Zoi ja bi se na tvom mjestu prvo rjesila nagomilanih frustracija i zlobe, pa tek onda radila na djetetu.😉 Govoriti zeni od 38 godina da nije trudna, kao da si doktor, odakle ti pravo? Očito si ljubomorna što sam ja iz prve zatrudnjela. Zalosno i tuzno kakvih žena ima. Sretno ti, trebat će ti.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Curke imam pitanje, moj želudac ne podnosi ribu, par godina unazad. Probala sam Omega 3 nadomjestiti tabletama ali takve mučnine mi da da povratim i tabletu kada osjetim ukus ribe. Inače volim i stvarno sam je željna ali ne znam kako da sama sebi pomognem i ubacim Omega 3 u organizam. Ovoga sam se sjetila kada sam vidjela da je Jelušićka pisala 🥰
Ja pijem omegu 3 iz algi, ne iz ribe. Možda da probas to. ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Lucky nisam balavica. Kažem i pitam ako nesto ne znam. Zahvalna sam do neba svim curama koje su me utjesile i pomogle mi. Ali je bezobrazno nekoga tjerati s foruma, osudjivati, vrijedjati, i podcijenjivati. Govoriti jeli trudna ili ne, i dijeliti dijagnoze. Govoriti mi da sam zatucana, odvratna, i da nikad neću biti dio ove zajednice? Zasto? Da li sam ikoga uvrijedila? Ako jesam nenamjerno, bio je to odgovor na necije vrijedjanje mene. Ja stvarno ne razumijem kako netko moze sebi dati za pravo govoriti zeni starijoj od sebe 10-ak godina da ne zeli dijete, da nije trudna, da je ovakva ili onakva. Nicim izazvana, tj toj osobi ama bas nista nisam rekla. To nije za tolerirati. Pogotovo nakon sto sam dozivjela šok. Nitko ne zna sto netko prolazi u stvarnom životu. Nitko. I nitko nema pravo nikoga osudjivati.
Da nisi zadrta i zatucana ne bi dozivjela sok🤣 vrlo jednostavno..
I ne dao dragi Bog da sam ljubomorna na tebe. Jer nisam toliko uskogrudna da bi zbog svoje sebicnosti i zelje za express bebom riskirala zivot svojoj bebici sa svojim bolestima koje svjesno ne lijecim. Tako da, jedino ti mozes ovdje bit ljubomorna na djevojke koje su educirane o svemu i trude se ozdraviti prije trudnoce. A ti odi u pleme u Afriku, tamo ces se najbolje uklopiti.
Curke moje, forumasice, sve znate. Vidimo se na nasim redovnim kavicama i imate moje drustvene mreze i kontakt. Tako da se cujemo i pratimo. ♥️♥️
Ja se od foruma micem dok se ne rijesimo ove ogranicene kokoske.
S obzirom da prihvaca samo savjete koji joj idu na ruku ja se nadam da ce otvoriti svoju posebnu temu pa nek joj tamo tipkaju cure koje podrzavaju takvo razmisljanje.
Onda cemo mi nastaviti svojim tokom..
