Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2021. 11:30

Zenske ja poslala pitanje u vezi ove svoje situacije privatnom i socijalnom ginekologu. Socijalni kaze da antibiotik ne moze utjecati nikako na LH,a da dalje popratim ciklus da vidimo sto ce biti jer ne mozemo sad ni znati ako je bila druga ovulacija jer je prazatrpan pa mi ne moze jel odraditi uzv 😂 a privatna je rekla da ne bi bilo lose napraviti betu iz krvi da se iskljuci trudnoca na sto sam ju pitala zar test ne bi pokazao pozitivno ako je trudnoca a 6.5. Je na uzv-u utvrdena ovulacija pa eje vo sad bas dok vam pisem odgovorila da je to menstruacija bila ali je antibiotik utjecao na kolicinu i boju,rekla je da su nalazi ok,osim prolaktina pa je rekla da ponovim prolaktin nakon mirovanja da se vidi pravo stanje jer je ovaj povisen pa nije vjerodostojan i rekla je nakon sto se rijesimo bakterije ako ne dode do T kroz par mjeseci da mi preporuca konzultacije i obradu na humanoj reprodukciji..eto to je to ukratko od mene 😂🥳

27. Svibanj 2021. 11:30

Krivi smajlic zadnji,definitivno nije za slavlje osim cinjenice da je to mozda bila stvarno M sto cemo vidjet kroz tjedan-dva 😂

kelp6ie
    27. Svibanj 2021. 12:02

Drage cure,
    može pomoć oko ovih trakica: https://ibb.co/nzBHdWc ?
    Pokušavam se još uvijek u to uhodati, nakon jednog missed + spontani. Imamo još malo ciljanih odnosa, pa onda daljnje pretrage ako neće ovo uspjeti. 
    Mjerila sam 11,12,13 i 14-ti dan ciklusa. Kada bi bilo najbolje vrijeme za odnose i kad otprilike nastupa ovulacija? 
    Ja mislim da 14-tog dana ciklusa, ako sam dobro ovo protumačila. 

pokušavamo godinu dana
    jedan missed ab, jedna biokemijska
    Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
    Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin

27. Svibanj 2021. 12:15

kelp6ie

Drage cure,
    može pomoć oko ovih trakica:https://ibb.co/nzBHdWc ?
    Pokušavam se još uvijek u to uhodati, nakon jednog missed + spontani. Imamo još malo ciljanih odnosa, pa onda daljnje pretrage ako neće ovo uspjeti.
    Mjerila sam 11,12,13 i 14-ti dan ciklusa. Kada bi bilo najbolje vrijeme za odnose i kad otprilike nastupa ovulacija?
    Ja mislim da 14-tog dana ciklusa, ako sam dobro ovo protumačila.

E sad ovisi u koje doba dana si testirala ovu na 13DC? Jeis imala kakve simptome taj dan,bol,sluz ista? Jer ovulacija od pika nastupa u roku od 12-36 sati,e sad je sve kljuc kada si uhvatila pik i jesi imala onda vec neke simptome ovulacije ili su kasnije nastupili i tako to..ako si testirala u popodnevnim satima 13DC,onda je O trebala nastupiti najkasnije ujutro na 15DC ☺️

kelp6ie
    27. Svibanj 2021. 12:18

Hope ♾

E sad ovisi u koje doba dana si testirala ovu na 13DC? Jeis imala kakve simptome taj dan,bol,sluz ista? Jer ovulacija od pika nastupa u roku od 12-36 sati,e sad je sve kljuc kada si uhvatila pik i jesi imala onda vec neke simptome ovulacije ili su kasnije nastupili i tako to..ako si testirala u popodnevnim satima 13DC,onda je O trebala nastupiti najkasnije ujutro na 15DC ☺️

Testirala sam se u 16h, svih dana ciklusa. 11 i 12 dc plodna sluz i lagani grčevi u jajnicima. :) 
    Znači, negdje 14 ili 15 DC bi ovulacija trebala biti :) 

pokušavamo godinu dana
    jedan missed ab, jedna biokemijska
    Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
    Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin

Kamilica ♡
    27. Svibanj 2021. 13:13

Slažem se sa Tonkica, mislim da je ključ uspjeha kad se ne trudiš previše i ne razbijas glavu. U svemu u zivotu, pa tako i u trudnoći. ☺️Kad se izgubis u trakicama, testovima,brojanjima, nema tu srece. Ne kažem da se ne treba truditi, nego se treba nauciti opustiti, skrenuti misli od toga da moras ovaj mjesec zatrudniti, i tako opusteno biti sa partnerom, i beba ce doci sigurno. 🤗🤗🤗 Puno srece svima zelim koje uskoro piške, a ostalima bit ce sretno iduci mjesec. Nema predaje. 💪🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    27. Svibanj 2021. 15:03

Lucky baš mi je žao da te sve to pogađa i umara. Ja iz svoga primjera mogu dati savjet meni je tako vec nekih 4 god sa prestancima razmisljanja o djeci zbog nekih drugi stvari. Također sam jako mlada ostala bez jednog jajnika tek se bila udala kada je trebalo mi biti najljepše,nama katastrofa. Moj savjet vam je opustite se i uživajte u braku maksimalno svaki dan. Znam da može biti teško i ne razmišljamo svi isto i ja kao i svaka žena bih željela to čudo ali prvenstevno sam se udala jer volim. Žene opustite se i  se bitno je da ste sve voljene kako god, a ostalo šta život donese donese. Ne bih nikada pomislila o umjetnoj,nisam protiv svako radi šta ga je volja,ali meni ako se desi bit će iz ljubavi ili ćemo nas dvoje sami životom koračati. Možda sam dosadna ovim postom ali mi je žao koliko se mučite ne mogu ni zamisliti koliko ste suza prolile. Ali doći će sve u svoje vrijeme. Voljela bi nekada svoju energiju na druge prenijeti da se osjećaju bolje.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    27. Svibanj 2021. 15:10

Potpisujem sve Maybenewmom
    Ni ja necu na umjetnu, ako bude prirodno bude, ako ne, opet dobro. 🤷🏼‍♀️Naravno, nisam protiv umjetne za one koje zele. Podržavam svacije odluke. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

27. Svibanj 2021. 15:17

Hmmm,ovo su jako teske teme i predlazem da se ne pise o tome ovdje jer ja prva ne razumijem dto smatrate pod “umjetna”? Jer ja znam samo za potpomognutu,odnosno stimuliranje jajnika da ovuliraju i spajanje JS sa spermijem..sto vi smatrate pod umjetnom ne znam,ali ne bih da se prica o tome tu jer ce opet nastati tenzije,a to ne treba nikome. Predlazem da nastavimo ganjati ovulacije i plusice na testicima,a za ovo postoji posebna tema na forumu ☺️

Kamilica ♡
    27. Svibanj 2021. 15:42

Cure drage, ne mislim da je Maybenewmom mislila ista lose. A znam da nisam ni ja. ☺️Samo sam se nadovezala kako se ja osobno ne bi odlučila na to, ne zbog nekih moralnih razloga, nego jer ne zelim forsirati nista, i bit cu jednako potpuna i sretna osoba ako ne budem imala dijete.  🤷🏼‍♀️ I na kraju sam naglasila da nemam protiv toga nacina nista, za one koje to zele. Dapace, podržavam svaciju odluku. A valjda svatko ima pravo na svoje mišljenje. ☺️ Ali, slazem se skroz da to nije tema ove teme, i meni je stvarno to nebitna tema, pa necu vise o tome. 😆Don't worry 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.