Curke čitam vaša iskustva, nama je bolnica daleko, 30 minuta ak je prazna cesta, tijekom radnog dana punoo duže, ak mi pukne vodenjak za koliko bi se trebalo doći u bolnicu? Koliko je tada panika kada pukne?
Ak je plodna voda prozirna nije panika, ak je bilo koje druge boje (mekonij, krv..) spremis se i ides odmah i to im moras naglasiti cim dodes pred radaonu da te odmah uzmu u obradu...nama su tako na tecaju rekli...
Vrapcic i meni je to sve novo, al moja sogorica je nakon sto je pukao vodenjak lagano otisla pod tus i spremiti torbu. Tako jos jedna prijateljica nije zurila, mislim da trudovi krenu nakon nekog vremena onda.
Vrapcic, sve ovisi koliko si ranije otvorena, akonces imati kakve trudove.
Ako si npr otvorena par dana prije termina 2-3prsta onda kad pukne bas i nemas sta puno cekati.
Ako si skroz zatvorena, onda laganini.
Meni kad je puknuo, ja sam cistila za sobom, cekala muza dobrih sat vremena da dode doma, a do bolnice imamo min 45min.meni su trudovi krenuli taman ispred Pule, znaci nakon dobra 2h i odmah su bili na 4-5min. I smanjivali se. Dosla gore otvorena 3 prsta.
Jutro svima 😊
Ceatitke svima koje pune tjedne 🌹🌷🥰🥰🍷🍷🥂
Meni nije puknuo vodenjak ,makar sam se na to pripremala nego su trudovi bili na suho(lol) . U auto sam stavila nepromočivu podlogu (onu od Violete za prematanje) i na to još stari ručnik ) Ako vam pukne pa curka polako ,ima u Bipi (ili DMu ) onih kao uložaka za inkontinenciju, veliki su i debeli ,dođu skoro ko ovi poslije poroda, njih sam isto jedno vrijeme furala nakon poroda sa malom.... Uzmite si vrećice za prljavi veš da ga odmah možete spajhlat unutra, isto tako ako rađate u svojim piđamama da ih spajhlate nutra i pošaljete na kurenje doma. Ja svoju piđamu s poroda još uvijek nosim jer mi ju je babica zadigla skoro do cica ,nije se uopće zamazala, iako je ona bolnička plahta na stolu za rađanje bila sva mokra . Kaže muž ,Niš novoga ,ko da sam na kolinju.... Sad moram smisliti koje mi nije žao da ju zaseremo pri porodu......
Sreća mamina
Dobrodošao
Jutro curke!
Svima koje imate preglede danas SRETNOO!
Zvonkica hvala lijepa na savjetima. 😅😅😅 E upravo sam to čitala, da ukoliko je prozirna da nije frka, a ako ima drugih boja onda pravac bolnica. Šteta da su svi ti trudnički tečajevi otkazani.. Zbilja koma za nas kojima je prva trudnoća, jer ja to sve samo mogu pročitati... 🙄🤔😮
Dana čestitam na ulasku u 26.tjedan 🎊🎊🎊
Trudy čestitam na okruglih 30.tjedana 💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Leonie hvala ti na savjetu 💕 Dada, čitala sam da nekima pukne vodenjak prije, pa krenu trudovi, a nekima obrnuto!? Hm.. Frkica me tog svega, samo da stignem na vrijeme u bolnicu, obzirom da mi je prva beba samo se nadam da ću biti tamo na vrijeme, makar došla pre rano, ležala i čekala tamo 🙃😊🙄
Bebac joj ti stigla i čistiti za sobom, svaka čast 😅😅
Ja se nadam da ću biti tako pribrala kao i ti 🤞🤞🤞
Pepilli čula sam da ti "trudovi na suho" bole više? Je li to istina? Joj muž ti je pre smiješan 😂😂😂 Hvala na podijeljenom iskustvu 😘
Hvala Vrapcic 😊 bez brige, meni je evo drugo pa nemam pojma ni o trudovima ni o puknucu vodenjaka 😁 za trudove su mi rekli da krenem u bolnicu kad vise ne budem mogla pricat 😁
A cestitke i Dori i Indy na okruglih 30 🥳🥳🥳🥳 i Dani na punom tjednu 🥳 nisam nista smislila za danjasnju proslavu,sram me bilo 😲
Jutro curke!Svima koje imate preglede danas SRETNOO!Zvonkica hvala lijepa na savjetima. 😅😅😅 E upravo sam to čitala, da ukoliko je prozirna da nije frka, a ako ima drugih boja onda pravac bolnica. Šteta da su svi ti trudnički tečajevi otkazani.. Zbilja koma za nas kojima je prva trudnoća, jer ja to sve samo mogu pročitati… 🙄🤔😮
Dana čestitam na ulasku u 26.tjedan 🎊🎊🎊
Trudy čestitam na okruglih 30.tjedana 💞
Dobro jutro😊
Imaš ovaj vikend ponovno Rodin tečaj, do 16.4. su prijave😊
Žuža čestitam na ulasku u 32.tjedan 🎊🎊🎊
Carly Sue čestitam na ulasku u 28.tjedan 🎉🎉🎉
Ja sam imala te na suho. Kada su krenuli jaki (svako 5 min), a ove prije nisam osjećala, oprala sam kosu, obrijala se, spremila još što sam imala i tek onda budila njega da me vozi. Došla otvorena 7 prstiju na svako tri minute, pustili me neko vrijeme da šetam, pa pukli vodenjak, nakon toga sam mislila da ne mogu i neću izdržati od bolova. Trudovi bili prejaki, a problem je jer nisu imali razmak ili je bio samo do dvije sekunde. Rodila nakon prvog tiskanja, to nisam osjetila.
Dora sretno na punim tjednu i pregledu, ostale cure isto, javljajte lijepe vijesti ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji