Jutro drage moje! 🌸
Bella i nama dolaze frendovi danas pa cemo na rucak. Bas se veselim 🤗 uzivaj i ti danas sa drustvom 🥰
Garawa sad ce uskoro to vrijeme umakanja😆Ja jedva cekam uzv u pon 😊 pa da i ja umacem i cekam pik.
Jolie cekam tvoj testic sutra prekosutra 🍀🤞🤞
Dajanahvala ti na savjetu. 🤗Ginekolog mi je zadnji put dao vaginalete s antibiotikom, koje nisam koristila bas zbog antibiotika i mogućnosti trudnoce. Vecu stetu naprave antibiotici nego upala. Sad kad mi prodje M cu koristiti prirodne vaginalete koje sam narucila. Od svih drugih mi nije bilo koristi, mozda ove pomognu. Testove za trudnoću ne mislim vise koristiti, ako mi bude kasnila mjesec dana, odem kod ginekologa, i bar znam točno na čemu sam. Bez stresa. ☺️
A cure ovdje su divne. Bar 90% njih. Ali, kao i u stvarnom životu, ne mogu svi biti divni. 😉
Da to je i kod mene bio problem poslije vaginaleta i antibiotika bude samo gore
Ja sam svoje upale rijesavala sa cajevcem od dr. Tune i Farmasia
I evo stvarno mi nista nije pomoglo dok to nisam otkrila isto nema sto nisam pokisavala
Bez toga nikud ne ide. Bar ih imam uvjek 7-8komada u kuci za nedaj Boze a i neke sam podjelila
Zato predlazem ti to
Ja iato doktore nisam slusala ali sam trazila rijesenje sto ce mi drugo pomoci.. Citala savjetovala se nema gdje nisam i eto nije mi zao
Samo treba čitati i sve probati i ne odustajali vjeruj 😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
ODBROJAVANJE 6/2021
Maybenewmom - 01.06.2021. -2 dana kasni🤞🏻🤰🏼
DajanaT2106 - 02.06.2021. - 1 dan kasni🤞🏻🤰🏼
Eloise - 06.06.2021. - 3 dana🤞🏻🤰🏼
Joli - 09.06.2021. - 6 dana🤞🏻🤰🏼
Malala - 09.06.2021. - 6 dana🤞🏻🤰🏼
mala96 - 10.06.2021 - 7 dana🤞🏻🤰🏼
Emily - 11.06.2021. - 8 dana🤞🏻🤰🏼
Hope - 12.06.2022 - 9 dana🥶
Garawa - 13.06.2021 - 10 dana🤞🏻🤰🏼
almoo9 - 14.06.2022 - 11 dana🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06. - 18 dana🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06. - 23 dana🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 26 dana🤞🏻🤰🏼
ODBROJAVANJE7/2021
zoi - 03.07.2021 - 30 dana🤞🏻🤰🏼
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Anchy_23 -🔙🔜
Sorgi -🔙🔜
Tina25 -🔙🔜
Pine -🔙🔜
Tonia -🔙🔜
DorisS -🔙🔜
Simba -🔙🔜
LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
Joli - 04.06. konzultacije u vezi hormona
Doris - 07.06. pregled (brisevi, hormoni)
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginicai provjera jos nekih spolnih hormona
Bome mi kasni 🙈 sto je kod mene inace u dan..😁🙈
Bit cu strpljiva jos danas posto nista ne radi nemam testova 🙈
Moram priznati imam i ja neke gljivice ili ko zna koji vrag dole borim se sad malo i ja jedno 3 dana s tim.. Garant sam u ubanu navukla to 🤯 kad i ja koza moram sjesti 🤯 ali dobro prezivjet cu 😁
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Jutro cure, skoknula sam do vas da vas pitam za misljenje inace sam u grupi spontani jer eto nazalost prosla sam 2 u razmaku od 3 mj. Uvijek sam imala uredne M svakih 28-29 dana. Pošto sam 19.03 imala vakuumsku kiretazu 1 M dosla je za 42 dana sve ne bilo ok, naravno i na kontroli nakon kiretaze sve u najboljem redu. Danas je 36 dan ciklusa M ni na vidiku a LH trakice tamne 🤦🏻♀️ Prije 4 dana radila test negativan jucer radila test negativan. Pazili jesmo jer rijesavamo pretrage i stvarno bi bilo cudno da sam trudna. Da li ne netko imao slicno iskustva sa LH trakicama jer ja sam luda.
https://ibb.co/nDtRP06
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Teško žabu u vodu natirat 😂
Ništa, sutra ujutro šaljem test, strah me ponadati se... Baš se bojim, ali tko bi odolio 🤭
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ninaj bokic! Prvo da napisem da mi je zao zbog svega sto prolazis i prosla si grlim ❤
A sto se trakica tice. Mislis li da je moguce da je tek sad O u pitanju? Takoder imale smo par curka kojima trakice pocnu tamniti prije nego sto krene M.
Ja mislim ili da je kasna O ili ce M pa su trakice pocele tamniti.
Ninajbokic! Prvo da napisem da mi je zao zbog svega sto prolazis i prosla si grlim ❤
A sto se trakica tice. Mislis li da je moguce da je tek sad O u pitanju? Takoder imale smo par curka kojima trakice pocnu tamniti prije nego sto krene M.
Ja mislim ili da je kasna O ili ce M pa su trakice pocele tamniti.
Hvala ❤️🙏🏼
Mislim da O nije, nadam se da je M u pitanju. Pricekat cu jos tjedan dana a ako ne dode idem kod ginekologa 🤦🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sayurievo nje opet o obrazovanju 😆 vjerojatno mislis da zivim u nekoj zabiti, i da nemam ni osnovnu školu, ali morat cu te razočarati.😆 I muz i ja smo fakultetski obrazovani ljudi, koji zive u malom gradu, a zavrsen faks nikako nije mjerilo necijeg znanja, a jos manje inteligencije. Niti gledam ljude po tome. To sto mi nisu poznati neki termini i skraćenice koje vi, aktivne na djetetu rabite od svoje 20-e godine, a ja zadnjih mjesec dana, ne znači da sam glupa, zatucana ili neobrazovana. Nego me takve teme nikad prije nisu zanimale ni najmanje.
Nikad nisam slusala prijateljice kad su pricale o tim temama. Imala sam pametnijeg posla.
"Finansije"? "Hronicno"? "Vantericna"? Kakve su ti to rijeci? Kad već nekoga ispravljas, ispravi prvo sebe.🤦🏽♀️
Sto se tice bete, ginekolog me otpilio. Bez njega nema uputnice, nema bete. Kome to nije jasno?
Ma legendo moja, mozes ti napisati i da si doktor nauka kad se iz tvog ponasanja, odabira rijeci, i nacina na koji ama bas nikako ne kuzis sta ti se govori ne da zakljuciti da imas.inteligentno razmisljanje. Obrazovanje nije samo znati cinjenice i pojmove nego djelovati pametno.i logicno. Ja sam pomela ispred svojih vrata a znas kako...imala spontani, pa nasla uzrok, pa izlijecila, pa cekala, pa potvrdila da.sam izlijecila pa evo hvala Bogu cekam jednu curicu. Toliko o meni...
Ja sam ti dala savjet. Ali vidis ti i dalje ne kuzis sustinu. Govoris kako zene zatudne i ne znaju da imaju upalu. Ali ti si ZNALA draga moja, to je razlika. I postoje privatne labaratorije, van mjesta u kojem zivis, postoji prevoz, postoje drugi doktori. Ali ne, tebi se ne da truditi ...kako ces dijete odgojiti?
I da, ako prvi put cujes rijeci hronicno i finansije, ima nas ovdje i iz drugih zemalja gdje se malo drugaciji jezici pricaju, blago drugaciji. Svijet je malo veci od tvog sela 😉 izadji, razgledaj, svasta bi mogla vidjeti i nauciti...zalosno da ti je od sve moje price u mozak doslo samo to kojom gramatikom pricam....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutrooo cureee punite forum pozitivnom a ne negativooom. 💋💋
Ja danas bez inofolica nakon 6 ravnih mjeseci. Trebala bih na kontrolu ali nisam baš pri parama🤔☹️
Nastavljam sam tahirovic kapima i čajem a kad mi ostane višak para onda cu da kupim koenzim q10 i folnu i omega 3 i 6 😁 nadam se da ce mi biti ok i bez inofolica osjecam se dobro. Što se tiće PCOS-a ne znam dok ne odem na kontrolu.
Sortiraj odgovore
Najstariji