alm009 čestitke, nek je sretna i uredna i neka ovaj plusić potraje 9 mjeseci
Pozdrav cure!
Ja sam se prebacila tu,vidim da ima par cura sa PCOS-om a i ja se borim s njim isto,s neredovnim ciklusima,odnosno nikakvim bez terapije,nemam ovulacije ni ničeg doslovno.
Pa evo zanima me jel ko probao možda kapi macine trave,jesu li vam pomogle i nakon koliko vremena ili možda nešto drugo?
Pila sam i Gynositol ali kratko jako pretpostavljam da se to treba piti dužr da bi rezultate dalo
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
pozdrav LaVi , kao što vidiš ja pijem gynositol, kapi macine trave nisam pila,za druge cure ne znam ..
sto se tice pcos-a navodno najbolje rezultate daju gynositol / inovo / infolic, to su tablete ili prakšići skroz sličnog sastava.
nasa Anchy pije inovo tablete i u par mjeseci su se lijepo ocistili jajnici od cista. nazalost za takve probleme treba biti ustrajan i dugo piti terapiju da bi se vidjeli ikakvi rezultati
i još nešto, izguglaj si kapsule crvene mace, aktivirane (bioandina npr.), takodjer sam vdijela jako puno pozitivnih recenzija za probleme s PCOS-om i hormonalnim disbalansom, super hormone dovode u red no također treba piti bar tri mjeseca. ja sad imam u planu početi piti te kapsule.
Anchy nažalost, bilo je za vikend previše negative, ali nadamo se da bi nekako se s novim tjednom došli u pozitivnom tonu. Nadam se da ćeš nam se javljati jer neće biti isto bez tebe i tvojih ranojutarnjih pozdrava 💜
Pine drago mi je da si se riješila bakterije i da možeš ili dalje, a neka sad ta O ne zeza, nego neka dođe... Meni je dr rekao da kada mi naprave sve nalaze da će oni tada preporučiti koju vrstu postupka napraviti, a AIH koliko sam čitala najuspješniji u prva tri pokušaja, iza toga je bolje ići na IVF
Tonia mislim da je tako prošli mjesec i zpi bilo kad je muž bio kući nikako dočekati O kad ga nema O na vrijeme... Kao da i činjenica da se radujemo ovulaciji utječe na naš ciklus. Drago mi je da imaš plan i nadam se da će ti biti uspješno kao i prvi put.
Jelišićka uskoro ćeš dobiti dio odgovora na svoja pitanja, želim ti da sve pretrage prođu što bolje i da te ne spopadaju nikakve negativne misli... 🙃
3sreća žao mi je zbog svega što si prošla, nadam se da ćeš u najkraćem roku ugledati svoj plusić 🤞
Almoo9 čestitke 🥳🥳 neka bude školska
zoi hvala ti 💜 vrijeme između početka m i nekog 8 dana su dugi, ali ovi iza O pa do 10 dpo su mi najduži... Ali sam sretna što sam u dpo danima...
Nemojte se zeznuti kao ja i uzeti prah, ja fa jednostavno ne mogu podnijeti, okus mu je očajan. 🤮
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
pozdrav LaVi , kao što vidiš ja pijem gynositol, kapi macine trave nisam pila,za druge cure ne znam ..
sto se tice pcos-a navodno najbolje rezultate daju gynositol / inovo / infolic, to su tablete ili prakšići skroz sličnog sastava.
nasa Anchy pije inovo tablete i u par mjeseci su se lijepo ocistili jajnici od cista. nazalost za takve probleme treba biti ustrajan i dugo piti terapiju da bi se vidjeli ikakvi rezultati
Hvala ti Zoi😁😊
Baš ću progooglati još malo za te kapsule što si rekla.
A znam da,treba to duže piti,ja to probam vidim da ništa nema i odustanem
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Heiii dragee mojee 😁😁
Vidimm svegaa imaa 👍🙈😁🤞🥂🥰🥰
Cestitam za plusice 🥰😁
A sad da ja krenem sa svojom citabom dogadanja danas jer sam doalovno dozivjela zivcani slom 🤯🙈
Odem ja jutros po famozni nalaz dole po spermio od muza jer eto tj dana nije stigao i ajde smilovali se dali nam. (stavim dole sliku)
Krenem ja na dogovoren termin kod gin da vidim sto ce reci za vadenje nalaza i bla bla.. i kazem joj da je muz isao na spermio
Kaze ona meni daj mi.. Ja dam kaze ona nalaz nije u redu niste vi doktora razmili 😳😳😳 jaa onoo staaa? Jel ja vise ne razumijem ili koja mater a ljepo dole pise bez daljnjih pretraga. O fino doktor sve reko ma da smo u njemackoj ali te neke osnovne stvari za daljnje pretrage mogu razumit jbt 🤯🤯🤯🤯
Ugl ja sad gledam i nevjerujem i kaze ona dat ce ona njemu antibiotik koji kosta 90 kapsula nekih 60e cca 🙈🤯 oke reko aj napisi ko te šiša.. I sad brbla ona reko sta ja za hormone i gluposti kaze ona moze kosta 210e tih nekih 10 stavki koje trebam izvaditi reko to je previse novaca.. Kaze ona razmisli pa cemo se dog.. Msm nes me vidit ode ja u hr za mukte 🤣🤣 i jos naravno ja ju pitam hoce jos me pregledati ili ne kaze ona ma ne nema potrebe neka miz to pije ti si ionako bila u 11.om mj 😳😳 reko ajde dobro..
Dakle curee moje evo vam nalaz od muza vjecajte ja sam zanjemila evo iskreno 😒😒🤷♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️
Mozda necete neke razumiti ali nije sveto pismo 😎😁
https://ibb.co/HxtMZvJ
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Oprostite svasta sam napisala od stresa nisam ni citala 🤯🙈🤣
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji