Lucky baš mi je žao da te sve to pogađa i umara. Ja iz svoga primjera mogu dati savjet meni je tako vec nekih 4 god sa prestancima razmisljanja o djeci zbog nekih drugi stvari. Također sam jako mlada ostala bez jednog jajnika tek se bila udala kada je trebalo mi biti najljepše,nama katastrofa. Moj savjet vam je opustite se i uživajte u braku maksimalno svaki dan. Znam da može biti teško i ne razmišljamo svi isto i ja kao i svaka žena bih željela to čudo ali prvenstevno sam se udala jer volim. Žene opustite se i se bitno je da ste sve voljene kako god, a ostalo šta život donese donese. Ne bih nikada pomislila o umjetnoj,nisam protiv svako radi šta ga je volja,ali meni ako se desi bit će iz ljubavi ili ćemo nas dvoje sami životom koračati. Možda sam dosadna ovim postom ali mi je žao koliko se mučite ne mogu ni zamisliti koliko ste suza prolile. Ali doći će sve u svoje vrijeme. Voljela bi nekada svoju energiju na druge prenijeti da se osjećaju bolje.
I oprosti ali ne razumijem sto mislis pod tim da ce ti se desit iz ljubavi? Sta mislis da bebe nastale potpomognutom oplodnjom nisu bebe ljubavi nego 'dijete iz epruvete' (jos jedan izraz koji ne mogu smisliti?). Jos jednom oprosti ali upravo takve bebe su nastale iz beskrajne pozrtvovnosti i truda i bezuvjetne želje, molim te sljedeći put se raspitaj o postupcima i sto oni podrazumijevaju prije nego na ovakvim temama izrazis takvo misljenje.
Ja samo kažem moju odluku i da sam prije 5 god se pomirila da neću možda imati i prekrstila. U mene je sve u Božijim rukama. Hope molim te oprosti nisam mislila tako kako se sada piše neće se više ponoviti. Pine ljubav prvenstveno prema Bogu pa sve ostalo. Ali ja svoje odluke ne pravdam nitkom. Govorila sam isključivo o sebi. A sve ostalo isto tako podržavam :) nisam mislila da ce se sada uopce o tome raspravljati pa da moram sad ići tražiti temu o tome. Nema potrebe biti toliko uvrjedljiv .
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Kamilicaaaa to je to što ja hoću reći. Svakako ću biti sretan jer ako je vec nešto loše šta ću mu ja. Na kraju bi samo psihički otišla i možeš me u smeće🤣🤣🤣🤣🤣. Posvetila sam se više dr stvarima. I forum i lh trakice su mi zabavne i usrećuje me dosta forum tu sa vama odbrojavanje itd. ne pravi mi stres.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Pine dobro ajde nećemo biti zločaste ☺☺☺☺ nisam svađalica. Pa od mene sakate ne znam tko više obzira može imati to proći neće da nekoga ja mogu uvrijedit! Ali treba biti uvijek realan:). Najbolji lijek za sve.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Pine jer paćenik je najlakše biti .
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Ok, takvim temama i "razmišljanjima" nije ovdje mjesto i molim da se više takve stvari ne pišu jer zaista nema smisla takve stvari i svoje stavove tu iznositi...
"ono samo će se desiti, ne razbijati glavu" bila sam u toj fazi preko dvije godine, i ne nisam ostala trudna, i ne nisam razbijala glavu, i da mislila sam da sam potpuno zdrava... U konačnici, vremena nisu ko prije, sve se mijenja pa tako i reproduktivno zdravlje žene... Svaka od nas se udala ili je sa osobom iz ljubavi, i ne nije sex samo dokaz da je dijete nastalo iz ljubavi,o čemu pričamo?
Tu su žene koje se godinama trude, bore i žele tu jedinu neispunjenu želju a to je dijete... I koje bi sve napravile da imaju taj mali život u svojim rukama i u konačnici da stvore život... Da se razumijemo, da nema "umjetne" skoro pola današnje populacije nebi niti bilo!
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Molim kako? Pine i Hope su sve lijepo opisale. Prvo riječ umjetna evo ne znam s koje ste kruške pali draga gospođo ili mlada damo, ali tu nema ništa umjetno. Radi se o mojim PRIRODNIM stanicama i PRIRODNIM stanicama mog muža. Drugo, dijete koje je nastalo rezultatom POTPOMOGNUTE oplodnje nije plod ljubavi? Šta je ljubav? Ljubav je Krist. šta je Krist? Krist je žrtva.
Hoćeš mi reć da nije ljubav, odnosno žrtva dat, svo vrijeme, sve živce, sve novce nečemu tako malenom dok još nije ni došlo na svijet. Kad si već spomenula Boga pa da ga i ja ovako uvedem u priču
Na temi se nalazite gdje se žene bore neke godinama neke mjesecima i takva mišljenja zadržite za sebe
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja se prva borim 5 godina.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Pine micica, tu sam ti ja, al sam isto dosadna do bola... evo me 30dc bez O :( hebeni desni jajnik, poludit ću ..barem mi se donekle tempica sredila...
a jebem ti tu beštiju, baš vas je sredila :( kako nebi bila razočarana, točno se sjetim sebe kad sam dobila zeleno svijetlo nakon operacije pa dobila bakteriju pa opet morali čekat da to riješimo... I eto riješila i sad nema O
EEE kreni s tempicom, evo ja ju mjerim tek mj i pol i baš sam postala frik, fora mi je skroz :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ufff odma mi je tlak skočio 😂
Trenutno pauza, dobila sam terapiju, čekam 9.6. da krenem sa injekcijama pa ćemo vidit šta će bit, oće bit koja js
Ti si isto na pauzi? Koji je plan za dalje?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hope, Pine, Tonia, Kaća, Lucky sve znate. ❤️❤️❤️
_
Svatko ima pravo na svoje mišljenje ali za to postoji vrijeme i mjesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji