Uglavnom, ako vec imas FF aplikaciju na mobitelu, udi u nju, stisni ovaj ticker kao sto ja imam u potpisu (ova djetelina koja oznacava ciklus), zatim Customize (odaberi sebi ticker koji ti se svida), onda stisnes Share i kopiras zadnji link (nisam sigurna ali mislim da je zadnji, BBCode Code).
Na forumu odes u svoj profil (gore desno stisni slicicu) i u potpis zalijepi taj link iz FF aplikacije.
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lucky lijepo si sve objasnila.🤗
Ja sam odustala od objasnjavanja i vise se necu zamarati, pokusavamo objasniti i dajemo savjete, a ona zeli zivjet u neznanju. Nadam se da onda vise nece tipkat na forumu i neka zivi u neznanju. Ignore i bok.
Hope prijavljujem dolazak vjestice! Mozes me staviti na listu za ne dobiti 3.7., pa cemo korigirati to ovisno kako ulovim O🤗😘
Ignore? Ok. Dosla Sam po savjet, ali je moja stvar sta cu na kraju napraviti. I ja mogu nekome od vas dati savjet,ako će napraviti drugačije, neću je napadati i staviti na ignore. Žena očito ima svoje razloge i to treba poštovati. Kroničnim upalama nema lijeka, i ako ih lijecim ovaj mjesec, ona se vrati iduci. Budem li cekala da je izlijecim, doc ce menopauza. Zato sam riskirala i opet bi. A ti si mi prva rekla da je test bio lazno pozitivan.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica jesi ponovila testic? Da vidimo s crvenom crtom sto kaze. Ja vjerujem da je bila takva zbog kasnije O. Cekam novi testiiiic 🤞🏻
Pozdravvv cure :)
Pratim vas vec neki vrijeme iz tihog ugla :)
Mogu rec da mi se svida vasa vibra u grupi i da bih vam se rado pridruzila :)
Dobro doslaaa! Kakvi su ti ciklusi? Imas kakve dijagnoze ili je sve super? Mjeris mozda bazalnu temperaturu?
Zelim ti da sto prije napustis ovu temu i odes na neku veseliju ☺️☺️
Pozdravvv cure :)
Pratim vas vec neki vrijeme iz tihog ugla :)
Mogu rec da mi se svida vasa vibra u grupi i da bih vam se rado pridruzila :)
Dobrodošla i sto prije ošla! 😁 Na veselije teme naravno 😊😊
Koliko se dugo trudite?
Mjeris li mozda bazalnu, koristis LH trakice, pratis sluz…? 😁
Ostale cure dobro jutro, Lucky je sve rekla sto je trebalo. 🥳
Kod mene nikakvih dogadanja, zeljno iscekujem mengu i novi ciklus pokusavanja. Ovaj je bio totalno zbrkan 😁 nismo ni pokrili prave dane 🙈
samo sam si u FF pod specifikacije uvela i "Nocna glad" 😂 dakle skoro svaku noc ustajem oko 2-3 i moram nesto pojest. Ah taj pms 🤦
Ovo mjerenje BTT je totalna ovisnost. Svako jutro jedva cekam da si uvalim toplomjer u usta i onda s ponosom pijuckajuci kavicu gledam svoj prvi graf 😂😁
Cuj nju. Ona na 7DPO ocekuje M 😂😂😂 daj me ne nasmijavaj. Imala si 2 pada tempice i danas opet porasla 😎 sad kad zabljesne plus za tjedan dana 💪🏻💪🏻💪🏻😎
Lucky lijepo si sve objasnila.🤗
Ja sam odustala od objasnjavanja i vise se necu zamarati, pokusavamo objasniti i dajemo savjete, a ona zeli zivjet u neznanju. Nadam se da onda vise nece tipkat na forumu i neka zivi u neznanju. Ignore i bok.
Hope prijavljujem dolazak vjestice! Mozes me staviti na listu za ne dobiti 3.7., pa cemo korigirati to ovisno kako ulovim O🤗😘
Upisana si! Ajde bar nije puno kasnila kad je vec morala 😘
Kamilicajesi ponovila testic? Da vidimo s crvenom crtom sto kaze. Ja vjerujem da je bila takva zbog kasnije O. Cekam novi testiiiic 🤞🏻
Krenula je krv kao da je M, tako da nema smisla praviti test. A ginic me otpilio za betu. Puno sam tuzna i razocarana sa svim. Znam da je prvi pokusaj, ali ponadala sam se i razocarala u jednom danu. Nisam jaka kao vi, i zato bi neke trebale imati vise razumijevanja. Ali nema veze. Hvala svima na brizi. 💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilicajesi ponovila testic? Da vidimo s crvenom crtom sto kaze. Ja vjerujem da je bila takva zbog kasnije O. Cekam novi testiiiic 🤞🏻
Krenula je krv kao da je M, tako da nema smisla praviti test. A ginic me otpilio za betu. Puno sam tuzna i razocarana sa svim. Znam da je prvi pokusaj, ali ponadala sam se i razocarala u jednom danu. Nisam jaka kao vi, i zato bi neke trebale imati vise razumijevanja. Ali nema veze. Hvala svima na brizi. 💓
Ajde glavu gore. Nije utjeha,uspjeli ste i u prvom pokusaju. Selekcija prirode je,bila je neka greska s plodom,nemoj se kriviti jer si napravila test,to se prvo radi kada kasni. Idemo dalje. Sad odmah mozes krenuti koristiti antibiotik ako te bilo strah,zaljeciti tu upalicu i ispocetka u novi ciklus. Mozda iduci bude odmah uspjelo i opstane ☺️ Nazalost,svaka druga zena ima danas biokemijsku a da ni ne zna,tebi je teze utoliko jer si vidjela pozitivan test i znam kako se osjecas,ali sad idemo tu upalu rijesiti i ponovno ispocetka 💪🏻 Ako zelis da te stavim na listu odbrojavanja za iduci mjesec samo daj datum. Drzi nam se,bit ce to sve dobro 😇☺️
Hope ne nadam se nicem jer je zadnji ses bio 21.5. 😂😂 i to imam u grafu upisano , 😂😂 jbga stalno smo različite smjene pa imamo ciljane odnose za vrijeme plodnih dana
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Pardon, 12.5. je bio zadnji odnos 😂😂😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