Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    31. Svibanj 2021. 10:16

Pine ništa pametno, niti jedan dan trakica nije išla preko 0,44, valjda sam potrošila preko 50 trakica već...mjerim stvarno svaki dan barem 2x dnevno da ga uhvatim, ali niente...već me malo sve deprimira

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

maybenewmom
    31. Svibanj 2021. 10:18

Hope ♾

maybenewmom

Hvala HOPEEvaljda će muž biti više aktivniji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 skupa sa svojom vojskom ehheheehehehe.
    Da isto sam čula Jod da pomaže nekim ženama. Nisam baš sigurna jer nisam to probavala ali ima žena u RH koja te preparate proizvodi. Ako nekoga zanima mogu opet provjeriti?!

Ma postoji ta Jadrankina otopina. S tim JAKO moras paziti i napraviti detaljnu krvnu sliku ukljucujuci i jos,jer ako ga imas dovoljno, a krenes s dodatnim unosom mozes si napraviti veliki problem sa stitnjacom jer je ona jako osjetljiva na jod,ja se ne bi igrala s time prije nego se naprave detaljne pretrage. Imala sam kolegicu koja je pokusavala ostati T pa je narucila tu jadrankinu otopinu misleci da ne moze stetiti,medutim,njoj se stitnjaca uzasno poremetila i jajnici su joj skoro pa prestali raditi i na kraju je prestala s tom otopinom. To je jako opasno i bez cijele krvne slike nije pametno uzimati na svoju ruku.

Zbog tih stvari nisam se ni usudila probavat a i ovo što imam mi je sve uredno tako da nisam ja imala potrebu to ni uzimati. Samo znam da je nekima pomagalo. 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

3sreca
    31. Svibanj 2021. 10:37

Bok cure, nije me bilo neko vrijeme jer sam si dala vremena da ne razmisljam o ovulacijama, LH trakicama, pikovima, sjenama i sve ono o cemu zapravo razmisljamo barem 10 puta dnevno.
    Nadam se da su sve curke koje me se sjecaju, odavno na veselijim temama...
    Htjela sam podjeliti sa vama sto se dogodilo u medjuvremenu...
    Imala sam kasnjenje M i test koji je na taj dan bio negativan. Nakon par dana je pokazao ||. Sreci nije bilo kraja. Beta je uredno rasla, prvi ultrazvuk nije nista pokazao jer smo zakljucili da je O bila kasnije pa i implantacija isto tako. Da ne duzim, misao koja mi je bila cijelo vrijeme u glavi a to je da kasne O i Implantacije obicno zavrse spontanim, se nazalost i ostvarila. U 9tt je obavljena kirektaza jer se plod nije razvijao. Ne pisem ovo zbog nekog posebnog suosjecanja niti sto slicno jer sam dobro. Pomirila sam se s tim. Desava se...
    Pisem jer vam zelim reci da sam O pratila sa LH trakicama nekih 7 mjeseci nakon cega sam pauzirala. Drugi mjesec od pauze sam ostala T. 

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    31. Svibanj 2021. 10:38

Pratila sam samo plodnu sluz.
    I eto, nazalost nije dobro zavrsilo. Ali se desila T. I opet ce, slijedeci put uspjesno 💪
    Zelim vam puno srece i da se uspjesne T sto prije svima nama dese.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Tonia♥️
    31. Svibanj 2021. 10:54

Pine 🌲❄

Tonia joj znam taj najgori osjecaj frustracije, izgubljenosti i tapkanja u mraku, pogotovo kad ne hvatas O.. ja sam piskila 12dc, 13dc je bila svjetlija i toliko sam se izivcirala da sam sve bacila i odustala od pisanja ovaj mjesec. Da ne pricam o tome da se nismo seksali radi bakterije, a zapravo smo mogli jer eto nije velika koncentracija bakterije.
    No no deprica, sta ti je rekao gin podsjeti me na proslom pregledu? Imaš neke terapije, postupke u planu? Jesi ti hsg radila? Uzimala mozda neki duphaston ili sto vec za izazivanje M i skracivanje ciklusa?

Ovak ti je kod mene situacija, radila sam zadnje prije mj i pol hormone, inzulinsku rezistenciju, ogtt, sve je uredno...Jedino je taj desni jajnik blago policističan, maternica i endometrij uredno... Ciklusi su neredoviti, evo jedino prošli bio ok, jer em je bio lijevi jajnik em sam počela uzimat Gynositol što mi je ginićka predložila... Jajovodi vjerujem da su oba dobra jer sam uspjela ostat trudna iz oba jajnika... Plan mi je idući, ako ne ostanem T na ovoj O (kad god i ako ju dočekam) ili idućoj kad je lijevi jajnik, ići u po Letrozol, s njim sam u prvoj T ostala trudna.
    Pa vidiš te bakterije, to ko prokleto, zadnji mj na 19dc imala O i nismo mogli jer smo čekali nove briseve zbog streptokoka, sad kad je sve ok, eto ti ga na, nema O

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Jelušićkaa
    31. Svibanj 2021. 10:58

3sreca

Pratila sam samo plodnu sluz.
    I eto, nazalost nije dobro zavrsilo. Ali se desila T. I opet ce, slijedeci put uspjesno 💪
    Zelim vam puno srece i da se uspjesne T sto prije svima nama dese.

Žao mi je što se to desilo 😪
    Ali ima jedna stvar o kojoj ja razmišljam možda ce zvučati i grozno i vako i onako ali cu reci. Poželim da imam i spontani i biokemijsku samo da znam da je trudnoća moguća.  Ovako nisam sigurna da cu ikad ugledati plusic.
    Jednostavno ne znam šta je gore imati pa nema ti ili nikad ne imati. ☹️☹️☹️🥺

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 11:04

Jelušićka nemoj tako, ne daj Boze nikome spontani. Najgore je imati pa nemati. Samo budi strpljiva i hrabra! 🤗🤗🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• kokolo28
    31. Svibanj 2021. 11:04

3sreca ajme, jako mi je zao  vjerujem da ce iduci put sve bit ok  

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Jelušićkaa
    31. Svibanj 2021. 11:18

Bože oprosti znam da zvuči grozno kad bih samo mogla znati da mogu eto ne znam kako se ljepše izrazito. Ispizdi me sve ovo pa jel se uhvatilo på silni simptomi pa ima li ovaj mjesec O. Itd..... Gledam sama sebe bodrit i u svakom mjesecu naci nešto dobro ali poklekneš s vremenom... Pa opet se sabere i u krug. Da bar mogu znati da moguuuu

Kamilica ♡
    31. Svibanj 2021. 11:22

Jelušićkaa

Bože oprosti znam da zvuči grozno kad bih samo mogla znati da mogu eto ne znam kako se ljepše izrazito. Ispizdi me sve ovo pa jel se uhvatilo på silni simptomi pa ima li ovaj mjesec O. Itd….. Gledam sama sebe bodrit i u svakom mjesecu naci nešto dobro ali poklekneš s vremenom… Pa opet se sabere i u krug. Da bar mogu znati da moguuuu

Pa, sta kazu doktori? 🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.