Probat cu se kontrolirat malo vise sta se tice vode, ali to kazem svaki misec za se zaboravim i pijemo ko luda i kad skuzim vec bude kasno 🤦 ovaj mjesec se pouzdam u temperaturu, nabavila sam toplomjer s 2 decimale 😁
Ne pisem cesto ali citam redovno pa upijam sve savjete ali tek sad kuzim koliko malo zapravo znam 🙈
E pa super,mjeris vec otkad si imala M,sad ces polako ulaziti u plodne dane 🥳🥳🥳🥳 kad kreces piskiti? Ili ces se oslanjati samo na temperaturu? 🙈
kelp6ie moguće je da je O bila čak i 13DC ako si prije imala sluz ili eventualno na 14DC u jutarnjim satima, koji si danas DC? Kada ju ne očekujemo? kolka ti jje lutalna faza?
Draga Hope,
hvala na odgovoru. Nisam sigurna za lutalnu fazu, oko 14-15 dana. Nakon missed ab mi se nisu ciklusi posložili.
Danas mi je 25 DC, sad ne znam da li sam 11 ili 12 DPO, tako nekako bi trebalo biti prema mojoj procjeni.
Mislim da ću sutra napraviti test :)
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Hvala HOPEEvaljda će muž biti više aktivniji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 skupa sa svojom vojskom ehheheehehehe.
Da isto sam čula Jod da pomaže nekim ženama. Nisam baš sigurna jer nisam to probavala ali ima žena u RH koja te preparate proizvodi. Ako nekoga zanima mogu opet provjeriti?!
Ma postoji ta Jadrankina otopina. S tim JAKO moras paziti i napraviti detaljnu krvnu sliku ukljucujuci i jos,jer ako ga imas dovoljno, a krenes s dodatnim unosom mozes si napraviti veliki problem sa stitnjacom jer je ona jako osjetljiva na jod,ja se ne bi igrala s time prije nego se naprave detaljne pretrage. Imala sam kolegicu koja je pokusavala ostati T pa je narucila tu jadrankinu otopinu misleci da ne moze stetiti,medutim,njoj se stitnjaca uzasno poremetila i jajnici su joj skoro pa prestali raditi i na kraju je prestala s tom otopinom. To je jako opasno i bez cijele krvne slike nije pametno uzimati na svoju ruku.
kelp6ie moguće je da je O bila čak i 13DC ako si prije imala sluz ili eventualno na 14DC u jutarnjim satima, koji si danas DC? Kada ju ne očekujemo? kolka ti jje lutalna faza?
Draga Hope,
hvala na odgovoru. Nisam sigurna za lutalnu fazu, oko 14-15 dana. Nakon missed ab mi se nisu ciklusi posložili.
Danas mi je 25 DC, sad ne znam da li sam 11 ili 12 DPO, tako nekako bi trebalo biti prema mojoj procjeni.
Mislim da ću sutra napraviti test :)
Svakako ga mozes napraviti,a ako ti je najduza bila 15 dana,onda ti je mozda najbolje racunati prema tome,pa ako urani super,ako zakasni onda je T.. dzim fige za sjeniceee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bella, Joli, Hope
Bas mi je bio koma dan jucer, uzasno sam bila nervozna i zivcana...sitnice su me izbacile iz takta
Lucky jesi se ti to vratila?
Tonia jel ima kakvih naznaka da ce O doci
Anchy kak si ti? jel stigla M
Hope ak de dobro sjecam, rekla si da ces ovaj tj ici na pregled zbog one duple O ili lagane M, jel tak?
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Hope nisam kupila jučer kaže MM de bona pokrivamo svaki dan svakako kao da je bitno kad je haha. Kupiti ću danas kada dođem kući i pišnem posle posla oko pola 6 🤞 Ima li ko informacije za onaj test u DMu Clearblue ovulaciju. Uzmem jedan taj probati, kakva li mu je osjetljivost🤔
Pine obzirom da nisam jos u tome, pa i ne kuzim bas, al mislim da me ceka to u 8. mj.. ginek ce me prvo slat na aih, pa onda mpo? ili oni odlucuju di ce nas slat na temelju nasih nalaza?
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Bokic curke!
Ja sam se bas iskljucila i uzivala na produzenom vikendu. I mislim da cu i dalje ostati iskljucena.
Kada sam usla tu nakon par dana i procitala sve iskreno po prvi put mi se zgadio forum. Super je za djeljenje korisnih info ali ovako nesto nisam ocekivala.
Ne treba mi da si remetim mir i nerviram se radi ovakvih rasprava.
Mozda cu tu i tamo uletiti ako vidim da mogu nekome korisnom informacijom ili savjetom pomoci, za sto i sluzi ovaj forum.
Navijam i dalje za vas i nadam se da ce nam 6 mj donjeti vise lijepih stvari i plusica.
Zelim vam ugodan i lijep tjedan bez stresa
Jutro cure :))
Uopće nisam htjela čitati zadnih 10-ak stranica jer znam da je negativa, tako da vas nisam niti popratila...
Dakle, novi tjedan, nova stranica, bez negative molim i orijentirajmo se na ono zbog čeka smo sve tu <3
One kojima su testići negativni i koje su dobile M, žao mi je neopisivo, baš nas je Svibanj pošteno zeznuo, zato sad dolazi topliji i sunčaniji Lipanj i ima da ga ubijemo :)
Pine odlične vijesti da je jedva zapravo vidljiva bakterija, to je stvarno jako mala vrijednost :) Znači počet će se nešto dešavati, mičete se lagano sa mrtve točke što je odlično... ja se ipak nekako nadam da ćeš to postupka, koji god bio, već biti trudna
Ja tapkam u mjestu, 34.dc O nema, egg je prisutan zadnja 4 dana, ali tempica jutros pala :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro cure, svima želim lijep tjedan bez negativne energije. 🌞🏖️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji