Ja sam lost cause haha, ako ne bude nista ovaj ciklus uzimam lh trakice roze ili zelene, našla sam par cura prodaje. Trebala bih NE dobiti za 10-12 dana 🤔😒
Hvala vam cure... 💜💚
Nadam se da se radi o implantacijskom padu... 🙈 I da nam svima ovaj lipanj bude što pozitivniji... 🙏
Svakako sam u petak u doktora pa ću vidjeti što on kaže...
Hope pitat ću ga za dvije ovulacije i jednom ciklusu, pa da vidimo što on kaže.... 🙃
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hvala vam cure… 💜💚
Nadam se da se radi o implantacijskom padu… 🙈 I da nam svima ovaj lipanj bude što pozitivniji… 🙏
Svakako sam u petak u doktora pa ću vidjeti što on kaže…
Hopepitatću ga za dvije ovulacije i jednom ciklusu, pa da vidimo što on kaže…. 🙃
Vec znam. Ako je jedan od staromodnijih rec ce da je nemoguce,a ako je jedan od onih u korak s vremenom rec ce da je moguce ali su jako male sanse za to i da se to moze jedino utvrditi uzv-om i ako je sve u jednom ciklusu da najvise prode 7 dana od jedne do druge ovulacije po istrazivanjima koja su napravljena 😂 rade ti njega pitaj jel moguce da antibiotik za bakteriju smanji obilnost M i odmah nakon toga nastupi O,prakticki zadnji dan M 😂 to bi mi bilo korisnije i ako je odgovor da koliko je to lose 😂 eto,par pitanjca i hvala unaprijed 🙊🙈
Ja sam lost causehaha, ako ne bude nista ovaj ciklus uzimam lh trakice roze ili zelene, našla sam par cura prodaje. Trebala bih NE dobiti za 10-12 dana 🤔😒
Dodam te na listu? Samo uzmi trakice,kad kreces moras prvo prbat par da vidis kako ti pase koja ☺️
Ja sam čula za te mikroskope ali nisam nikad koristila. Nekako mi se čini da je na princip LH trakica a one su mi puno jednostavnije za korištenje.
Joli super za prolaktin, TSH također odličan. A za progesteron iskreno ni ja nisam sigurna jer mi je dok. jednom prilikom rekao kako su vrijednosti iznad 50 pokazatelj kvalitetne ovulacije. Ali tad sam i sama znala puno manje o tome i nisam ispitivala pa ne znam jesam li ga dobro shvatila.
Sigurno će druge cure znati bolje.
Dobro je sve to,ako progesteron ide preko gornje granice a nije trudnoca u pitanju onda ne daj boze moze bit problem u nadbubreznoj zlijezdi koja je usko povezana sa reproduktivnim sustavom ili mozda luteinska cista,od nje isto progesteron hoce preko gornje granice vrijednosti, a ako progesteron prelazi 20,onda je to vec jako lijepa ovulacija ☺️ Meni je doktor za moju O od 14 rekao da je ok vrijednost,ali da moze to i bolje,medutim ne bi me htio filati tabletama po njemu nema potrebe jer bi to moglo povuc sa sobom neke nezeljene posljedice,kaze dok su hormoni ok necemo nista dirat s kemijom🤷♀️
Ja sam lost causehaha, ako ne bude nista ovaj ciklus uzimam lh trakice roze ili zelene, našla sam par cura prodaje. Trebala bih NE dobiti za 10-12 dana 🤔😒
Dodam te na listu? Samo uzmi trakice,kad kreces moras prvo prbat par da vidis kako ti pase koja ☺️
Dodaj 🤞 uzet cu obje pa isprobavati haha. Moram reći da nakon svega što mi se desilo utjeha mi je što, ružno je reći ali istinito, nisam jedina kojoj se dešava. Hvala cure što ste me primile ❤️
Hope ma nisam ni sumnjala da će netko znati odgovor bolje od mene, svašta ću ja tu još od vas naučiti.
Moram priznati da je i meni ovaj forum odličan ispušni ventil za brige oko ostvarivanja trudnoće, puno je lakše gurati kroz ovo kad dijeliš ovakve stvari sa nekim tko apsolutno razumije. A da ne pričam o svim korisnim savjetima kojih ste pune
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Mala96💓🤗 maybenewmom 💓🤗 Joli 💓🤗
Hvala vam svima na podršci. Znam da nisam prva ni zadnja, ali sve mi se dogodilo u par sati doslovno, od euforije do razocaranja. Ja do nekidan nisam ni cula za biokemijsku, niti sam znala sto je to. Jeli se to računa kao spontani? Moram li na pregled nakon krvarenja? Mogu li odmah iza krvarenja u nove pokusaje, ili da preskocim jedan mjesec? Ako pitam ginekologa za briseve i spolne hormone, mislite da ce mi dati obzirom da tek mjesec dana pokusavamo?
Vidim Hope je imala vise biokemijskih nazalost 🥺🥺jesi saznala razloge tome?😔
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Mala96💓🤗 maybenewmom 💓🤗 Joli 💓🤗
Hvala vam svima na podršci. Znam da nisam prva ni zadnja, ali sve mi se dogodilo u par sati doslovno, od euforije do razocaranja. Ja do nekidan nisam ni cula za biokemijsku, niti sam znala sto je to. Jeli se to računa kao spontani? Moram li na pregled nakon krvarenja? Mogu li odmah iza krvarenja u nove pokusaje, ili da preskocim jedan mjesec? Ako pitam ginekologa za briseve i spolne hormone, mislite da ce mi dati obzirom da tek mjesec dana pokusavamo?
Vidim Hopeje imala vise biokemijskih nazalost 🥺🥺jesi saznala razloge tome?😔
Možeš odmah jer je otišlo. Ja sam imala 4 pozitivna testa 3 dana kašnjenja i završilo krvarenjem. Poslije toga se odmah naručila kod svoje ginek.da vidim dal je sve ok sve nalaze uradila da sam sigurna. Jednostavno desi se to je nekkao odg kad su nalazi ok.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Zdravo cure,
Ovog mjeseca sam prvi put kupila trakice, tacnije juce obzirom da bi mi po proracuna ovulacija trebala biti danas. Koliko sam shvatila prema upustvu Ovungost Premiuma, test je negativan jer je jedna crtica bila svjetlija od druge, tacnije kontrolne. U upustvu pise da test detektuje ovulaciju i 12-24 sata prije. Da li je moguce da je ovulacija izostala? Pratim i cervikalnu sluz i nije bila rastezljiva. Jedino sto mogu naglasiti jeste da su mi grudi osjetljivije. Ukoliko neka od vas ima vremena, voljela bih da mi objasni na koji nacin je najbolje koristiti trakice obzirom da sam potpuni laik. Hvala unaprije. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji