Jutro curke!
Zmya cestitke na puna 32 tjedna 🥳💞 To znaci da si usla u 33. Meni pise na otpusnom pismu iz rodilista "musko dijete, rodjeno u terminu u 38.tt" , rodila sam 37+1. Uvijek racunas tjedan prije. Tako sam ja sad trudna punih 25 ali sam u 26.
Dora zaspala sam oko 1.30h, grozna glad, probudila se u 6 za wc i do sad kunjala 😌
Sto se tice googlanja, ni ja ne volim pretjerivati pogotovo oko ovakvih stvari ali nekad sobro dodje. Dystoni sindrom je vrlo cest kod beba pa se ide na vjezbice, mi smo dosta oko toga ucili i na faksu, ali uglavnom pedijatri upozore na sto roditelji moraju obratiti paznju kad idete na kontrole. Isto i sa hipotonijom. Super je baby handling,ima na Youtubeu dosta savjeta
Jutro curke! Ja se baš naspavala, milina! Prozor tijekom noći bio otvoren 😎 Uglavnom ovi bivši susjedi su nestali, haha, nema ih nigdje. Čak nam se čini da su tu noć nestali 😂😂😂 Tako da je opet mir u ulazu 😊
Daisy joj koji su to glupi komentari, pa što ako u 7.mj trebaš roditi… Joj ljudi su nekad zbilja debili… 🤦♀️
Amneris hvala na info za Rodine tečaj 😘
Indy samo se maži, škoditi ne može sigurno! Ja se mažem sa bademovim i kokosovim uljem, za sad se čini ok. 👍
Hahaha znaci susjedi su ti se izgubili ...super sad mozes da odahnes i da uzivas svakako su najavili hladnije vrjeme pa ce nam biti i ugodnije spavati ..Mazem se moracu ..nema mi druge opcije sta cu ..
Jutro curke i sretan Uskrs svima!! 🐥
Jucer sam bila u guzvici pa eto nisam ni stigla do navecer kasno pokusati pohvatati zaostatke svega sto vam se dogodilo.
Vrapcic, genijalna si. Neka si ti njih stavila na svoje mjesto...mogu zamisliti kako ti je bilo. Meni roditelji imaju kat ispod stanara koji isto voli tu i tamo i zapalit. Sve ok, ali znam da bi mi se mama požalila da navecer ljeti tako kad dimi na balkonu a ona je stavila susit robu, da joj sav taj dim ude u robu, i onda ima onako specifican miris trave. Tako da ako ti je uslo u sobu, mogu mislit sto je to bilo.
Fenjer, nadam se da je sve ok. Ja se slazem ovde s vecinom curki da bi ipak trebalo napravit nekakav pregled...cak i da ima neka ginekologica na forumu mislim da ti ni ona nebi mogla puno pomoc. Neke stvari zahtjevaju bas pregled da bi se utvrdilo sta je...a nekad ni to ne razjasni situaciju😅. Konretno ja sam kroz skoro cijeli prvo tromjesecje imala povremeno nekakva krvarenja, a 3 ginekologa kod kojih sam bila, nisu nasla razlog. S druge strane, cesto se zna dogoditi od naprezanja da se pojavi krv iz stolice, pa eto vjerujem da se to i dogodilo. Ako nemas nikakvu popratnu bol i beba se mice, vjerujem da je sve u najboljem redu.
Danas ja prijavljujem neku cudni bol...ali u prsnom kosu. Tesko mi je iti opisat. S lijeve strane osjecam ko da mi rebro smeta plucima 😅 kao da se pluca sire, a rebra mu smetaju. Ne znam niti kako objasnit, al ako ima netko kome se to isto dogada il se dogadalo bilo bi super da me malo utjesi. Nije to sad nista nepodnosljivo, vise je neugodno i nelagodno
Jutro drage!!!
Ja se sad toliko prejela da cu do rucka samo smoothie😂🤣😂
Čestitam Bebac, Amneris, Maggy,Zmya na punim tjednima, Polly ulasku u trece tromjesecjecje(pratimo se😉)🥳🥳🥳
💙
Jutro curke! Hvala na pitanju, dobro sam, kao da nista nije bilo 🤔 cudna neka situacija ta jucer, ali ja super, beba plese po trbuhu pa stogod je bilo je bilo pa proslo 🙈
Da, ja nisam nikako panicar, uvijek pokusavam realno sagledati sve i pricekati, ali nikad dosad mi se nista ruzno nije ni dogodilo tako da nemam ni razloga dizati frku. Valjda ni nece.
Nadam se da ste vi ostale dobro! Cestitke curama na punim tjednima!! Nista od dijete danas, pa ostalo je jos i sunke i kolaca heej 🤭🤭
Fenjer drago mi je da si dobro❤
Fluffy za sada nemam tu bol, ali svi se organi pomicu, beba je sve veca, ko zna kako se namjestila pa te pritisce...ja osjetim lagane udarce po rebrima, vec je ona visoko...ja recimo imam kratak dah, srce pocne jace lupati ako lezim na leđima, ocito mi pritisce venu tako da ja na leđa nikako
💙
Jutro pi(n)ce! 🤣🤣
U ozbiljnim smo već tjednima, hvala svima na čestitkama i idemo samo jako dalje!
Pridružujem se i ja čestitkama mojim kolegicama trudnicama koje ponedjeljkom zaokružuju i tjedne i sebe🤗😘
Vrapčić kako si ih sprašila, kraljica si👸🏻
Fluffy imam isti osjećaj unazad par dana, uopće ne znam opisati što me to boli, tj. nije bol nego neugoda, baš kao da se rebra šire. Meni je na desnoj strani i najviše mi smeta kad legnem na desni bok.
Jutro curke. Ja sam jako slabo spavala. Mala je toliko štucala da me zabrinula 😧 ritmični udarci su se osjećali skroz dolje nisko, skoro kraj pubične kosti. Nakon toga je počela udarati, drugačije nego inače ali jako snažno i nikako san na oči. Baš me umorila.
Jaoo, ja sam danas od pola 6 budna , ispekla kruh ,palačinke , nagradila muža .. https://ibb.co/84r9fgg evo jednog lijepog kruščića...
Danas moram smisliti još neki kolač jer smo pojeli 80% svih kolača jučer, znači ostale mi tri četiri kremšnite i par šnitica mađarice ... Vjerojatno će biti tiramisu u zdjelicama.....
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji