Pozdrav, treba mi vase misljenje :)
Imam redovne cikluse,27,28 dana, pratila sam ovulacija sa trakicama i ispalo je da je ovulacija bila 9.dan ciklusa, odnosno prva trakica koju sam napravila bila je pozitivna, ostalih dana sve slabija pa je nestala crtica. Je li moguce da su lh trakice bile krive i da li postoji mogucnost da tako rano ovuliram s obzirom na "školski" ciklus? 😉
Moguce je da si mislila da je to bilo pozitivno,a zapravo nije. Ja se zbilja nadam da je tako,jer je sve ostalo lose po tebe,od O na 9DC sto je jaaaaako rano da JS kvalitetno sazrije i da bude oplodena,nazalost ne znam kako bi to ispalo jer je s razlogom navedeno kao skolski ciklus 28 dana a O 14DC..a drugo sto ne valja je da je lutealna 19 dana duga,sto ukazuje na problem hormonske prirode,e sad jel do stitnjace ili ne to bi trebalo provjeriti,tako da se ja zbilja nadam da to nije bila pozitivna trakica iako ti se mozda tako ucinila. Imas li ih mozda slikane da nam tu uploadas? (Link imgbb.co)
Lucky cekam tvoj testic ko ozeblo sunce. Tempica je visoko. 🤞🤞🙏🙏🥳🥳
Jelušićka kaj bi bilo rano ja cj na 10 dpo pisnut. Ko ce docekati 12 dpo il kašnjenje🤣🤣
Joli i ja bi da je sutra petak ubila se od posla. A bome se ne veselim ni vikendu imamo u planu radove.
Hm… ostalo sam zaboravila kaj sam htjela kome napisati.
Cuj ona ceka testove umjesto da piski obzirom na temperaturu koja ode u visine 😂😂😂😎🙊🙈
Eloise, a što tek misliš kako sam se ja razočarala 😂😂
___
Premom kaže 0,84, a što vi kažete, izgleda mi kao da ima još do pika možda sutra… ne pari mi baš ni dobro što meni LH svaki mjesec poraste u dan nema postepenog rasta, imate li vi kakvih saznanja o tome? 🤔
https://ibb.co/YRmVdXH
Ja kazem pik 😎🙊🙈 a sto se tice porasta LH,dok ne raste pomalo nekih 20+ dana pa premasi brojku “normalnog” ciklusa sve je to okej,bitnije je da krene svjetliti u iduca 24 sata jer se tijelo ne muci sa daljnjim lucenjem hormona i folikul ce lakse prsnuti ☺️
Joj žene mene toliko stomak boli mislim da cu ranije procurit nego inače. Ne znam jel mi rano da pišem ujutru inače sutra ce mi biti 11 DPO?
Jooooj,da imas graf temp sve bi nam bilo jasno,ovako ne znamo..ali imali smo jednu forumasicu koja bi imala tako grceve 10 ili 11DPO i tocno bi znala da joj je to znak propadanja zutog tijela...jel ti inace znaju biti grcevi prije nego dobijes ili dolazi nenajavljeno?
Lucky cekam tvoj testic ko ozeblo sunce. Tempica je visoko. 🤞🤞🙏🙏🥳🥳
Jelušićka kaj bi bilo rano ja cj na 10 dpo pisnut. Ko ce docekati 12 dpo il kašnjenje🤣🤣
Joli i ja bi da je sutra petak ubila se od posla. A bome se ne veselim ni vikendu imamo u planu radove.
Hm… ostalo sam zaboravila kaj sam htjela kome napisati.
Cuj ona ceka testove umjesto da piski obzirom na temperaturu koja ode u visine 😂😂😂😎🙊🙈
Pa jel da 😂
Umjesto da ona piski. A i ti nisi daljeko 😂 jedva cekam sutraaaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙊🙈🥳
Imam redovne cikluse,27,28 dana, pratila sam ovulacija sa trakicama i ispalo je da je ovulacija bila 9.dan ciklusa, odnosno prva trakica koju sam napravila bila je pozitivna, ostalih dana sve slabija pa je nestala crtica. Je li moguce da su lh trakice bile krive i da li postoji mogucnost da tako rano ovuliram s obzirom na "školski" ciklus? 😉
Moguce je da si mislila da je to bilo pozitivno,a zapravo nije. Ja se zbilja nadam da je tako,jer je sve ostalo lose po tebe,od O na 9DC sto je jaaaaako rano da JS kvalitetno sazrije i da bude oplodena,nazalost ne znam kako bi to ispalo jer je s razlogom navedeno kao skolski ciklus 28 dana a O 14DC..a drugo sto ne valja je da je lutealna 19 dana duga,sto ukazuje na problem hormonske prirode,e sad jel do stitnjace ili ne to bi trebalo provjeriti,tako da se ja zbilja nadam da to nije bila pozitivna trakica iako ti se mozda tako ucinila. Imas li ih mozda slikane da nam tu uploadas? (Link imgbb.co)
Taj prvi nažalost nisam slikala. Ostale imam ako išta znače. M mi je zadnjih 5,6 mj jako kratka i oskudna, zadnji put je bila samo 1 dan, kontaktirala sam ginekologa više puta ali svaki put dobijem odgovor da kratka menstruacija nije problem, bitno da dođe.. Pa sam išla mjeriti sa LH trakicama da vidim da li dolazi do ovulacije, ali očito ni to nije predobro. Nadam se da je bila lažno pozitivna, žao je i meni što je nisam slikala, ali svakako ću morat malo proučiti taj svoj ciklus.
Taj prvi nažalost nisam slikala. Ostale imam ako išta znače. M mi je zadnjih 5,6 mj jako kratka i oskudna, zadnji put je bila samo 1 dan, kontaktirala sam ginekologa više puta ali svaki put dobijem odgovor da kratka menstruacija nije problem, bitno da dođe.. Pa sam išla mjeriti sa LH trakicama da vidim da li dolazi do ovulacije, ali očito ni to nije predobro. Nadam se da je bila lažno pozitivna, žao je i meni što je nisam slikala, ali svakako ću morat malo proučiti taj svoj ciklus.
Hajde makar stavi te pa samo napisi jel ta koju jisi slikala a mislis da je pik bila puno tamnija ili mrvicu od tih ☺️
Imam redovne cikluse,27,28 dana, pratila sam ovulacija sa trakicama i ispalo je da je ovulacija bila 9.dan ciklusa, odnosno prva trakica koju sam napravila bila je pozitivna, ostalih dana sve slabija pa je nestala crtica. Je li moguce da su lh trakice bile krive i da li postoji mogucnost da tako rano ovuliram s obzirom na "školski" ciklus?
9.dan ti bilo pozitivno. Računaj još da O dolazi 24h-48h poslije pika. Tako da ne mora značiti da je preeerano možda 1-2 dana. Ako je dva puta u mjesecu + onda je vec pitanje da li je O uopće i bila.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
HOPE inače ovakve bolove imam dan ili najranije 2 prije očekivane. Ovo mi sad uranilo
HOPE inače ovakve bolove imam dan ili najranije 2 prije očekivane. Ovo mi sad uranilo
Test sutra 🤞🏻🥳🥳🥳🥳🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji