Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2021. 21:46

Evo mene vama s mojom totalno cudnom situacijom. Dakle jucer mi je krenula svjeza krv bez bolova i icega,otprilike pola uloska je bilo puno,zamijenila ga prije spavanja i ujutro je bilo nesto malo na ulosku,opet promijenila jutros ulozak i tokom cijelog dana 1,2 kapi svjetlosmede kao krvi? Bolova nula,krenula se tusirat prije pola sata,pisa mi se,reko haj da umocim kad mi se vec pisa i evo rezultata:

Doslovno sam ostala wtf? A inace mi prije M budu tamne LH al ne bas pik tamne,a kad M prode posvjetle..evo ne znam..sutra planiram na fb natipkat doktoru poruku sa svime i stavit slike ovih testica i grafa,a privatnici kontam poslat mail isto da malo to prouci. Nista mi vise nije jasno. E a da, zaboravila sam rec,to jucer dok je bila svjeza krv,prilikom brisanja sam primijetila na wc papiru nesto kao neko tkivo i kao sluznica endometrija kad se ljusti ne znam kak da drugacije opisem..inace imam ugruske i zna biti ta sluznica manji duguljasti dio,ali bas nisam imala kao neko “tkivo” evo ne znam..to mu isto moram napisat sutra 😂 nesto se sve spojebalo od antibiotika,da mi nije rasturio jajnike pa oni cure van skupa s M 🤦‍♀️🤣🤷‍♀️🙈

26. Svibanj 2021. 21:51

maybenewmom

Rita96

Pozdrav, treba mi vase misljenje :)

Imam redovne cikluse,27,28 dana, pratila sam ovulacija sa trakicama i ispalo je da je ovulacija bila 9.dan ciklusa, odnosno prva trakica koju sam napravila bila je pozitivna, ostalih dana sve slabija pa je nestala crtica. Je li moguce da su lh trakice bile krive i da li postoji mogucnost da tako rano ovuliram s obzirom na "školski" ciklus?

9.dan ti bilo pozitivno. Računaj još da O dolazi 24h-48h poslije pika. Tako da ne mora značiti da je preeerano možda 1-2 dana. Ako je dva puta u mjesecu + onda je vec pitanje da li je O uopće i bila.

Teoretski da,ali pitanje je je li stvarno bilo pozitivno i to je ono sto nas muci pa nas zanimaju zato te slikice ☺️

Kamilica ♡
    26. Svibanj 2021. 22:43

Pozdrav cure! Nadam se da ste sve dobro.🤗 Evo citam na netu da se prvi simptomi trudnoće javljaju tek od 5 -og tjedna trudnoće. Znaci nakon sto menga kasni 7 dana, kao traje ciklus 28 dana. Prema tome, ne bi trebalo biti cudno ako simptomi izostanu u vrijeme ocekivane mjesecnice cca 28-30 dana ili? 🤷🏼‍♀️
    Imam jos jedno pitanje, ako menga inace kasni, npr ciklus traje 35-40 dana. Znaci li to da je prerano raditi test 28-i dan ciklusa?  Kada se radi test?🤷🏼‍♀️ Ajme matematike 🤦🏽‍♀️😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

26. Svibanj 2021. 23:01

kamilicaaa

Pozdrav cure! Nadam se da ste sve dobro.🤗 Evo citam na netu da se prvi simptomi trudnoće javljaju tek od 5 -og tjedna trudnoće. Znaci nakon sto menga kasni 7 dana, kao traje ciklus 28 dana. Prema tome, ne bi trebalo biti cudno ako simptomi izostanu u vrijeme ocekivane mjesecnice cca 28-30 dana ili? 🤷🏼‍♀️
    Imam jos jedno pitanje, ako menga inace kasni, npr ciklus traje 35-40 dana. Znaci li to da je prerano raditi test 28-i dan ciklusa? Kada se radi test?🤷🏼‍♀️ Ajme matematike 🤦🏽‍♀️😅

Vecina dobro,a sad kako tko, vise cemo znati sutra 😂 kako si tiiii? Sto se prvih simptoma tice,to je skolski navedeno,medutim ima jaaaako puno iznimaka,par forumasica smo imale koje su imale jutarnje mucnine i bas gadne cak i dan,dva nakon kasnjenja M,dakle nisu usle ni u 5TT tako da je to sve individualno 😂 sto se testa tice zeznuto je kad su neredoviti ciklusi ako se tocno ne zna dan ovulacije i trajanje lutealne faze,jer se sve pomice upravo ovisno o O tako da cak i na 28-i DC test moze biti lazno negativan jer postoji mogucnost da je O bila kasnije,e zato je gadno kada su ciklusi neredoviti 😂 a u pravilu kada su ciklusi neredoviti zbroji se broj dana najkraceg ciklusa i najduzeg u zadnja 3 mj i onda se po tome “odredi” potencijalni dani O i trajanje iducih ciklusa 😂 u svakom slucaju doktori preporucaju radenje testa bar 2-3 dana nakon kasnjenja da test bude pouzdan,a za sve prije ocekivane M ako ispadne pozitivan njima to bude lazno pozitivan 😂

BAJOMA
    26. Svibanj 2021. 23:08

Hope ti imas crticu ja jednom i to lipu🤞🤞🤞

Joli 🌟
    26. Svibanj 2021. 23:09

Lucky i Hope ma znam ja to nego u mene od jedva vidljive crtice u 24 sata bude najtamnija, sad samo da počme padati već sutra, jer prošli mjesec su dva dana bile jako, jako tamne... Vidjet ćemo.... Pitam zbog glupe inverzije LH i FSH jer moram još istražiti kako to sve utječe... 😅
    Rita možda je neka cistica, napravi pratiti jedan cijeli ciklus, pa ćeš možda dobiti bolje objašnjenje. Ja bi na tvom mjestu počela i bazalnu temperaturu mjeriti, jer ćeš dobiti puno više odgovora na svoja pitanja. Možda i da izvadiš TSH i hormone, ako sumnjaš da nešto nije u redu.... Slobodno šalji trakice ovdje... 😉
    Hope a kod tebe se svašta nešto događa, ti si ženo fenomen u više segmenata što medicinski što u ovoj grupi... Baš me zanima što će ti doktori reći, ali mislim da ta tvoja beštijica nije mogla preživjeti taj antibiotik... Obavezno javi 🤔
    Kamilicaaa ako si uhvatila pik i ovulaciju računaj 10 dpo (dana poslije ovulacije), ali cure ovdje piške i od 8, jer od viška glava ne boli. Implantacija je od 6 do 10 dana, a beta svako drugi dan raste, pa tako bi i test trebao svako drugi dan od implantacije tamniti.. 🙃
    ____
    Cure ja sam uhvatila pik, znači PMom kaže u 17,30 sati 0.84, a u 22,00 1,46, pik je definitivno i pokriven je... Još sutra zabetonorati... Lijevi jajnik me oko 9,00 počeo pritiskati, tupi neki pritisak, a on je na redu, taj mi je inače "zdraviji"... nisam slikala nego tek kasnije, smotana sam, što da kažem. 🤦🏼‍♀️
    Evo slikica: https://ibb.co/C5cMpLX

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    26. Svibanj 2021. 23:35

A majko mila jesam nepismena.... 😅🤦🏼‍♀️😂

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Kamilica ♡
    26. Svibanj 2021. 23:45

Hope jesi me nasmijala 😅😅 ja sam dobro, hvala. 🤗ukratko, previse je to računice i brojeva. Sve moze bit, a i ne mora. I nikad nisi 100% sigurna. 🤣 Najbolje onda kako kazes se testirati sto kasnije ako menstruacija ne dodje prije toga.😆 Eto, ja nisam nikad u svojih 38 godina napravila test za trudnoću. Pa bi eto voljela probati, i vidjeti kakav je osjecaj. 😅
    Joli ja mislim da je bio pik, ali možda su ti moji kineski stapici nepouzdani, pa nemam pojma kad je bila ovulacija ni ista. Ali cu isto pricekati ako ne dobijem mengu prije, da mi bude 35-ti dan ciklusa za test. Prosli mjesec mi je ciklus trajao 40 dana, a mjesec prije toga 28. 🤦🏽‍♀️
    Ti onda sutra u akciju! 😅😅🤞🤞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

SamoRita
    27. Svibanj 2021. 00:00

Neda mi sliku staviti. 
    Ma nista do sada nikada nisam pratila, samo su me te dvodnevne menstruacije zabrinjavale ali to svakako moram otići kod gin.. Za lh trakice sam tek sad saznala, sto zbog toga sto me zanimalo da li dolazi do ovulacije, a sto zbog toga sto smo dragi j ja imali rizican odnos pa sam htjela vidjeti mogu li se nadati...  

maybenewmom
    27. Svibanj 2021. 00:57

Hope jeli to na jednom hcg ima sjena ili se čini?
    I da za lh trakice nije sigurno mogu biti pik ali nisu,mada i to se zna kad su jače od Kontrolne samo je tada. Ali otprilike ne mora biti strašno ako je O 1 2 prije. Držim fige. Ovo je baš čudno 😏😏😏😏😏😏

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.