Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:33

Pine 🌲❄

Tonia joj znam taj najgori osjecaj frustracije, izgubljenosti i tapkanja u mraku, pogotovo kad ne hvatas O.. ja sam piskila 12dc, 13dc je bila svjetlija i toliko sam se izivcirala da sam sve bacila i odustala od pisanja ovaj mjesec. Da ne pricam o tome da se nismo seksali radi bakterije, a zapravo smo mogli jer eto nije velika koncentracija bakterije.
    No no deprica, sta ti je rekao gin podsjeti me na proslom pregledu? Imaš neke terapije, postupke u planu? Jesi ti hsg radila? Uzimala mozda neki duphaston ili sto vec za izazivanje M i skracivanje ciklusa?

Zašto si odustala? Meni je uvijek tako pred O . Isto mi je bilo i sada na 14 DC i 15 DC uhvatila O.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

31. Svibanj 2021. 12:37

3sreca

Pratila sam samo plodnu sluz.
    I eto, nazalost nije dobro zavrsilo. Ali se desila T. I opet ce, slijedeci put uspjesno 💪
    Zelim vam puno srece i da se uspjesne T sto prije svima nama dese.

Ajmeeee sjecam seee i znam da si bila na drugoj temi i tamo sa te pratila..stvarno mi je zao sto ti se to dogodilo,stvarno se nadam da ce iduci put biti sve dobro. Jesi mozda radila kakve pretrage od strane kromosoma? Recimo kariogram,da mozda to nije problem. Stvarno ne znam sto reci,zao mi je 🥺

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:40

Jelušićkaa

Bože oprosti znam da zvuči grozno kad bih samo mogla znati da mogu eto ne znam kako se ljepše izrazito. Ispizdi me sve ovo pa jel se uhvatilo på silni simptomi pa ima li ovaj mjesec O. Itd….. Gledam sama sebe bodrit i u svakom mjesecu naci nešto dobro ali poklekneš s vremenom… Pa opet se sabere i u krug. Da bar mogu znati da moguuuu

To si u pravu ja sam imala biokemijsku 9/20 i da žao ti je ali opet i neki znak da možeš. I ja nisam znala kako osjećaj opisati. Jer nakon 4 god bio je kao znak nema odustajanja.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 12:48

Imam pitanje u vezi trakica ako netko zna.
    Narucila sam zelene sa 20 nesto ...nisam imala pojma da ih ima različitih dok nisam tu vidjela da ima..pa jeli moguće da mi je pokazao taj od 20 lazni pik? Ja sam se taj dan prvi put testirala, bila mi je tamnija crtica od testne, pomislila sam to je to, tu vecer se seksali, i nisam vise piskila. Jeli moguće onda da mi je zapravo ovulacija bila sljedeći tjedan, TJ da bi mi svaki dan pokazivalo da ne pozitivan, koliko su pouzdani ti zeleni? 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:48

Pine 🌲❄

Maybe ma iskreno nisam imala živaca za praćenje ovaj ciklus, isto kao i Toniji, dok smo apstinirali zbog antibiotika meni O dode na 13dc što nije nikad. Ovaj ciklus dosad smo isto apstinirali, LH trakice sam krenula piskiti cisto da vidim gdje sam sa ciklusom, ali nakon tog neuspjeha sam ga otpisala. Dr je trebalo tjedan dana da odgovori na mail, ja sam očekivala drugu kuru antibiotika ali evo očito nije potrebno, pa ni apstinencija nakon M nije bila potrebna

Meni je u 99% na 12DC ali ovaj mjesec je otišla na 15DC šta je bilo jajniku Boga pitaj 🤣🤣🤣🤣. Meni su čak govorili jer imam jedan jajnik da kao jedan mjesec dođe O drugi ne . Ja ne vjerujem u to jer evo svaki mjesec uhvatim pik. 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:49

Kamilica ♥️

Narucila sam zelene sa 20 nesto …nisam imala pojma da ih ima različitih dok nisam tu vidjela da ima..pa jeli moguće da mi je pokazao taj od 20 lazni pik? Ja sam se taj dan prvi put testirala, bila mi je tamnija crtica od testne, pomislila sam to je to, tu vecer se seksali, i nisam vise piskila. Jeli moguće onda da mi je zapravo ovulacija bila sljedeći tjedan, TJ da bi mi svaki dan pokazivalo da ne pozitivan, koliko su pouzdani ti zeleni?

Ja koristim zelene i odlični su mi. Nema jel nije baš mi se fino vidi kada je kada ne.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 12:51

maybenewmom

Kamilica ♥️

Narucila sam zelene sa 20 nesto …nisam imala pojma da ih ima različitih dok nisam tu vidjela da ima..pa jeli moguće da mi je pokazao taj od 20 lazni pik? Ja sam se taj dan prvi put testirala, bila mi je tamnija crtica od testne, pomislila sam to je to, tu vecer se seksali, i nisam vise piskila. Jeli moguće onda da mi je zapravo ovulacija bila sljedeći tjedan, TJ da bi mi svaki dan pokazivalo da ne pozitivan, koliko su pouzdani ti zeleni?

Ja koristim zelene i odlični su mi. Nema jel nije baš mi se fino vidi kada je kada ne.

I meni se vidjelo, ali ne znam po osjetljivosti tih trakica, ako su puno osjetljivije da li će se svaki dan isto vidjeti, a da ne bude ovulacija🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:57

Kamilica ♥️

maybenewmom

Kamilica ♥️

I meni se vidjelo, ali ne znam po osjetljivosti tih trakica, ako su puno osjetljivije da li će se svaki dan isto vidjeti, a da ne bude ovulacija🤷🏼‍♀️

Neće vidi se da su svjetlije. https://miss7mama.24sata.hr/forum/nova-tema/trudnoca-38

Kamilica ♥️

maybenewmom

Kamilica ♥️

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 12:58

Kakav ovo link ja stavi🤣🤣🤣🤣 greška nema novih temna hahahaa

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

31. Svibanj 2021. 13:03

Jelušićkaa

Bože oprosti znam da zvuči grozno kad bih samo mogla znati da mogu eto ne znam kako se ljepše izrazito. Ispizdi me sve ovo pa jel se uhvatilo på silni simptomi pa ima li ovaj mjesec O. Itd….. Gledam sama sebe bodrit i u svakom mjesecu naci nešto dobro ali poklekneš s vremenom… Pa opet se sabere i u krug. Da bar mogu znati da moguuuu

Da to je nazalost jako veliki problem..zvuci grozno i znam da ti je to u glavi i ja sam to mislila dok mi se 3 puta nisu dogodile biokemijske. Taj osjecaj kad vidis plus pa samo iscekujes hoce izblijediti ili ne i onda kada vidis da ga nema jer si to i ocekivao...to mene ubija u pojam vise nego ova misao koju ti imas,a bila sam i na tom mjestu..taj strah,iscekivanje iz dana u dan i ocekivanje da ce krenuti lose..tako da,sto god tu odaberes nije dobro ni lijepo 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.