Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    13. Travanj 2020. 22:08

kaktusica

Dana divan pogled, jel to na Ucku? 🥰🥰
    Trudy jesu li u Rijeci jos uvijek one piggy roze sexy spavacice bez pol dugmica 😁 Sise na izvolte…
    Ja sam rodila u takvoj, bilo je i krvi kao da me zaklao netko dolje i u tome si me doveli ma odjel za babinjace, zatim sam popila lupocet i laksativ i nakon nozda 3 sata od poroda dvije sestre su me odvelw do tusa i istusirale me. Tad sam obukla svoju spavacicu.
    Vucica pitala si za carapice, znam da sam ih znala vidjati u Kiku, bas je bilo minijaturnih i u kutijicama i u paketima po nekoliko pari, bas su slatke i male i jeftine.

Hvala Kaktusica ❤️ samo trazim negdje gdje mogu naruciti s dostavom, pitanje kad ce se trgovine poceti otvarati... 

Ivcy1306
    13. Travanj 2020. 22:15

Black meni je vodenjak pukao u predradjaoni i tad me panika oprala jer ono sto sad, stiskam noge ono curi ko ludo, nisam mogla zadrzavati naravno ali je doslovno bila poplava. 😂 onako bas filmski. 
    Dora sretno sutra i ostalim curama koje su na pregledu! Cekamo vas sa dobrim vijestima! 

• Bebac24
    13. Travanj 2020. 22:15

BlackLioness

Imam jedno neugodno pitanje. One koje nisu prvorotkinje, nakon sto vam je pukao vodenjak ste stavile poslije tusiranja sve do dolaska u rodiliste nekakav veci ulozak? Jel to dosta curka dolje? Jedna prijateljica imala situaciju da joj sve preko haljine preslo 🙄

Ja sam imala rucnik u riflama. I do bolnice i on je sav promocio a doma mi je doslovno sigurno litru dvije vec iscurilo jer sam stalno brisala za sobom dok muz nije dosao. 

Vucica
    13. Travanj 2020. 22:16

Trudy

Uglavnom da, htjela sam jos za te spavacice prokomentirat da sam ja inace dosta komplicirana sto se oblacenja tice, ne volim bas ni dekolte pokazivat ni noge al tamo mi je bilo potpuno svejedno. Znaci jedino bitno mi je bilo da nisam bas gola skroz 😁

Joj 2 puta sam bila u bolnici i uopce se ne sjecam sto sam nosila 😅 jednostavno nista nije bitno u tom trenutku. Prvi put za LLETZ i drugi put nakon prometne, jednostavno nema nikakvog srama... Ni biti gol ni piskiti u onu patku ni sjesti na wc sto inace nigdje ne radim osim kuci... 

dana130
    13. Travanj 2020. 22:18

Kaktusice, da 😘 s kantride 🥰
    Trudy, jesu to njihove spavacice, znaci takvu mogu ocekivat, sexy nema sta 😂

Baby girl 💜

dana130
    13. Travanj 2020. 22:24

Cure, da li imate kakvu poveznicu kad curi kolostrum? Meni kako koji dan. Vecinom preko noci i ujutro vidim par mrljica, nista previse. Al sad dok smo lezali na kaucu iz jedne bas poveci krug mokri ostao. Otisla oprat zube i piskit, i vracam se u sobu, a dva nova kruga mokra. Pogotovo iz desne. Nilad bas toliko nije 😂 muz mi se smije 😂 cak je i njemu na majici ostalo kako sam bila naslonjena na njega

Baby girl 💜

Trudy
    13. Travanj 2020. 22:28

dana130

Da, da, to su njihove. Ovaj model je vise seksi 😎 ima i drugi model koji nije kao kosulja (ova sa slike) nego kao ogromna haljina koja gore ima gumbica par. Al meni su dali ovu vise seksi 😁😎
    Meni je kolostrum ono jednom curnuo bas jako, sad tu i tamo bude kap-dvije. Ne mogu povezat s nicim bas..

dana130
    13. Travanj 2020. 22:32

Trudy

dana130

Da, da, to su njihove. Ovaj model je vise seksi 😎 ima i drugi model koji nije kao kosulja (ova sa slike) nego kao ogromna haljina koja gore ima gumbica par. Al meni su dali ovu vise seksi 😁😎
    Meni je kolostrum ono jednom curnuo bas jako, sad tu i tamo bude kap-dvije. Ne mogu povezat s nicim bas..

Bas mi drago da smo tamo tako sexy 😂
    Da, ni ja ne mogu povezati s nicim 🤷‍♀️ nije ni, toliko bitno, al bas sam htjela cuti da li druge zene imaju kakve poveznice

Baby girl 💜

Trancie
    13. Travanj 2020. 22:58

Blacklionels meni je u prijateljice malo procurio , ja kontala da je jaci iscjedak , okupalasedoma,obukla pidjamu i kontam nije nista... zvala priju pitat kako to izgleda kad pukne 🤣🤣🤣i nakraju se digla ono pljusnilo 🤦🏼‍♀️ U bolnicu sam dosla sva mokra i cijelu noc je to curilo, oni su mi dali nestooo ... ali putem do bolnice cca 1sat je to stalno islo ... mislim da sam stavila  rucnik ispod, ne sjecam se 🤣🤣🤣cudo ima te plodne vode... 

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 23:05

Curke čitam vaša iskustva, nama je bolnica daleko, 30 minuta ak je prazna cesta, tijekom radnog dana punoo duže, ak mi pukne vodenjak za koliko bi se trebalo doći u bolnicu? Koliko je tada panika kada pukne? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.