Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 13:04

Hahahah a valjda je onda stvarno bio pik
    Hvala ti draga 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 13:16

Ja sam pišnula hcg i ništa. Držim figeee da nas bar netko obraduje ovaj mjesec 🙂🙂🙂🙂

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

31. Svibanj 2021. 13:38

Pine 🌲❄

Tonia, super da je sve vise manje u redu, nadam se da ces imati vise srece iduci ciklus sa lijevim jajnikomje li ti dragi radio spermio?
    Hope hvala ti , dr je rekao neka dragi ponovi spermio da vidimo ima li smisla raditi HSG. dakle, pretpostavljam ako spermio bude ok idemo u hsg i aih, a ako ne bude bolji nego prije 3ipo mjeseca onda vjerojatno MPO u smislu aspiracije, transfera itd?

Da,tako nekako. Doslovno daljnji tijek postupka i sama metoda ovisi o spermiogramu muza jer nema smisla trositi vrijeme i novce na pretrage poput HSG-a kad nece nista pomoci ako je problem u spermijima,tako da se sve prema tome dalje odreduje ☺️

vjera
    31. Svibanj 2021. 13:44

Pine 🌲❄

Maybe ma iskreno nisam imala živaca za praćenje ovaj ciklus, isto kao i Toniji, dok smo apstinirali zbog antibiotika meni O dode na 13dc što nije nikad. Ovaj ciklus dosad smo isto apstinirali, LH trakice sam krenula piskiti cisto da vidim gdje sam sa ciklusom, ali nakon tog neuspjeha sam ga otpisala. Dr je trebalo tjedan dana da odgovori na mail, ja sam očekivala drugu kuru antibiotika ali evo očito nije potrebno, pa ni apstinencija nakon M nije bila potrebna

Vidim da piješ gynositol, meni je od njega ranija ovulacija,možda je i tebi tako

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

31. Svibanj 2021. 13:47

3sreca sjecam te se, tipkala si nama prije nekih pola godine, jako mi je zao radi toga sto si prozivjela, drzim fige da se oporavis sto prije, i u nove pobjede. ❤️
    _
    Tonia koja igra sa zivcima, drzim fige za tu ovuaciju cim cim prijeee! da nam ne izludis. ❤️
    _
    Pine super za beštijicu, sto je skoro pa nestala, odlicne vijesti❤️
    _
    Joli ja sam se pomirila s ciklusom na 10 dpo kad je test bio negativan, i sad sam vec ko nova, jutros sam pisnula jos za svaki slucaj da potvrdim da je negativno, jer sam za vikend feštala i pila, sad čekam sutra 1 dc i nove pobjede.  vidim ti si nam sad dpo, držimo fige na najjače. ❤️

31. Svibanj 2021. 13:54

Pine 🌲❄

Hope da, sve jasno, hvala ti.. onda nam ne preostaje ništa drugo nego cekati petak i ponavljanje nalaza. Ovaj put dr je rekao 2 dana apstinencije, prosli put je bilo 3, pa eto nadamo se da ce sve bit ok i da mogu na Hsg iduci ciklus. Iako znam da za HSG brisevi moraju biti sterilni, valjda nece bit problem ovo moje manje od 10*3?
    Vjera uzimam gynositol vise od godine dana (doduse ne pre redovito), i tek nedavno se ciklus skratio. Sad kad sam se rjesila bakterije nadam se da ce se sve vratit u normalu. Koliko tebi sad traje ciklus sa gynositolom?

Koncentracija do 10*3 se ne smatra infekcijom,sve iznad toga je za tretiranje antibioticima tako da ste s te strane cisti za HSG ☺️🤞🏻

3sreca
    31. Svibanj 2021. 14:23

Hope ♾

3sreca

Pratila sam samo plodnu sluz.
    I eto, nazalost nije dobro zavrsilo. Ali se desila T. I opet ce, slijedeci put uspjesno 💪
    Zelim vam puno srece i da se uspjesne T sto prije svima nama dese.

Ajmeeee sjecam seee i znam da si bila na drugoj temi i tamo sa te pratila..stvarno mi je zao sto ti se to dogodilo,stvarno se nadam da ce iduci put biti sve dobro. Jesi mozda radila kakve pretrage od strane kromosoma? Recimo kariogram,da mozda to nije problem. Stvarno ne znam sto reci,zao mi je 🥺

Hope, hvala ti. Ma dobro sam, sto mi drugo ostaje. Zene su nevjerojatno snazne. Zapravo uopce ne kuzim zasto smo "njezniji ili slabiji spol". Drzim se, cekam tri ciklusa pa u nove pokusaje.

Kariogram nisam radila. Iskreno, ne znam ni sto je ni kak se radi. Sad ce google da radi 😉
    Slijedeci tjedan cu raditi TORCH i test na trombofiliju. To mi doktor preporuca. Vidjet cemo. 
    Ja zelim da vjerujem da je to bila prirodna selekcija i da je tijelo odbacilo jer nesto nije bilo ok. Da je osim toga sve ok i da mi osobna statistika ide na ruku. Prva i treca T su zavrsile spontanim. Druga i ova naredna cetvrta da budu uspjesne. 💪
     @ZOI hvala ti ❤️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Bonii
    31. Svibanj 2021. 14:35

Hope ♾

Bonii 👼

Probat cu se kontrolirat malo vise sta se tice vode, ali to kazem svaki misec za se zaboravim i pijemo ko luda i kad skuzim vec bude kasno 🤦 ovaj mjesec se pouzdam u temperaturu, nabavila sam toplomjer s 2 decimale 😁
    Ne pisem cesto ali citam redovno pa upijam sve savjete ali tek sad kuzim koliko malo zapravo znam 🙈

E pa super,mjeris vec otkad si imala M,sad ces polako ulaziti u plodne dane 🥳🥳🥳🥳 kad kreces piskiti? Ili ces se oslanjati samo na temperaturu? 🙈

Nastavljam s trakicama, mjerenje temperature je samo bonus dodatak 😁

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• kokolo28
    31. Svibanj 2021. 15:33

Hope, Pine hvala na objasnjenu 
    Hope i ja sam se iznenadila danasnjem padu temperature, mislim..nije puno pala, al dovoljno da me razveseli malo :) Daj javi kad odes na pregled, bas me zanima kaj ce ti reci 
    Tonia nadam se da ce O doci za dan, dva... vjerujem da te izluduje cekanje

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

31. Svibanj 2021. 18:10

Ja il sam ovulirala 13-14 il JOŠ nije došla ovo nema smisla 
    https://ibb.co/V3MmMKb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.