Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    12. Travanj 2020. 19:28

Vrapčić123

Joj cure da vas malo nasmijem, ovo je screen shot history pregleda interneta kod muža nakon onog šoa sinoć, e sad valjamo od smijeha 😂😂😂 Gledajte i čitajte redom:
    https://ibb.co/rMML29R
    https://ibb.co/jgMmQst

Hahahaha🤣😂🤣😂

💙

zmya
    12. Travanj 2020. 19:35

Vrapcicu legendo! Rooooar! :)
    Sve pet, hvala♥️

12. Travanj 2020. 19:41

Fenjer, ja sam na početku trudnoće imala hemiće. Ali ne sjećam se da sam ikada ugledala toliko krvi. Jednom mali trah prilikom brisanja. Ulaskom u drugo tromjesečje stolica mi postaje mekana i imam je po 2-3x dnevno. Jedino veće krvarenje je bilo nakon zadnjeg odnosa (kao da je bilo u nekoj drugoj povijesti) 😎, negdje tamo u 12.mj kada sam završila kod dr i kada mi je sve zabranjeno zbog niske posteljice. U oba slučaja nije bilo ništa bolno.
    Zmya, ti su se vjerojatno preforsirala ovih dana i zato osjetiš te bolove, a i dalje se širiš pa možda vidiš primjetno veći trbuh ovih dana.
    Joj, i ja se pridružuje klubu mama žderača danas. Od pince, roštilja, Cole, pomfrita, salate (nešto zdravo 🍃), preko kolača. Sada sam pojela zadnji i nema više ništa. Od sutra malo pazim, barem iza ručka da ne unosim puno šećera i bijelih ugljikohidrata. Do ručka si dam oduška 😋
    Dora, izdržat ćemo, naravno. Moramo za naše male mrvice. Mene danas zategne jako u trenu kada  nakon stajanja idem prileć na bok ali popusti nakon 1 min. Hrana dolazi na naplatu🙈😂
    Mala Dorica je danas toliko divlja da su tata i bravo gledali i s užasom komentirali "a kak tako, kak te to ne boli, pa gdje su ti organi... Dva muška u čudu 😂😂

Mocho
    12. Travanj 2020. 19:44

Cure samo da se javim i zazelim vam sretan Uskrs 🐇🐔🐥🐽
    Citam vas redovito, ali kako sam puno vise na dvoristu manje stignem pisati od zurenja u sunce 😎

12. Travanj 2020. 19:49

Svibanj:
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    PEPILLI - 30.5. decko 💙
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Vucica - 9.6. Dečko💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸
    ena0206 -4.6. Dečko💙
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    And26 - dečko 💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. curica🌸
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸
    MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    Leptir - 23.7.decko💙
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Renata92 - 1.8.curica🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    suzi3025 -7.8. decko 💙
    PikaBu -8.8. Curica 🌸
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Maminosunce29-22.8.
    Slatke brige - 22.8. Decko 💙
    Fenjer - 23.8.
    CINNAMON – 27.8.
    Maminosunce - 28.8.
    Mala1- curica 🌸
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    Travanj :
    M_maaree - 11.4.
    Lola - 14.4.
    Pepili-14.4.
    Vucica - 14.4.
     Anav05-16.4.
     Fenjer - 20.4
    Trancie - 21.4.
    DanijelaBB - 21.4.
    Kolacic – 21.4.
    Leonie90 - 21.4.
    Yvette - 21.4.
    Mimoza - 21.4.
    Fluffy - 23.4.
    Ena0206 - 23.4.
    Rose1 – 24.4.
    Maggy – 24.4.
    Renata - 24.4.
    Mrvicak - 24.4.
    Ivchy - 27.4.
     Panda - 28.4.
    SVIBANJ
    Indy - 5.5.
    Dana- 11.5.
    Mimoza - 5.5.
    Amneris - 6.5.
    MissyR - 20.5.

Dora4
    12. Travanj 2020. 19:50

Zmya ma do jutra si ko nova, ocito si pretjerala jucer, znam da sam bila 😳 kad sam procitala jos sinoc da si na kraju svega i usisala 🙈 uspori zeno!! 😘
    Rio mislim da ti se siri trbuscic pa te zato probada, bar su meni bila bas takva probadanja uvijek dan/dva/tri prije vidnog sirenja trbusine! 🤭
    Vrapcic history je vrh 😅 mislim da cemo nakon trudnoca sve bit spremne za tretman ne wellnessa nego psihoterapije 😬😷
    Meni je bas mukica koliko sam pojela, u pola 6 sam prestala s pincom i pocela bit ove vecernje terapije /to kad krenem nema vise hrane/, klinci me sutiraju na sve strane, dolje me u njoj malo cak probada, al vec neka poznata bol od prije pa ne brinem iskreno..mislim da nocas nece bit spavanja..
    Grozim se jer imamo toliko hrane, al bas svega, dorucka, rucka, kolaca, svega da sutra mozemo ponovit danasnji dan, a osjecam se tako da bi voljela da je ponedjeljak  ujutro i da samo pijem vodu, jogurt i jedem borovnice cijeli dan..🙈 cak sam muzu ispila zivce sto ako sam zderanjem djeci zacepila protoke danas 🤢🙈🙈🙈🙈🙈 pliz napisite da to nije moguce 🤣

Pepilli
    12. Travanj 2020. 20:02

Ja se nažderala štapića sad s mužem kao da presiječemo..  on udri po Unchartedu ja po štapićima i soku of jabuke... Ako i nisam imala hemiće, sutra ih očekujem.

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    12. Travanj 2020. 20:09

Ne volim kad cijeli dan ne stignem nista procitat pa me ovako obilna lektira doceka 😁
    Ja cu rec da sam bila relativno ok s hranom, nastojala sam se malo suzdrzat 😁 jedino sto ja tako obozavam pincu i te slatke kruhove, mogla bi samo na tome bit 🍞😊
    Vrapcic ne mogu vjerovat kakva situacija 😲 i jos da su toliko zadimili 😲 neka si im isla rec, tako treba! Bas koma 😕
    Fenjer mene muce godinama ti unutarnji hemici, tako da svako toliko bude krvi ako je malo tvrdja stolica 😕
    Curama koje pune tjedne sretni 🥳 posebno Rose cestitke na ulasku u zadnje tromjesecje 🥳🥳🥳
    Ja sam popodne cak uspjela malo i odspavat 😁 tako da danas sam imala malo dan za odmaranje i odmah su svi bolovi nestali 😊

• indy34
    12. Travanj 2020. 20:15

Dora4

Zmya ma do jutra si ko nova, ocito si pretjerala jucer, znam da sam bila 😳 kad sam procitala jos sinoc da si na kraju svega i usisala 🙈 uspori zeno!! 😘
    Rio mislim da ti se siri trbuscic pa te zato probada, bar su meni bila bas takva probadanja uvijek dan/dva/tri prije vidnog sirenja trbusine! 🤭
    Vrapcic history je vrh 😅 mislim da cemo nakon trudnoca sve bit spremne za tretman ne wellnessa nego psihoterapije 😬😷
    Meni je bas mukica koliko sam pojela, u pola 6 sam prestala s pincom i pocela bit ove vecernje terapije /to kad krenem nema vise hrane/, klinci me sutiraju na sve strane, dolje me u njoj malo cak probada, al vec neka poznata bol od prije pa ne brinem iskreno..mislim da nocas nece bit spavanja..
    Grozim se jer imamo toliko hrane, al bas svega, dorucka, rucka, kolaca, svega da sutra mozemo ponovit danasnji dan, a osjecam se tako da bi voljela da je ponedjeljak ujutro i da samo pijem vodu, jogurt i jedem borovnice cijeli dan..🙈 cak sam muzu ispila zivce sto ako sam zderanjem djeci zacepila protoke danas 🤢🙈🙈🙈🙈🙈 pliz napisite da to nije moguce 🤣

Hahahah mislim da su nama djeca zacepile protoke jel inace sta mislis koliko bi tek onda pojeli ??😆😆😆 .Nece nista da nam se desi vjeruj prezivjecemo,sutra ce biti lakse ,al meni sta se desilo ??mene je toliko stomak svrbio da sam se sva rascesala ajme imam linije na stomaku ...ne zelim sa zamisljam reakciju kad budem imala pregled iduce sedmice ajme pitace me jesam normalna ??sramota me a mazem evo opet sam namazala ..ju cure ovome nema kraja ovim nasim tegobama 

dana130
    12. Travanj 2020. 20:15

Mi smo nakon rucka i ailne hrane odspavali 😂 pojeli nakon toga kolacic i oko 6.30 otisli prosetat. U 8 dosli nazad. Skoro 6 km propjesacili, bas laganini, zbilja mi je dobro doslo napok se malo kretati, nadam se da ne steti nista 🤔
    Sad lagana vecerica 🙈

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.