Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    02. Lipanj 2021. 20:50

Eloise ja sam se narucila bila u Petrovu i znam da nisam dugo čekala. Opet vjerujem da ovisi kod kojeg doktora ideš... Npr, kod mojeg sam ja tad bila jedina i čim sam ušla pozvali me u ambulantu a kod druge doktorice je čekalo valjda 15 cura.
    Ništa novo kod mene, svaki dan testiram i ništa 😔 zadnji put je desni ovulirao na 51.dc tak da se na to pripremam već

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    02. Lipanj 2021. 20:52

Deadee svima nama ovo dođe kao utjeha, jer se u "stvarnom svijetu" osjećaš osamljeno, kao da svima drugima sve ide od ruke, samo tebi ne.... Zato sam zahvalna što postoji ova grupa... 🤩
    Luna93 to što ti je ciklus ustaljen ne znači da su ti ovulacije školske. Svaka od nas je različita, netko ima ovulaciju na 10 dc, netko na 30 isl, a ni Lutealna faza ne traje svima isto nekom traje 11 dana, nekom 14. Tako da prati trakicama u početku jednom dnevno kako ti je već rekla mala96, a kasnije kad testna crtica počme tamniti i dva puta, kako bi uhvatila pik, nakon pika u roku od najranije 6 do 36 sati ide ovulacija, ali ni to nije pravilo jer se ponekad folikul bori da pukne. Najbolje je mjeriti bazalnu, samo prvo pročitaj što i kako, jer je to jako bitno da bi rezultati bili točni.
    Dobrodošla i tu smo za sva pitanja 😉

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    02. Lipanj 2021. 20:55

Tonia stvarno se nadam da nećeš toliko čekati.... 💚🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• kokolo28
    02. Lipanj 2021. 21:00

Tonia <3

Eloiseja sam se narucila bila u Petrovu i znam da nisam dugo čekala. Opet vjerujem da ovisi kod kojeg doktora ideš… Npr, kod mojeg sam ja tad bila jedina i čim sam ušla pozvali me u ambulantu a kod druge doktorice je čekalo valjda 15 cura.
    Ništa novo kod mene, svaki dan testiram i ništa 😔 zadnji put je desni ovulirao na 51.dc tak da se na to pripremam već

Hvala tii ❤️
    a jebemu miseka 😔 bas mi je zao, al nadam se da neces morati toliko cekati... stvarno se nadam da ce O doci uskoro 😘

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    02. Lipanj 2021. 21:01

Joli 🌼

Eloise piškim u subotu, na 10 dpo, ako me tempica ne pretekne pa ne poraste..
    Kamilice obzirom da si imala biokemijsku bilo bi dobro da napraviš papu i briseve i da obavezno kreneš piti antibiotike da riješiš upalu prije nevog pokušaja, možda i odeš po novo mišljenje…. Sada znaš da možeš ostati trudna, doslovno si uspjela iz prvog pokušaja tako da je to ono nešto dobro iz ovog teškog iskustva… Ali nemoj zanemariti svoje zdravlje

drzim fige za najjaci plusic 🥳😘

🧔30, sve ok

• kokolo28
    02. Lipanj 2021. 21:10

e zaboraavila sam spomenut... u sub cu popit zadnju folnu i trazim ja nju da posalje novi recept da ih podignem, al mi je rekla da imaju novo pravilo, folnu prepisuju samo trudnicama i zenama u postupku... jel vama vasi ginek i dalje prepisuju folnu normalno?

🧔30, sve ok

Bonii
    02. Lipanj 2021. 21:30

Eloise meni moja ni u prvoj trudnoci nije prepisala folnu neho odma neke trudnicke vitamine koji se placaju, kad sam je zvala da mi je ipak prepise rekla je da ima dosta folne u tim trudnickim vitaminima i da mi je to dosta za pit. Sad kad smo krenili pokusavat ponovo, sama sam kupila folnu i jos neke vitamine.. znam sa nije svima ista financijaka situacija ali za 100 kuna bolje ne imat posla s budalama od doktora 

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Tonia♥️
    02. Lipanj 2021. 21:32

eloise

e zaboraavila sam spomenut… u sub cu popit zadnju folnu i trazim ja nju da posalje novi recept da ih podignem, al mi je rekla da imaju novo pravilo, folnu prepisuju samo trudnicama i zenama u postupku… jel vama vasi ginek i dalje prepisuju folnu normalno?

Meni ti moja dr nikad nije pripisala folnu, čak ni kad sam T bila, samo me pitala jel ju pijem, ja rekla da da, od Solgara i to je to bilo 😑

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• kokolo28
    02. Lipanj 2021. 21:41

hvala curke... pretpostavljala sam da ju mogu ovak bez recepta kupit, al uvijek mi salje te recepte pa nisam ni razmisljala o tome... vi znaci od solgara kupujete? budem si i ja te piknula

🧔30, sve ok

Kamilica ♡
    02. Lipanj 2021. 22:34

Joli radila sam papa test prije 3 tjedna pa cekam nalaze. Nemam love za novi papa jer se placa svaki 300 kn. Iako on nije privatnik. 600 kn mi je too much u malo vremena 😳

Cure, ja folnu i sve druge vitamine, proteine itd vec 10ak godina narucujem sa stranice iherb.
    Iz SAD-a su, sve provjereno i original, a cijene cak i 50 posto nize nego kod nas. Samo se treba paziti da se s postarinom ukupan iznos ne prelazi 160 kn zbog carine. ☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.