Krafne drage sretan Vam Uskrs. Nadam se da ste se dobro napapale i da niste pretjerale kao ja u svemu. Kao što je netko napisao da zuri u sunce i ne tipka puno, tako i ja. Sad sam vidila ovo s Ancy i ajme...ne znam šta bi rekla, nismo sigurne do zadnjeg dana, baš nemoć teška. Taman se kreneš opuštat malo i eto ti vraga. Nadam se da je ona došla malo sebi. Ja sad tek varim to sve. Baš sam se nadala da nakon Tiki neće nitko otpast više...
Nadam se da ste sve ostale dobroo, da bujate i kisnete ♥️
Ne znam za vas ostale, ali ja radi korona gluposti nisam napravila uopće Ogtt, niti sam bila na uzv od 20.2., pregledi mi otkazani, ginekolozima zabranjeno doć na otok, nama s otoka, nemam pojma šta napravit. Blokada teška...
Indy mažeš li trbuh redovito? Možda je koža suha, a pritom se širi pa nastane svrbež... 🤔
Pčelica ma otići će oni uskoro nadam se 🙏
Rose 😂😂😂
Zmya drago mi je da si ok, da se ovo primirilo 😊
Dora definitivno psihijatrija nakon trudnoće 🤦♀️🤦♀️
Trudy daaa, smrdilo ko juga doslovno, uf.. Al ja vjerujem da više neće. 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ugodan ostatak večeri vam želim cure!
Laku noć!!! Ja idem spavati, umorna sam ko pas od stresne noći. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Joj cure moje ja sam se tak najela da nisam imala snage ni mobitel držat! Toliko sam zderala da mi je još uvijek loše, ima da crknem večeras 😅
Velim bas muzu da od sutra nemrem toliko jest jer mi je i loše i izgledam ko pred porod.
Već me živciraju ljudi koji me vide i komentiraju jaooo pa tek u 7. mjesecU trebaš rodit 🙄
Evo cure Rodin online tečaj vam počinje od 17.4. pa ako neku interesira koja nije uspjela pogledati prvi ciklus..
Indy mažeš li trbuh redovito? Možda je koža suha, a pritom se širi pa nastane svrbež… 🤔
Pčelica ma otići će oni uskoro nadam se 🙏
Rose 😂😂😂
Zmya drago mi je da si ok, da se ovo primirilo 😊
Dora definitivno psihijatrija nakon trudnoće 🤦♀️🤦♀️
Trudy daaa, smrdilo ko juga doslovno, uf.. Al ja vjerujem da više neće. 🤞
Mazem 😭😭😭 neko mi je preporucio nevenovu mast iz Dm i to sam kupila .Imam jos 10 ml.i potrosila sam vec litru bio oil ..a to je kao lijek za strije ..moracu izgleda cesce da mazem..valda ce da se bar taj svrbez smanji 😭
Vrapcic laku noc i zelim ti da se nocas lijepo naspavas! 😘
Bezzo bas sam pitala za tebe par puta di si nam nestala, zao mi je sto ste tako doslovno odsjeceni, drzi se!! 😘
Daisy razumijem sve 🐽 mene nitko ne vidi pa me za taj dio boli patka, al bas se osjecam lose i tromo, no, danas je bio takav dan, od sutra cu se probat primirit jer sad mi doslovno vise pinca nije na vrhu grla nego imam osjecaj da ce mi svaki tren na nos izletit 😬
Indy hahaha jaooo, u pravu si, ja se sekiram za njih, a zapravo oni nama rade kolaps 😅 uuu pa sta ti rade ti tvoji momci, mene isto zna svrbit, ali se trudim ne cesat, da ti budem iskrena ne mazem se bas svaki dan..ma proci ce ti do cetvrtka, mozda malo da pocnes mazat i 2x dnevno il cim krene i najmanji svrbez odmah pod kremu!! Meni je zadnjih 10 dana bas porastao trbuh dosta 😬 trpala sam puno svega, malo me cak strah sto ce doktor rec u utorak, ne zbog kilaze nego da nisam nesto djeci poremetila s tim zderanjem 🙈 da mi nije nesto s plodnom vodom i tako, znas ono kad te krene mucit sto glupih pitanja 😬
Zmya ma do jutra si ko nova, ocito si pretjerala jucer, znam da sam bila 😳 kad sam procitala jos sinoc da si na kraju svega i usisala 🙈 uspori zeno!! 😘
Rio mislim da ti se siri trbuscic pa te zato probada, bar su meni bila bas takva probadanja uvijek dan/dva/tri prije vidnog sirenja trbusine! 🤭
Vrapcic history je vrh 😅 mislim da cemo nakon trudnoca sve bit spremne za tretman ne wellnessa nego psihoterapije 😬😷
Meni je bas mukica koliko sam pojela, u pola 6 sam prestala s pincom i pocela bit ove vecernje terapije /to kad krenem nema vise hrane/, klinci me sutiraju na sve strane, dolje me u njoj malo cak probada, al vec neka poznata bol od prije pa ne brinem iskreno..mislim da nocas nece bit spavanja..
Grozim se jer imamo toliko hrane, al bas svega, dorucka, rucka, kolaca, svega da sutra mozemo ponovit danasnji dan, a osjecam se tako da bi voljela da je ponedjeljak ujutro i da samo pijem vodu, jogurt i jedem borovnice cijeli dan..🙈 cak sam muzu ispila zivce sto ako sam zderanjem djeci zacepila protoke danas 🤢🙈🙈🙈🙈🙈 pliz napisite da to nije moguce 🤣
Ahahahaha, to Dora nije moguće😁😁
Joj cure moje ja sam se tak najela da nisam imala snage ni mobitel držat! Toliko sam zderala da mi je još uvijek loše, ima da crknem večeras 😅
Velim bas muzu da od sutra nemrem toliko jest jer mi je i loše i izgledam ko pred porod.
Već me živciraju ljudi koji me vide i komentiraju jaooo pa tek u 7. mjesecU trebaš rodit 🙄
Ja ti te ljude ne kužim.
Kao i one fore Ajme, pa ti nista nisi dobila, a u 7. mjesec ušla.
Gluposti.
Samo ih ružno pogledaj, meni bude gušt😁😁🤓👿
Nikad ugoditi ljudima.
Trudy ❤🤗
Indy mazi se, nema druge, ali za vjerujrm da ti smeta svrbez
Bezzo ma joj, pa sta ne postoji neka linija? Ne mogu vas tako izolirati??
Dana ooo pa lijepa setnja, bravo...ja oko kuce bila, lijep dan, ali nisam puno setala
Cure moje jedva disem koliko sam se prezderala, ali inace sam navrcer tesko pokretna
Laku noc curke!!!
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji