Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    01. Lipanj 2021. 07:02

Dobro jutro svima..
    Hope tvoja temperatura se ponaša baš kao da je O bila 🤔
    Kamilice ajmo test na sunce 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    01. Lipanj 2021. 07:15

Želim vam predivan dan drage trudilice 💜💚
    Anchy neka ti letrozol donese jednu lijepu ovulaciju 🤩🤩
    LaVi mislim da je tebi najbotnije od tvog doktora tražiti detaljnu obradu... Jako je neozbiljan!!! 😤😤😤 Mijenjaj ga 
    Bella znam kako ti je, kada je moj išao ja sam bila u većoj panici nego za bilo što što se meni događa!! 🤞🤞 Bit će to dobro, javi nam kada saznaš 😉
    Kamilica mi smo njima samo broj, a oni nama određuju tijek života, i briga njih 🤦🏼‍♀️ i dobro cure kažu testove na vidjelo, pa šemo ti mi reći što mi mislimo da je na stvari...
    Hope a u te e baš izgleda tempica kao ovulacija što kaže Garawa... Možda da ti ipak izvadiš taj progesteron...
    Boni sad si gotova, početi ćeš čuda kombinirati, kupovati, zarazno je, jednostavno moraš.... 😅😂

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Lipanj 2021. 07:39

Jutro trudilice!
    Bella sretno muzicu i javi nam rezultate kad stignu!

• LaVi
    01. Lipanj 2021. 08:43

Hope ♾

LaVi

Hopeposlali su me endokrinologu pa su mi hipofizu provjerili i to je okej bilo,a ko zna možda i nije okej a nisu vidili
    Jer akk su mi hormoni uredu nešto drugo mora biti
    Promijenit ću i ginekologa isto vidim da nema ništa od njega.
    A ništa mi drugo ne preostaje nego ponovno krenut i sve provjerit možda su nešto izostavili.

Jesu ti hipotalamus pregledavali. Jesi bila na MR glave zbog toga? Mislim moze biti sasvim mali problem. Meni muz pricao njegova radna kolegica je godinama pokusavala ostati T dok ju nisu poslali na magnetnu i nasli skriveni mali mali benigni tumor na hipofizi. Kad je to rijesila u roku keks ostala T i sad ima malog princa 🥺 postoje te neke sitnice osim psihe koje mogu jako kociti plodnost i uspjeh zaceca

Jutroo😊
    Hope ajmeee samo se nadam da nije to.
    Nisu hipotalamus,išla sam na EEG a magnet nisam radila.
    Za magnet još nisam na red došla,to ću isto napraviti.
    Ajme sad me strah ako je tako nešto u pitanju😥
    A i priha moja je već tanka ja mislim,ona igra veliku ulogu tu,stalno sam i napeta i pod stresom...
    Ajme pitala si me kod kojeg ginića idem,išla sam i privatno i u bolnici.

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

Hrabrica
    01. Lipanj 2021. 08:47

Pozdrav svim lovcima na trakice  i da, naziv teme vam je odličan  Trebala bi jedan savjet. U IVF vodama sam ko doma ali o trakicama znam samo teoriju. Kako sam u plodnim danima, ovaj mjesec između dva postupka smo odlučili probati prirodno sa trakicama. Kupila sam neke roze (koje su mi davno prije odgovarale) i desilo se sljedeće: Sinoć sam pišnula trakicu i pojavila se ona druga famozna crta , i bila je tek zericu slabija od kontrolne. Iz nekih razloga (čitaj toddlerica neće spavat ) nismo mogli odraditi akciju ni sinoć ni jutros, a jutros su mi krenuli povremeni bolovi u jajniku (tipični za O). Moje pitanje je: koliko brzo ta crtica tamni jer me strah da se nebi danas desila O, a muža ću si vidjeti tek u 22h navečer  pa me frka da ne propustimo te najplodnije sate. Ima li teoretski šanse da i danas navečer još ne bude kasno? Naravno, piškit ću još kroz dan na nju ali kad ona bude tamna ili tamnija, koliko još imamo fore...I svima hvala na odgovoru!

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

01. Lipanj 2021. 08:55

Hrabrica

Pozdrav svim lovcima na trakice i da, naziv teme vam je odličanTrebala bi jedan savjet. U IVF vodama sam ko doma ali o trakicama znam samo teoriju. Kako sam u plodnim danima, ovaj mjesec između dva postupka smo odlučili probati prirodno sa trakicama. Kupila sam neke roze (koje su mi davno prije odgovarale) i desilo se sljedeće: Sinoć sam pišnula trakicu i pojavila se ona druga famozna crta , i bila je tek zericu slabija od kontrolne. Iz nekih razloga (čitaj toddlerica neće spavat) nismo mogli odraditi akciju ni sinoć ni jutros, a jutros su mi krenuli povremeni bolovi u jajniku (tipični za O). Moje pitanje je: koliko brzo ta crtica tamni jer me strah da se nebi danas desila O, a muža ću si vidjeti tek u 22h navečerpa me frka da ne propustimo te najplodnije sate. Ima li teoretski šanse da i danas navečer još ne bude kasno? Naravno, piškit ću još kroz dan na nju ali kad ona bude tamna ili tamnija, koliko još imamo fore…I svima hvala na odgovoru!

