Ajme dizete tenzije oko nicega doslovno. Nisam znala da je to tabu tema. Ali okeeej.😆 Kako sam rekla, mene ta tema uopće ne zanima i nisam za to tu. Tu sam da se sve skupa druzimo i izmijenjemo savjete i iskustva. Nema potrebe za svadjanjem i stvaranjem klanova. Ionako mi se tesko uklopiti jer sam nova, jos se urotite protiv mene...🤣 Svima saljem pozitivnu energiju! 😇😌🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pine ahh oprosti vidim da si napisala na prethodnoj stranici, od ljutnje sam sve preskočila 😂
To vam je druga kura antibiotika?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zoi u potpunosti razumijem, kad ti budeš spremna, nadam se da će biti pozitivno 🤞🤞
Hope nadam se da je bila M i da te samo ovaj glupi antibiotik poremetio... znači ti kao i ja ponavljaš prolaktin, ja ću ići 7 dan od O, kad moram ići vaditi i progesteron, samo nez što ću ako bude na praznik i AMH ću tada... ići ću i na konzultacije na humanu reprodukciju iza ljeta, ako ništa ne bude do tada... Tako sam se već dogovorila s dr 😊
Kamilicaaa sve ovisi od osobe do osobe, ti si npr opuštena i lagana što je super, ja nisam ni blizu takva, ja volim redom i volim ono što mogu imati pod kontrolom... Tako da mene ovo sve opušta i zabavlja, i trakice i bazalna, i da to sve pustim, mene bi to npr bilo prestresno. Svatko je drugačiji.... 😂😂
Pine želim da što prije riješiš tu beštiju i ti i mužić i da idete u napad... Vjerujem da je teško, ali eto bar je ova grupa pozitivna stvar naših poteškoća ... javi se kad stigneš i želim ti puuuuno sreće u tvojoj borbi.... 💜
Tonia stvarno te ovaj ciklus zeza, baš mi je krivo jer sam mislila da ćemo se pratiti, nadam se da si mi uskoro za petama ako FF potvrdi O.... Ova tempica je fora, slažem se 💯 posto... Neka tvoja skoči u visine... 🤩
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Pine bas si lijepo sve napisala i bas mi je drago da si nam se malo javila.
Jebemu bestije🤬🤬🥵🥵 nadam se da ces brzo to rijesiti i s nama opet odbrojavanje💪🏻
Joli hahah i ja sam control freak ako na to mislis 😆 cesto racunam u glavi, ako sad zatrudnim, kad rodim imat cu 38 g i 10 mjeseci, pa ako iduci mjesec imat cu toliko i toliko godina i mjeseci, pa ako dogodine vec cu imati preko 40... stiscu me godine🤣 Ali pokusavam ne bit opsesivna, i pustit kontrolu. Nije lako, ali trudim se. 🙈
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope, Pine, Kaćo i Tonia podržavam sve što ste napisale 💜
Inače kad vidim sukob u ovoj grupi povlačim se i uzimam pauzu, jer sam okružena međuljudskim sukobima na poslu, to ne mogu izbjeći, zato ovdje želim, ali na ovo ne želim šutiti, ali neću ni duljiti s postom jer su cure sve rekle.... I sama ću ići na konzultacije i učiniti sve što mogu.
Nadam se da ćemo nastaviti druženje u ljepšim tonovima i ostaviti se teških tema..
Sve vas drage cure puno pozdravljam 💜💚
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli hahahi ja sam control freak ako na to mislis 😆 cesto racunam u glavi, ako sad zatrudnim, kad rodim imat cu 38 g i 10 mjeseci, pa ako iduci mjesec imat cu toliko i toliko godina i mjeseci, pa ako dogodine vec cu imati preko 40… stiscu me godine🤣 Ali pokusavam ne bit opsesivna, i pustit kontrolu. Nije lako, ali trudim se. 🙈
Blago tebi ako možeš, ja niti ne želim pokušati.... Dobro mi je i ovako kao freaku, pa sok izguram... 😂... Ma moja prijateljica je prvo rodila sa 38, a drugo sa 42, ima takvih primjera koliko hoćeš, nemoj se bojati, ako je sve ok kod oboje, bit će to dobrooo... Pozitivan treba biti bili opušteni ili sve pratila... 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Dok ne sok* 😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
U pravu si, samo pozitivno pa sta bude. 😊
Ok, takvim temama i "razmišljanjima" nije ovdje mjesto i molim da se više takve stvari ne pišu jer zaista nema smisla takve stvari i svoje stavove tu iznositi…
"ono samo će se desiti, ne razbijati glavu" bila sam u toj fazi preko dvije godine, i ne nisam ostala trudna, i ne nisam razbijala glavu, i da mislila sam da sam potpuno zdrava… U konačnici, vremena nisu ko prije, sve se mijenja pa tako i reproduktivno zdravlje žene… Svaka od nas se udala ili je sa osobom iz ljubavi, i ne nije sex samo dokaz da je dijete nastalo iz ljubavi,o čemu pričamo?
Tu su žene koje se godinama trude, bore i žele tu jedinu neispunjenu želju a to je dijete… I koje bi sve napravile da imaju taj mali život u svojim rukama i u konačnici da stvore život… Da se razumijemo, da nema "umjetne" skoro pola današnje populacije nebi niti bilo!
Bravo Tonia ❤️😘😘
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji