Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    02. Lipanj 2021. 12:03

Kamilice što sam ja u ovih 5 god prošla ajjjjj kad bi odustala tako lako od svega! Na kraju svakog teksta (sa kritikama) opet imaš podršku od svih nas 😘😘😘😘

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Joli 🌟
    02. Lipanj 2021. 13:16

Zoi neka je došla vještica kad već mora... Pa da kreneš u idući ciklus.. 🤞
    Anice dobro došla draga.... 😊
    Mala96 ovulacija je tu, PMS je tu, sad neka lijepo dođe M na vrijeme 8 da sljedeći mjesec pokrijete i to je to...🤞
    Lucky čuvaj svoje folikule i odmaraj.... 🥰
    Kamiliceee ako trebaš odmor, trebaš... Nisu ovo kritike, ovo su dobronamjerni savjeti, samo neke od nas ih izriču malo strože, neke malo blaže, sve imamo različite stilove komunikacije, ali mislim da je jasno da ti svi ovdje, ne samo tebi nego svima žele sve najbolje! 💚
    ___
    Cure moj prolaktin je jutros kao pjesma sa 711 na 234, tsh super, a za progesteron ne znam kakve bi trebale biti vrijednosti na 7 dpo u granicama je, pa nisam pametna, je li on šta ukazuje... Znam za što je bitan, ali ne i kolika je vrijednost poželjna... Eto nisam pametna.... stavim vam sliku u nastavku, pa me educirajte 💜
    https://ibb.co/jVb3dj0
    Inače danas imam i pad tempice, pa ćemo vidjeti...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

vjera
    02. Lipanj 2021. 13:26

alm009

mala96

alm009

mala96

Hope cekamo s nestrpljenjem 😂😂 jbg radimo u firmi samo on i ja pa nismo bas cesto zajedno i raspoloženi za seks nakon posla, barem dok ne zaposlimo jos nekoga. 😊 Malo nam je korona poremetila planove ali doci ce i bolje vrijeme. 🤞😁

Cao, izvini što upadam ali vidim u opisu maca kapsule? Šta je to, za šta je to gdje mogu nabaviti hahah

Hej, ja sam ih uzela ovdje kad sam narucivala i bazalni toplomjer, pa si procitaj
    https://www.futunatura.hr/maca-extra-strong?gclid=Cj0KCQjw2NyFBhDoARIsAMtHtZ5OVmKP7bUMulaMe7dQH1PXqmbVpmYNdJnIlPjT80EIOpmEX3bIEvgaAm2HEALw_wcB

Valjda ne moze skodit 🤔 koristim ih tek 5-6 dana pa ti ne mogu reci dojmove, mozda neko ima vise iskustva 😁

Čitam upute i baš mi se sviđa haha. Ide na listu za kupiti 😂 Da li je neko čuo za Maybe baby mikroskop? Recenzije? 🤔

Ja imam taj mikroskop,kupila sam ga odavno,još dok nisam niti znala za trakice..meni pokazuje paprat u plodnim danima, al znao bi mi pokazati i pred kraj ciklusa tu paprat..sada koristim samo trakice..to na tašte  trebaš uzeti odma u jutro pljuvačku i razmazati po staklu i čekati da se osuši, ako nađem sliku paprati koju sam ja uhvatila staviti ću je, moram pogledati 

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

02. Lipanj 2021. 13:31

Joli 🌼

Zoineka je došla vještica kad već mora… Pa da kreneš u idući ciklus.. 🤞
    Anicedobro došla draga…. 😊
    Mala96ovulacija je tu, PMS je tu, sad neka lijepo dođe M na vrijeme 8 da sljedeći mjesec pokrijete i to je to…🤞
    Luckyčuvaj svoje folikule i odmaraj…. 🥰
    Kamiliceee ako trebaš odmor, trebaš… Nisu ovo kritike, ovo su dobronamjerni savjeti, samo neke od nas ih izriču malo strože, neke malo blaže, sve imamo različite stilove komunikacije, ali mislim da je jasno da ti svi ovdje, ne samo tebi nego svima žele sve najbolje! 💚
    ___
    Cure moj prolaktin je jutros kao pjesma sa 711 na 234, tsh super, a za progesteron ne znam kakve bi trebale biti vrijednosti na 7 dpo u granicama je, pa nisam pametna, je li on šta ukazuje… Znam za što je bitan, ali ne i kolika je vrijednost poželjna… Eto nisam pametna…. stavim vam sliku u nastavku, pa me educirajte 💜
    Inače danas imam i pad tempice, pa ćemo vidjeti…

Tip top sve sto cu reci. Bravoooooo! 🥳🥳🥳🥳

vjera
    02. Lipanj 2021. 13:31

vjera

alm009

mala96

alm009

mala96

Hope cekamo s nestrpljenjem 😂😂 jbg radimo u firmi samo on i ja pa nismo bas cesto zajedno i raspoloženi za seks nakon posla, barem dok ne zaposlimo jos nekoga. 😊 Malo nam je korona poremetila planove ali doci ce i bolje vrijeme. 🤞😁