Ljubi vas vasa P.♥️🥰♥️🥰
Ograničena kokoška? 😅😅😅😅 Vidi se da si divna i zrela cura, kulturna i odgojen,a i nimalo ljubomorna i frustrirana. Ucinilo mi se, sorry. Molim te,vrati se. 😘
Lucky Zahvalna sam do neba pristojnim, kulturnim i dragim curama. 💓Ovima koje vrijedjaju zelim od srca da se riješe svojih frustracija. Jer to vrlo lako moze biti razlog zašto nemaju dijete. Znam takvih primjera u svojoj okolini. Cak i Zoi od srca zelim sve najbolje, i da se ostvari kao majka sto prije. To nam je svima cilj. Neke grijese na svom putu, to je sve ljudski. Ja nikoga ne osudjujem, i opraštam joj sto me vrijedjala. Procitajte sto pise u mom potpisu. 💓
Pozdrav svim curama,ja bi molila za savjet ako moze, puno više znate nego ja o trakicama,evo ja i dragi sest mjeseci pokušavamo bezuspješno drugu trudnocu,nalazi dobri,spermio dobar,bila sam prohodnosti prije mjesec dana,tu je malčice bio zacepljen lijevi jajnik,znaci sve ok,evo odlučila sam se na digitalni clearblue, međutim jos nista od smajlica,danas je 12 dan sutra bi trebala ovulacija jer imam kratke cikluse od 26 dana,a na digitalcu pise da označava ovulaciju 48 sati prije pa ako moze savjet u vezi ovoga,inače smo prije sve dane pokrivali,a ovaj mjesec smo odlučili manje je više,međutim bojim se da ne bih propustila ovulaciju
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ne virujem šta čitam na ovom forumu... Kakve riči iz vaših usta... Nikoga ne branim i neću jer mi jednostavno ne ide u glavu šta se događa i šta žena ženi može sve reć ... Žalosno... Sretno svima u svojim ciljevima ja vas pozdravljam 🙄
Pozdrav svim curama,ja bi molila za savjet ako moze, puno više znate nego ja o trakicama,evo ja i dragi sest mjeseci pokušavamo bezuspješno drugu trudnocu,nalazi dobri,spermio dobar,bila sam prohodnosti prije mjesec dana,tu je malčice bio zacepljen lijevi jajnik,znaci sve ok,evo odlučila sam se na digitalni clearblue, međutim jos nista od smajlica,danas je 12 dan sutra bi trebala ovulacija jer imam kratke cikluse od 26 dana,a na digitalcu pise da označava ovulaciju 48 sati prije pa ako moze savjet u vezi ovoga,inače smo prije sve dane pokrivali,a ovaj mjesec smo odlučili manje je više,međutim bojim se da ne bih propustila ovulaciju
Pozdrav pretpostavljam,imenjakinja po nicku 🖐🏻🙋🏼♀️☺️ E sad..folikulometriju si radila? Jer mozes uzalud svaki dan pratiti trakicama O ali ako nisi probala napravit folikulometriju da se vidi imas li ikako ovulacije,onda nije ni cudno sto s takvim ciklusima niste ostvarili T. Makar 6mj se jos ne smatra kod njih kriticnim jer se jos smatrate mladim parom,ali opet presli ste 30-te. Mozda da probas s folikulometrijom ako si u mogucnosti? Jel pratis mozda bazalnu temperaturu? Imas li kakvu sluz u vrijeme plodnih dana? Jer je prva zabluda koje zene imaju to sto misle ako nema ovulacije da nema M,sto nikako nije istina 🥺
Pozdrav pretpostavljam,imenjakinja po nicku 🖐🏻🙋🏼♀️☺️ E sad..folikulometriju si radila? Jer mozes uzalud svaki dan pratiti trakicama O ali ako nisi probala napravit folikulometriju da se vidi imas li ikako ovulacije,onda nije ni cudno sto s takvim ciklusima niste ostvarili T. Makar 6mj se jos ne smatra kod njih kriticnim jer se jos smatrate mladim parom,ali opet presli ste 30-te. Mozda da probas s folikulometrijom ako si u mogucnosti? Jel pratis mozda bazalnu temperaturu? Imas li kakvu sluz u vrijeme plodnih dana? Jer je prva zabluda koje zene imaju to sto misle ako nema ovulacije da nema M,sto nikako nije istina 🥺
Draga puno hvala na odgovoru,prije par mjeseci dok sam bila na pregledu doktor mi je rekao da se sprema ovulacija 15 dan ciklusa,tada su mi bili ciklusi 28 dana i onda odjednom se skratili odkad radimo na bebi pratila sam s milerovim trakicama al su bile jako tamne od 11 do 16 dana pa su me samo zbunili,jedino što primjenom je da me 15 ili 16 dan počnu boli grudi i poveća se temperatura koju inače ne pratim, da ti budem iskrena nisam sigruna za sluz jer smo se svaki dan znate na što mislim hahhaah pa nisam sigurna jel od njega ili sluz,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji