Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2021. 09:11

SamoRita

https://ibb.co/bB538zr
    Nadam se da sam dobro 😅
    Ugl to je drugi dan slikano, prvi je ova "gornja" crtica bila cak nesto tamnija od "donje"🙄

ovo izgleda kao da se test nije osušio uopće.  koliko si pričekala nakon umakanja ? 

Lida 🍀
    27. Svibanj 2021. 09:25

Lucky jako mi je zao. 😭 Ne mogu ni zamisliti kako ti je, pokusavam tek 5 mjeseci pa mi tesko kad ne vidim plus, a kamoli tebi. Drzi se ❤️❤️
    Bonii procitala sam negdje da samo prva izmjerena temperatura vrijedi, ostale nemoj gledati 😊
    SamoRita meni se cini da se ovaj test nije osusio do kraja 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

SamoRita
    27. Svibanj 2021. 09:41

Hmm vrlo brzo nakon umakanja sam slikala, bila sam na poslu pa je to bilo trčanje na wc i pisanje u casicu 😁 ali mene ne brine taj, nego onaj dan prije. Probat ću slijedeći ciklus opet pratiti, pa ću biti pametnija. 

• kokolo28
    27. Svibanj 2021. 09:48

Hope ajme kolko trakica hahaha
    Lucky  jako mi je zao... ii idii, odmori, iako je tesko ne mislit o tome, probaj se okupirtai drugim stvarima 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Tonkica111
    27. Svibanj 2021. 10:00

Cure pratim vas redovito...i žao mi je zbog pada temperatura i negativnih testića.
    Lucky odmori od svega vjeruj mi.... Znam da dugo sve pokušavate. 
    Meni je trebalo godinu dana, možda malo više da uspijem. Al onaj mjesec kad sam i uspila sam bila odustala od trakica i svega, i nisam imala pojma ni kad je ovulacija ni išta. Iskreno ni sad nemam pojma na koji sam dan zatrudnila jer je beta rekla jedno , ultrazvuk prvi drugo, a sad ispada treće tako da nemam blage. Počela sam bila piti spirulinu da se malo napunim energijom i napravim detox tijela...(možda je i do toga)... Odlučila ponovo trenirat i stesat se a na kraju zatrudnila. 
    Ne kažem da trebate to sve raditi, al onako bar pokušat malo sebe stavit na prvo misto pa ostalo šta bude bude... Onako mjesec dva tri odmorit mozak od svega. 
    Puno vam sreće želim, i pratim vas dalje! 🥰

• kokolo28
    27. Svibanj 2021. 10:13

moja tempica je otisla u nebesa, al ne znam dal da joj vjerujem, presumnjivo mi je to... a sanjala sam da sam trudna s blizancima 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Joli 🌟
    27. Svibanj 2021. 10:23

Bella baš mi je žao zbog pada vaših tempica, ali još ništa nije gotovo.... 
    Jelušićka pod jezik, bez pomicanja i čim otvoriš oči... U nedjelju je nisam izmjerila i odmah mi ta praznina u grafu bode oči. To ti je ovisnost kao i trakice 😂 žao mi je zbog bijelog testa, ali imaš još par dana fore, pa možda i ne pocrveniš... 😉
    Anchy uživaj na go 💃 i ja biiiiii.... ☹️

Boni moraš biti što mirnija, stavi ga pod jezik, po sredini i svaki dan isto ponovi i ne opterećuj se s tim. Ja je mjerim u polu snu, upišem i kada se probudim ni ne znam kolika je bila, s običnim toplomjerom, pa sam prošli mjesec sve dobro popratila. 😉
    Hope nemam pojma, jednostavno nemam pojma, prošli mjesec sam imala fallback rise možda je to u mene uzorak... Sve ćemo vidjeti.... Mene samo zanima hoće li već popodne početi blijediti jer tome se nadam.... 🤞
    Zoi kad ti piškiš, vidim da si 9 dpo 🤩🤩
    Eloise lijepo je otišla prema 37, neka tamo i ostane 🤞🤞
    Lucky nakupi nam se svima, vjerujem da ti je pun kufer svega, kao što osluškujemo svoje tijelo i duša nam pati, mjesečna razočaranja nam obeshrabruji duh... Odmaraj, uživaj sa suprugom, obitelji i prijateljima. Želim ti da nam se samo svratiš javiti da nas napuštaš na bolje teme.... nadam se da će klomi proizvesti jednu supermega js koja će biti dobitna... i da ćeš uspjeti dogovoriti konzultacije... Šaljem ti 😘 💜

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

27. Svibanj 2021. 10:54

Joli sutra ili preksutra, vidjet ću, baš me strah, prošla je godina dana popunjena negativnim testovima.

27. Svibanj 2021. 11:16

Ja mislim da bi Hope  kao sefica trebala pruzeti kormilo💪🏻😄

27. Svibanj 2021. 11:26

Lucky ti najbolje znas kako se osjecas i ako si se zasitila to je sasvim u redu,svima nama nekad prekipi i trebamo samo pustiti mozak na pasu. Odmori se i vrati nam se brzo,ja se nadam da ce ti nakon pauze prvo javljanje biti sa slikom plusica 😘💪🏻🤞🏻 Bit ce to sve dobro,mozda treba zapeti nekim drugim putem,ali ne odustajemo nikako 🤗
    zoi kako si nam ti danas? Jel ima kakvih simptomcica,ti ono sutra piskis jel? 😂🙈
    Rita te trakice dok se osuse mogu jos jaaaaako lijepo potamniti tako da ova trakica definitivno nije pouzdana jer nije suha,vjerojatno je kasnije bila O pa ti se cini da M “kasni” 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.