Cao, izvini što upadam ali vidim u opisu maca kapsule? Šta je to, za šta je to gdje mogu nabaviti hahah

Hej, ja sam ih uzela ovdje kad sam narucivala i bazalni toplomjer, pa si procitaj
    https://www.futunatura.hr/maca-extra-strong?gclid=Cj0KCQjw2NyFBhDoARIsAMtHtZ5OVmKP7bUMulaMe7dQH1PXqmbVpmYNdJnIlPjT80EIOpmEX3bIEvgaAm2HEALw_wcB

Valjda ne moze skodit 🤔 koristim ih tek 5-6 dana pa ti ne mogu reci dojmove, mozda neko ima vise iskustva 😁

Čitam upute i baš mi se sviđa haha. Ide na listu za kupiti 😂 Da li je neko čuo za Maybe baby mikroskop? Recenzije? 🤔

Ja imam taj mikroskop,kupila sam ga odavno,još dok nisam niti znala za trakice..meni pokazuje paprat u plodnim danima, al znao bi mi pokazati i pred kraj ciklusa tu paprat..sada koristim samo trakice..to na tašte trebaš uzeti odma u jutro pljuvačku i razmazati po staklu i čekati da se osuši, ako nađem sliku paprati koju sam ja uhvatila staviti ću je, moram pogledati

https://ibb.co/pfvpCLY

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

Joli 🌟
    02. Lipanj 2021. 13:33

Hope ♾

Joli 🌼

Zoineka je došla vještica kad već mora… Pa da kreneš u idući ciklus.. 🤞
    Anicedobro došla draga…. 😊
    Mala96ovulacija je tu, PMS je tu, sad neka lijepo dođe M na vrijeme 8 da sljedeći mjesec pokrijete i to je to…🤞
    Luckyčuvaj svoje folikule i odmaraj…. 🥰
    Kamiliceee ako trebaš odmor, trebaš… Nisu ovo kritike, ovo su dobronamjerni savjeti, samo neke od nas ih izriču malo strože, neke malo blaže, sve imamo različite stilove komunikacije, ali mislim da je jasno da ti svi ovdje, ne samo tebi nego svima žele sve najbolje! 💚
    ___
    Cure moj prolaktin je jutros kao pjesma sa 711 na 234, tsh super, a za progesteron ne znam kakve bi trebale biti vrijednosti na 7 dpo u granicama je, pa nisam pametna, je li on šta ukazuje… Znam za što je bitan, ali ne i kolika je vrijednost poželjna… Eto nisam pametna…. stavim vam sliku u nastavku, pa me educirajte 💜
    Inače danas imam i pad tempice, pa ćemo vidjeti…

Tip top sve sto cu reci. Bravoooooo! 🥳🥳🥳🥳

Kad mi ti to kažeš, odmah sam sjela i odahnula.... 🥰

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Deadee
    02. Lipanj 2021. 13:47

Ja sam čula za te mikroskope ali nisam nikad koristila. Nekako mi se čini da je na princip LH trakica a one su mi puno jednostavnije za korištenje.
    Joli super za prolaktin, TSH također odličan. A za progesteron iskreno ni ja nisam sigurna jer mi je dok. jednom prilikom rekao kako su vrijednosti iznad 50 pokazatelj kvalitetne ovulacije. Ali tad sam i sama znala puno manje o tome i nisam ispitivala pa ne znam jesam li ga dobro shvatila. 
    Sigurno će druge cure znati bolje.

🦸‍♀️ 30
    PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
    Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
    🦸‍♂️ 31
    Sve u redu koliko znamo
    💒 ➡ 2015.
    👶No.1 ➡ 2018.
    👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.

02. Lipanj 2021. 14:17

Joli cestitke za dobar nalaz!! mislim da ti ovo nije nizak progesteron jer vidiš da takav moze biti i u trudnoci, tako da nemas razloga za brigu. 
    provjeri jos svakako s doktorom, ali mislim da je sve super. 
    I ovaj implantacijski pad mi se svidja, zelim ti plusic od srca kroz par dana, da nam zapocnes niz koji cemo mi nastaviti kroz 6. mjesec. piškiš preksutra?

Lida 🍀
    02. Lipanj 2021. 14:17

Joli tako je, samo sto prije neka dode i idemo dalje 💪
    U ovo se ne kuzim ali Hope je sve rekla 🥳🥳
    Vjera ma izgleda mi to komplicirano, ali tko zna, mozda bi bilo uspješno... Drzat cu se ipak trakica i BTT 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Lipanj 2021. 14:22

Jolie bravo za nalaze, sad kad padne plusic za par dana ijuujuu navijamo za tebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.