Teoretski danas navecer stigne biti ovulacija ako je falila zerica,ali sve ovisi od tijela do tijela i kolka je razina hormona u krvi. Haj ti napravi sljedece: predvecer pisni trakicu pa nam ju stavi tu da vidimo kakvo je stanje! Ako posvjetli znaci da je pik prosao i O bi mogla nocas ili sutra do poslijepodne,a jos imate veceras fore pokriti po tome,cak i da ne stignete prije o,imate jos fore oko 24h pokriti jer JS toliko zivi ☺️🙈 sretnoooo! 🤞🏻

01. Lipanj 2021. 08:57

LaVi

Hope ♾

LaVi

Hopeposlali su me endokrinologu pa su mi hipofizu provjerili i to je okej bilo,a ko zna možda i nije okej a nisu vidili
    Jer akk su mi hormoni uredu nešto drugo mora biti
    Promijenit ću i ginekologa isto vidim da nema ništa od njega.
    A ništa mi drugo ne preostaje nego ponovno krenut i sve provjerit možda su nešto izostavili.

Jesu ti hipotalamus pregledavali. Jesi bila na MR glave zbog toga? Mislim moze biti sasvim mali problem. Meni muz pricao njegova radna kolegica je godinama pokusavala ostati T dok ju nisu poslali na magnetnu i nasli skriveni mali mali benigni tumor na hipofizi. Kad je to rijesila u roku keks ostala T i sad ima malog princa 🥺 postoje te neke sitnice osim psihe koje mogu jako kociti plodnost i uspjeh zaceca

Jutroo😊
    Hope ajmeee samo se nadam da nije to.
    Nisu hipotalamus,išla sam na EEG a magnet nisam radila.
    Za magnet još nisam na red došla,to ću isto napraviti.
    Ajme sad me strah ako je tako nešto u pitanju😥
    A i priha moja je već tanka ja mislim,ona igra veliku ulogu tu,stalno sam i napeta i pod stresom…
    Ajme pitala si me kod kojeg ginića idem,išla sam i privatno i u bolnici.

Ne ne,ne se plasit. Samo kazem da pokusas otic u tom smjeru. Ta njegova kolegica se borila 10 godina na sve moguce nacine dok magnet nije pokazao tumor na hipofizi i cim su ga uklonili zacas ostala T. Vrijedi samo pregledat cijelo tijelo kako hormonski tako i fizicki,ali bez straha. Samo da imas to na umu 🤔

01. Lipanj 2021. 08:58

Joli i Garawa pokazat cu vam nesto cim uhvatim posla tipkati ti na poslu 🙊🙈 kad vec pricate o tempici jel 😂

• Deadee
    01. Lipanj 2021. 09:06

Pozdrav suborkinje. :) Čitam vas već neko vrijeme i, s obzirom da bijemo iste bitke, odlučila sam vam se pridružiti. Prije svega, jedna ste jako lijepa skupina i lijepo je vidjeti skupinu žena koje su si potpora u ovim stvarima. Od svih foruma koje sam isčitavala, ovdje sam naišla na najviše pozitivne energije pa je zato i pala odluka o registraciji. :)

Moja borba traje već neko vrijeme, ali Bogu hvala, dosad je već jednom urodila plodom. Za prvu trudnoću smo se dosta pomučili, ali se isplatilo. Sad radimo na bebi no 2 i opet ne ide lako, ali se ne damo. S obzirom da imam PCOS i anovulatorne cikluse u 6. mjesecu, odnosno u ovom idućem ciklusu koji čekam, idemo sa letrozolom i štopericom pa ćemo vidjeti kako će se odvijati situacija.

Čestitam svim curama koje su u zadnje vrijeme podijelile lijepe vijesti i želim sreću svim ostalima da nas i one što prije razvesele novostima. :)

🦸‍♀️ 30
    PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
    Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
    🦸‍♂️ 31
    Sve u redu koliko znamo
    💒 ➡ 2015.
    👶No.1 ➡ 2018.
    👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.

kelp6ie
    01. Lipanj 2021. 09:07

kelp6ie

Hope ♾

kelp6ie moguće je da je O bila čak i 13DC ako si prije imala sluz ili eventualno na 14DC u jutarnjim satima, koji si danas DC? Kada ju ne očekujemo? kolka ti jje lutalna faza?

Draga Hope,
    hvala na odgovoru. Nisam sigurna za lutalnu fazu, oko 14-15 dana. Nakon missed ab mi se nisu ciklusi posložili.
    Danas mi je 25 DC, sad ne znam da li sam 11 ili 12 DPO, tako nekako bi trebalo biti prema mojoj procjeni.
    Mislim da ću sutra napraviti test :)

Dobro jutro svima...
    evo, ja napravila na 12 DPO, tj. 26 DC test za trudnoću, negativan :( 
    Ovaj mjesec smo pokrili sve plodne dane, pravilno se hranili, kretali se, vitamine razne uzimali, cink, selen, brazilski orah itd... ne shvaćam zapravo što se kod nas desilo, prva trudnoća je skoro iz prve se desila, a sad nikako od prošle godine nakon spontanog... 
    dogovorila sam se s ginekologom da idem na vađenje spolnih hormona, sad čekam menstruaciju i krećem na pretrage. 

pokušavamo godinu dana
    jedan missed ab, jedna biokemijska
    Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
    Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.