojnosti.🙋🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
..ali, ZNAŠ, da imaš upalu/bakteriju i svjesno to ignoriraš, ne piješ antibiotike i radiš u tom trenu na bebi?? Očito je u mom mozgu problem, jer ne razumijem.
hope, 5dc sam, javljam kad uhvatim pik za listu, jer nemam pojma kad će.
👩33g
👨42g
👦4g
..ali,ZNAŠ, da imaš upalu/bakteriju i svjesno to ignoriraš, ne piješ antibiotike i radiš u tom trenu na bebi?? Očito je u mom mozgu problem, jer ne razumijem.
hope, 5dc sam, javljam kad uhvatim pik za listu, jer nemam pojma kad će.
Da se i drogiram, to se tebe ne tice, kuzis? 😉 Odustajem. Budi mi pozdravljena.
Evo tebe cemo muz i ja pitati jesmo li spremni za dijete i sto zelimo. 😆Nitko nema pravo drugome govoriti sta ce raditi od svog zivota, pogotovo pretpostavljati kakav je netko u stvarnom životu, i sta mu je u glavi. Ovo je internet. Nisi mi prijateljica da mi imas pravo govoriti da sam nemarna i neozbiljna. Zadrzi takve komentare za sebe. Valjda s 32 godine poznajes bonton i osnove pristojnosti.🙋🏼♀️
Ti si na javnom forumu, pišeš o svom privatnom životu, na takvoj temi gdje svaka djevojka može odgovoriti onoj drugoj i prokomentirati. Da, nemarna si i neozbiljna što se tiče planiranja trudnoće. Da li si takva i u drugim aspektima života, u to ne ulazim.
👩33g
👨42g
👦4g
Oprosti nisam bas u toku jer ne mogu pročitati 60str od jednom
Nezz tocno okakvoj je bakteriji rijec
Ali iskreno cu ti recinisu mi pomogli ni antibiotici ni ninur ni nezz ni ja sta mi je doktor prepisao vec samo prirodne stvari
I Hvala Bogu vise je nemaam
Trihomonas je bio u pitanju
Moguce da mi to sad i stvara problem za T a mi pokusavamo dvije godine a neke cure ovdje i duze mozes li misliti kakav je to tek nama streh had bacis nenormalan broj novaca na trakice i jedne i druge i pete..
Kod tebe je msm samo bespotrebna panika a ne vidim problema kupiti jos jedan test i napraviti
Pravila sam ih nekad i pet dana prije menge pa sta briga me to je za moj gust i zelju
Nemojislit da ti pametujem ali samo govorim kako i je
Nitko ovdje nikom nije prijatelj ali smo si potpora
I mene u mom privatnom društvu s kojima sam doalovno odrasla ne podrzava 90% njih a ovdje koga nikog nezz su uz mene da tako kazem daju mi normalne savjete jer ne bi nitko posao bezveze da nije bar prosao nesto i cuo
Ja da se imam s kim posavjetovati ili bilo sta drugo u svom okruzenju iskreno ne bih trazila savjet od nepoznatih da kazem "anonimnih" ljudi
Zato glavu gore i nema odustajanja 😁
🥰
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Kamilice...
Pratim tvoje postove vec nekoliko strana i poprilicno sam stekla.uvid u sredinu u kojoj zivis i u kojoj si vjerovatno odrasla, kao i nivo obrazovanja tebe i muza. Ne mozemo svi biti isti a bogme tebe niko u 38 godini ne moze mijenjati. Da ti prvo kazem za test, tooonu takvih pozitivnih CB sam imala a nije bilo trudnoce. Bez bete ne mozes govoriti da je bila trudnoca, ni spontani ni ista...zasto nisi pokazala dovoljno ozbiljnosti pa da nadjes nacin da izvadis tu betu ne znam, ali vidi ovo mico...
Tu upalu moras rijesiti. Takvo razmisljanje te i dovelo do hronicnog stanja, sta da lijecim doci ce opet i jedna na drugu i predje u hronicno stanje koje opet nije neizljecivo. Ti hoces da riskiras, nije problem ali evo da.ti kazem da posljedica tvojih rizikovanja nije samo spontani , upale su.jedan od najcescih uzroka vantericne trudnoce. Ako i za ovo prvi put cujes, vanmatericna trudnoca je stanje koje ti zivot moze dovesti u opasnost, da ostanes bez jajnika ili jajovoda, i tu neces moci na bebu odmah naredni mjesec, u tvojim godinama se onda vec mozes pozdraviti sa trudnocom. I ocigledno su te tvoje upale mozda i razlog sto odbijas MPO, jer znas da ti transfer na upalu nece nijedan doktor uraditi. A i finansije ocigledno. Slobodno budi iskrenija, ne lazes nas nego sebe....ako zaista zelis bebu toliko, onda pametnije iskoristi ovo malo vremena sto imas, nadji nacin da dodjes do strucnijeg doktora, uradi briseve ( vjerovatno ces tu i naci uzrok upale), i onda kad znas da si sve uradila sto si mogla a ipak do upale opet dodje kad zatrudnis onda je to druga prica. Problem je sto ti svjesno radis gluposti, ne razmisljajuci o posljedicama.nego samo daj da ja dobijem sto zelim, a onda kad udare posljedice kuknjava i plac...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji