Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    14. Travanj 2020. 09:44

Dobro jutro cureee, ❤️
    Vrapcic, trudy, trancie, kaktusice, rose, pcelice, amneris hvala zenice 🥰
    Trudy, dora, indy cestitke na velikih 30🎊🍾
    Curly, cestitke na ulasku u trece tromjesecje🍻🎊
    Zuza tebi za ulazak u 8.mjesec 🥰🍾
    Trudy pa meni, uopce ne izgleda bas da je trbusina. Bas lijepo izgledas 🥰
    Amneris, rade ti i zaks i argentum sigurno 😁 i ja to zelim, meni muz htio za rodendan kuoiti ogrlicu pa sam mu rekla nek kupi kad rodim s imenom 🥰

Baby girl 💜

Amneris
    14. Travanj 2020. 09:45

Hvala anavo! Nisam u Zg, nego u Ri. Istražit ću još malo, a i pitanje je što će tada biti otvoreno. 🙈

Zvonkica
    14. Travanj 2020. 09:52

Dobro jutro zenice, nas decki pocastili danas skoro do pola 9....sad samo mozemo cekati opet takav spavanac iducih par mjeseci 😂🎉😊
    Cestitke curama koje pune tjedne!🎊🎉
    Trudy prekrasna busica 😊🤰
    Mrvicak mene je drugog poroda bilo strah vise nego prvog jer sad zaista znas sto te ceka, svijesniji si koliko toga moze krenuti po zlu, iako si s druge strane spremniji nego prvi puta jer pak znas sto te ocekuje i koja je procedura, kako to sve izgleda...i sad ce me isto kako mi se termin blizi vjerojatno biti vise strah nego prva dva puta, vec polako i je...

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 10:06

mrvičak

mimoza

Cestitke na okruglim tjednima 😊 Dora, Trudy, Indy, Zuza, CurlyS 🥰 usitnilo usitnilo 😁
    Ja sam bas naopaka. Mene strah da ne dodjem prerano u rodiliste 😂 htjela bih sto duze kuci biti, u poznatom okruzenju.
    Mrvicak stvarno si imala super porod. Zelim ti jos bolji ovaj put.

Hvala draga, nadam se i ja. Al što je Pepilli rekla i ja bih voljela da sam imala malo predaha, ali kada pročitam horor priče s poroda, mogu zaista niti zahvalna na svojoj. Iskreno, jako me strah novog poroda, što nije bio slučaj s prvim. Vjerojatno zato što znam što me čeka. Jesam li jedina koja je sve prošla nije prvorotka i koju je strah već počeo hvatati?

Ooo daaa Mrvicak 🤭🤭 al mene nekako nije strah poroda nego tog da se meni sta desi, i stalno me to muci. Nije da razmisljam o tome ali dode taj osjecaj.
    Znam da ce boliti ali isto tako znam da ce prestat cim to cudo izleti van. 
    Znam da ako me moji trudovi kroz 2-3 sata ne otvore da trazim odmah drip a ne da me muce kao sa prvim. Ja na svojim trudovima manje od minute 6h a nista se ne desava. Dok se nije smjena promjenila i odmah mi dali drip, bolilo mrvu vise a rodila za 3h..aaah. 

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 10:11

Amneris nokaj zlatarnica na fejsu. Prelijepe rade. Ja si bila napravila, imena muza malog, i inicijale mame i tate. Ali u seljenju mi se negdje zagubila 😕😕😕 napraviti cu novu samo sa sinovima i muzem 🥰

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 10:13

Haha 😂😂😂
    https://ibb.co/MMrZLY8

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    14. Travanj 2020. 10:16

Jutro cure i cestitke svima na zaokruzenim tjednima 😃😃
    Trudy, lijep ti je trbuh. Meni moj izgleda ogroman 😅😅. 
    Vrapcic, mi prvorotkinje nemamo pojma sta nas ceka. Evo iskreno da niste pocele pricat o tom, nebi uopce razmisljala koliko ce mi vode iscurit ocu nosit sa sobom do tamo neki ulozak /pelenu, rucnik, nepropusnu podlogu 😅😅. Inace seka mi je na specki iz ginekologije (jos se ona puno toga uci pa ne mogu na nju racunati za svaki svoj upit i problem) , al rekla mi je da oni imaju obicaj preporuciti trudnici tek kad trudovi budu na razmak 5 min krenuti u bolnicu. Da nema smisla prije, a da redovno prvorotkinje dodu cim osjete trudove. 😂

mimoza
    14. Travanj 2020. 10:17

Trudy prava si zgodnica 😊
    Dana draga, pa sretan ti okrugli broj 🤗

14. Travanj 2020. 10:19

Dobar dan krafnice! 🥳
    Dora, Indy, Trudy, CurlySue, Dana, Zaraa, Žuža sretni vam novi tjedni/mjeseci!! 🤗😍🥰 Sretno na pregledima curama koje idu!! 
    Trudy bas bi zgodna trudnica! 😍
    Nikita jesi ti iz Zg? Gdje ides na 4D, ja sam htjela uplatiti za koji tjedan. Jel smije i muz s tobom mozda unutra? (znam da ne, ali tko zna) 😅😅

Dora4
    14. Travanj 2020. 10:24

Bokic svima!! Stigao utorak 🥳🥳💗💙🥰
    Indy, Trudy, Zaraa mi na nevjerovatnih predivnih okruglih 30!! Halooo 3/4 smo izgurale!! 🥳💕🥰
    Dana, Vucice, Curly, Zuza, Svea, Barby, marmar, Renata cestitam na punim tjednima!!! 🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.