Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2021. 07:29

Lucky 🙏🏼👶🏼

Jutro zenske, kao sto vidite moja tempica je roknula postenski, dolazi gadura 100% jer osjecam i leda i trbuh, tako da nisam piskila jer nema smisla. Idem po klomi danas i cekam M pa da krenem u nove pobjede💪🏼

A jebemu 🥺 evo ne znam,tako je fino rasla i stajala,al sam se bojala tog uzorka koji ti se pojavio par ciklusa unazad,samo sam se nadala da ce se drzat tako i da nece roknuti ☹️ Idemo u novi ciklus,mozda ovaj put ovuliras i prije mene,obzirom na moju situaciju 😂 ajmo po taj plusiiiic 💪🏻🙊🙈

Jelušićkaa
    27. Svibanj 2021. 07:30

Anchy nemam pojma ženo 😂😂 prvi put je jutros izmjerila. Sljedece mjesec definitivno počinjem mjeriti. Kako vi mjerite je li ispod jezika? 

27. Svibanj 2021. 07:30

Jelušićkaa

To bi bilo to od mene sad čekam M
    https://ibb.co/yQyWnFn

Ti si tek 11DPO,ne otpisuje se ciklus do zadnjeg dana lutealne i opadanja tempice pa sve dok ne prokrvaris,ti jos imas fore imat sjenicu iducih dana 🤞🏻🙊🙈

27. Svibanj 2021. 07:33

Jutrooo!
    Evo da ostavim svoje trakice za koje sam se nadala da ce posvjetliti pa se idem na brzinu obuc i moram krenut na posao. Jos danas odradit i gotov radni tjedan 🥳🥳🥳🥳 nego evo trakica:

Od svakih primjeraka imate sa i bez blica 🙈 tempica se danas malo povisila i jos sam ju mjerila sat vremena ranije jer nisam mogla spavat vise zbog macke koja me progonila u snu 🙄

27. Svibanj 2021. 07:34

Jelušićkaa

Anchy nemam pojma ženo 😂😂 prvi put je jutros izmjerila. Sljedece mjesec definitivno počinjem mjeriti. Kako vi mjerite je li ispod jezika?

Pa ravno ispod jezika i jos si odspavam te 2min dok izmjeri,osim ako ne sanjam te macke ko nocas 😂😂 sretnoooo 🤞🏻💃🏻

Garawa¤
    27. Svibanj 2021. 08:10

Jutro cure.. 
    Tebi Hope LH divlja kao i kod mene prije M i poslije.. negdje sam pročitala da progesteron naglo padne da LH malo posizi.. ne znaci to ništa..samo eto ima nas takvih.. 
    Kod mene su trakice iste boje.. peak se bliži.. možda bude sutra.. 
    Jučer ujutro nisam temperaturu mjerila.. jer sam prisilno spavala kod mame.. blokirala nam vrata od stana i nismo mogli ući 😂 morali provalili na kraju 🤦‍♀️
    Tako da, ne sviđa mi se to što sam fulala jedan dan..ali dobro.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

27. Svibanj 2021. 08:19

dobro jutro drage trudilice
    _
    Lucky sve znaš, tako mi je žao, nadali smo se do zadnjeg da će biti pozitivan ishod ovog ludog ciklusa.. držim fige za dalje. budi jaka ❤️ idemo u nove pobjede!
    Joli  ma pik, sad odbrojavamo skupa
    Hope bome tvoje trakice, ne znam šta bi rekla  nisam stručnjak, a i stručnjaci bi se zbunili  s obzirom na beštiju , moguće da je sve poludilo, jedva čekam da to riješiš pa dalje normalno. 
    _
    cure žao mi je zbog snješkića, ovaj mjesec nam je baš nikakav 6. će biti bolji, mora!! ❤️

Bonii
    27. Svibanj 2021. 08:29

Hope ♾

Pa ravno ispod jezika i jos si odspavam te 2min dok izmjeri,osim ako ne sanjam te macke ko nocas 😂😂 sretnoooo 🤞🏻💃🏻

Jel normalno da mi pokazuje razlicite temperature, tipa prvo mjerenje bude 36.1 pa drugo i trece 36.3 (sve to u roku od 2 min) tako mi je bilo i jucer i danas. Koji rezultat da onda uzimam? 😂 Previse me buni to s toplomjerom, i jos mi zna s jedne strane jezika pokazat jednu temperaturu a s druge strane drugu temp 🤦🤦

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

SamoRita
    27. Svibanj 2021. 08:31

https://ibb.co/bB538zr
    Nadam se da sam dobro 😅 
    Ugl to je drugi dan slikano, prvi je ova "gornja" crtica bila cak nesto tamnija od "donje"🙄

27. Svibanj 2021. 09:10

Lucky 🙏🏼👶🏼

Cure, moram priznat da sam se malo umorila od ovoga svega, pracenja, umakanja, iscekivanja….nacekavam tog drugog doktora da me preko veze konacno primi pa nikako doc do njega jer je nonstop u guzvi i to me dodatno zivcira, i nemojte mi zamjerit al bit cu malo manje aktivna, liste cu updateat svakodnevno, nemate brige, ali treba mi malo odmaka trenutno.

draga, uvijek si bila tu za sve nas, zaslužila si godišnji! uzmi si pauzu od svega ovoga, odmori se i opusti, preživjet ćemo i bez liste ako ti je lakše da si skoz off. ja se nadam i čekam da uletiš na forum sa sretnom vijesti, jer bit će, mora. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.