Ma zenice moje nisam trudnaaaa, tek sam na pola ciklusaaa haha, test na ovulaciju 😂 ali onaj ovugnost premium kontam više osjetljiv a ono njonjo mali nema ništa 😂
Stvarno sam mislila da jesi, a šta kažem osim da budeš u što kraćem roku... 🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
almoo9 ne mjeris bazalnuuu? Kako da mi sad utvrdimo jel to bila ovulacija? Jer je moguce naglo povisenje temperature nakon ovulacije zbog porasta progesterona, a to sto si napravila test veceras i on je svjetli je dobro u slucaju ako je vec doslo do ovulacije nista, pratimo dalje tvoj ciklus
kamilica zelene trakice na njima ne mozes NE uociti pik, kod njih ili je pik ili nije,nema vjecanja oko nijanse, one nemaju 50 nijansi roze kao plave
i ne moraju biti nesto ful tamne, jer one ti daju uocljivu razliku, ne moras mozgati jel je pik ili nije i zato ih bas i volem
a ako imas nedoumice, a imas tu sliku, stavi ovdje pa cemo odmah rijesiti dilemu
Bonii kako si krenula puno toga ces dodati kao dodatak i neki gratis, neces dugo ostati samo na ovome, kad postanes jedna od nas, onda i tones s nama u ludilo do kraja
eloise vi ste uvijek prve koje znate sto mi je receno na pregledu, a onda muz i onda...ma to je to nadam se sutra tvom rastu tempice
LaVi dobrodosla. Gynositol se u pravilu treba piti barem 2,3 ciklusa za redom da bi se vidli neki veci rezultati, ja sam ti osobno pila vrkutu i ona mi je dosta pomogla oko ciklusa, sad sam napravila malu pauzu zbog bakterije i antibiotika pa kasnije planiram krenuti s cajem rujevine i kapima za ciste i miome koje sam nabavila pa cu onda javiti svoje iskustvo, ali za sada su my gynositol i vrkuta caj jako pomogli jesi ikada dokucila uzrok amenoreje? Mora postojati NESTO, bilo da je stitnjaca, hipofiza i hipotalamus..Jesu te to poslali gledati, mislim to su glavni centri koji mogu uzrokovati amenoreju, mozda tu lezi neki uzrok ako je sve ostalo samo po sebi okej. Kakav ti je hormonski status?
Dajana ne razumijem se u spermiograme (JOS), ali ono sto od njemackog znam ovdje je da mu pise kako ima puno 158 milijuna spermija u militru, medutim problem je sto dosta njih luta u prazno kao da su ajmo rec na nasem jeziku ''tromi'' i ima ih dosta mrtvih prema ovome..Pokretnih je 234 milijuna, naprednijih je 194, a 64 milijuna je normalne morfologije, a od njih je 41% progresivno pokretnih, a 51% nepokretnih...dakle mislim da ona to iscitava problematicnim i zabrinjavajucim jer je u tih 64 milijuna spermija normalne morfologije veci postotak spada u nepokretne. mislim pokretnih je lijepi broj, al jebes sto su pokretni ako su tromi i lutaju pa ne mogu naci put do JS...Mislim ne izgleda to tako lose, ovo je za danasnje vrijeme dosta dobar nalaz, ali opet..to je u Njemackoj, neke stvari koje su kod nas u Hrvatskoj su katastrofalno lose tamo...tako da usporedivati to bas se nekako i ne usudujem, ali ima dosta mrtvih, nepokretnih i sporih po ovom nalazu.. Jel imate jos fore da pricekate 3mj pa probate opet, a da on uzima neke preparate u tom periodu da ih malo ozdravi?
