Amneris hvala na info, ja hvatam taj onda!
Anavo ma bas! Ili je premali trbuh ili je prevelik trbuh ili ili... stalno nešto! Nitko ih ni ne pita za mišljenje, bitno da se oni nadu komentirat svaki drek.
Joj cure moje ja sam se tak najela da nisam imala snage ni mobitel držat! Toliko sam zderala da mi je još uvijek loše, ima da crknem večeras 😅
Velim bas muzu da od sutra nemrem toliko jest jer mi je i loše i izgledam ko pred porod.
Već me živciraju ljudi koji me vide i komentiraju jaooo pa tek u 7. mjesecU trebaš rodit 🙄
Jao, ma ljudi su bas katastrofa. Stalno imaju potrebu nesto komentirati. Bas se svaki put nazivciram...prvo su se iscuđavali di mi je trbuh...sad je bome iskocio pa ce se cuditi kako je velik...ko da na ista od toga mozemo utjecati. Onda mi stalno dijele glupe savjete...ma
💙
Ne znam za vas ostale, ali ja radi korona gluposti nisam napravila uopće Ogtt, niti sam bila na uzv od 20.2., pregledi mi otkazani, ginekolozima zabranjeno doć na otok, nama s otoka, nemam pojma šta napravit. Blokada teška…
Ako sam dobro zapamtila ti si kod Vrcic-Pervan.Ja sam bila 2.4, prima samo trudnice.Kad sam ja bila nije bila nijedna trudnica prije mene, ni iza mene.Napravila mi je pregled ka i svaki put i narucila me opet za 4 tjedna.Propusnicu mi je poslala na mobitel samo za mene iako sam ja trazila da napise da je muz pratnja.Na srecu nismo imali problema s policijom.Ne znam kakva je procedura na otocima.
URL = https: //lilypie.com]
DORA vjeruj nece nista da im bude,bas me zanima sad u cetv.kad odem koliko su porasli ,pa moracu samo da mazem i nekako dase suzdrzim od ceskanja ..Cure zelim vam laku noc svima ja idem da spavam ja sam vec spremna za spavanje ..Znam bice ustajanja vise puta al neka veze imam vremena i da se naspavam ..Nadam se da ce sutra da bude bolje sa ovim svrbezom i stomakom ..izgleda da imam novi zadatak osim jesti piti i spavati i sto vise mazati ..
Rose, Lordy, da, možemo mi dobit propusnicu za otić u Split, ali sad je tu stožer u pregovorima da tko ode s otoka i vrati se mora u samoizolaciju na 2 tjedna. Pervanica mi je sama odgodila pregled i rekla da je za mene bolje da ne dolazim u St jer tu kod nas na otoku još nema službeno zaraženih pa da smo sigurniji, a drugi uredno odlaze do Splita i nazad radi puno glupljih razloga...citiram "sve do 33. tjedna nije hitno, tad moraš doć" A i eto tebi nije dala propusnicu za muža, znači neće ni meni dat i onda moram sama ić. Nadam se da je taj šećer bar ok...bebu osjećam dobro pa me nije panika oprala još, ali mislim da šta primjetim da bi preplivala do Splita...ma jooj.
Dorica papalica, na sve misliš ♥️
I da. Bitno da su pustili s kopna na otok operatere da dodu postavit toranj za 5g mrežu, a pedijatra i ginekologa ne puštaju da dođu. Sve ošlo kvragu...
Amneris i ja pokusavam piti vise tekucine. Stalno imam problema s probavom, i sad otkako mi je nisko zeljezo i uzimam tablete bude jos gore😥 Uglavnom, vise ne mogu uzivati u hrani. Danas mi je bilo lijepo, ali sutra me ceka blitva, voce, lagana prehrana i saniranje stete...
Vrapcic a jadan muzic 😂
Vrapcic ma pitala sam svekrvu sto ona misli, ona radi u bolnici pa mi je isto savjetovala da dodem ako se ponovi jer s obzirom da je bilo nakon wc-a i da se nisam naprezala da su vjerojatno hemici 😅
Trudy a koliko je te krvi bilo? Meni je na papiru ostalo za zlicicu- dvije krvi sigurno. A svi govore da bude samo trag nakon hemeroida. Nemam pojma.
Sad sam se sjetila i da su me nocas boljeli ligamenti gore iznad pupka lijevo i desno, pa mozda se tu nesto smrdalo? Osjecam da je s bebom sve ok, lupka kao i dosad i nista me ne boli tako da cu zaboraviti da se ovo dogodilo 🙈
Osjecam se puno lakse cim sam se javila tu danas i odmah ste sve prvo pomislile na hemroide (a meni je trebala potvrda da je moguce da ne znam da ih imam i da se to dogodi).
Eto, raspisala sam se bas. Laku vam noc, odmorite od danasnjeg prezderavanja i prvog uskrsa sa bebicom 🥰 divne ste!
Fenjer mene ne nakon hemica bas bolilo i peklo. Nisam mogla ni sjest na guzu. I isto ne bilo nekoliko kapljica krvi, svjeze svjetlo crvene. Samo ti to prati i prati pokrete.
Fenjer mene ne nakon hemica bas bolilo i peklo. Nisam mogla ni sjest na guzu. I isto ne bilo nekoliko kapljica krvi, svjeze svjetlo crvene. Samo ti to prati i prati pokrete.
Nadam se da nisam napravila losu odluku sto nisam nikud isla 🙈 stvarno se osjecam okej, da nisam pogledala ne bi ni znala da je bilo krvi. A beba je od svih kolaca aktivna tako da me to smiruje.
Jela sam sad voca i jogurta i slatkog soka da me potjera na wc da vidim hoce me sta boliti/peci.
Sortiraj odgovore
Najstariji