Anchy vjestica stiglaaaaaaa woohooooo znas sto...ja mislim da mi zacopramo listu s cekanjem O pa kad ona dode se stavljamo na listu kada ne ocekujemo. Imam osjecaj da svi koji odmah prijave iducu M redovitije ovuliraju od nas nesigurnih
Dajana ja se zbilja ne bi brinula oko vaseg spermiograma. Kakve brojke smo vidali, vasi spermici su super pokretni prema tome. Veliki je uspjeh doc do 40% pokretnih spermija, plus ima jako veliku brojku pokretnih, nije ni to mala stvar. Nemoj se stresirati, a ako te toliko zabrinjava, uvijek mozes pitati za drugo, trece misljenje, ali po meni je ovo jako solidan spermio
Ma zenice moje nisam trudnaaaa, tek sam na pola ciklusaaa haha, test na ovulaciju 😂 ali onaj ovugnost premium kontam više osjetljiv a ono njonjo mali nema ništa 😂
Stvarno sam mislila da jesi, a šta kažem osim da budeš u što kraćem roku… 🤞🤞
Ja nama svima to želim ❤️ Znam, od sebe počnem kako je teško. Bit će ako Bog da uskoroo, samo daj Bože zdravlja.🤞 Moj ginekolog je odličan, samo govori navijam za tebe ti to možeš, pa ću mu otići 9.6 sa GDJE JE DO SAD 😂
Hope tek ako reagiram na letrozol i ovuliram idem na listu 🤪 sve je pod upitnikom jos haha. Ako ovo ako ono 🙈 bozeee ali ajde bar se do iduceg pon imam cemu nadati...
Hopetek ako reagiram na letrozol i ovuliram idem na listu 🤪 sve je pod upitnikom jos haha. Ako ovo ako ono 🙈 bozeee ali ajde bar se do iduceg pon imam cemu nadati…
ajde ovaj ciklus ti jos dam fore, od iduceg cemo stavljat neki datum cisto toliko, uvijek kasnije mozemo prepraviti datum jednom kad ulovimo tu ovulaciju. Juuuuuuuj, tako sam sretna jer kreces s letrozoloooom i onda da dobijemo jednu lijepu ovulaciju, mozes ti tooooo
Lavi
Koji si sad dan ciklusa?
I ja sam 2019 ostala T i to u 9.mj to mi je bila druga ovulacija te godine i eto🤷🏼♀️…na zalost nije dobro T zavrsila
Jesi vadila i ostale hormone ili si provjeravala samo prolaktin.
Moj savjet je da ako nisi vadila hormone to svakako napravis da vidis gdje si sta si. Uredni nalazi pape i brisevi se podrazumijevaju kad planiras T. Gynositol uzmi on ne moze skoditi takoder i nekakvu folnu ne bi bilo lose da uzimas…
A leteozol ili klomifen moras traziti. Tj reci gin da bi ti probala jer nemas O i da zelis pokusati na taj nacin…
Najbolje otici do gin i s njim dog sve.
Njima je najlakse poslati duphaston i rijesiti problem s time.
Ma sad je već 3.mj nemam uopće,mislim to je standard mod mene jel,nema nje bez terapije po pola godine i više što naravno nije normalno nikako
Sve sam vadila,baš sve smo provjerili,papa naravno uredan,idem redovno na kontrole dakle sve je uredu bilo i brisevi također,al nešto ne štima kad je to tako,nemoguće sa je to samo od sebe tako pa da ne dolazi
Izludi me kad kažu da je sve u redu a nije.
Nisam znala da sama moram tražit klomifen,mislim očekiva sam kad sam rekla da želim ostvariti trudnoću da će mi možda probat dati nešto drugo.
Stvarno sam i redovna na tim kontrolama i svaki put ista priča,sve isto na uzv,doslovno nema ničeg.
A evo ja očito nisam imala ovulaciju uopće jer bi već nešto bilo.
Žao mi je što se tako završilo s tvojom trudnoćom😥
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Dajana ovisno i koliko je dana bila apstinencija, što je više dana to je manja pokretljivost, i ne znam zašto bi pio antibiotike, što bi oni trebali napraviti? Većinom se pumpaju dodacima, ovo pokazuje da je poviše granica normale, ali malo ga ti boostaj sa vitaminima, ako ima volje... 😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Lavi ides kod soc gin ili? Probaj promijeniti gin i trazi drugo misljenje. Jasno daj doznanja dr. da zelis ostvariti T. Sa letrozolom ili klomifenom ces ovulirati.
Evo ne znam ja idem kod svoje gin i jako sam zadovoljna. Nasli smo problem Pcos i polako ga rjesavamo...a sad cu jos potaknuti O letrozolom pa cemo vidjeti 🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji