Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    12. Travanj 2020. 17:46

Rio13

Fenjer prati situaciju kako su ti cure rekle i pravac hitna ako dodje do pogorsanja.
    Mi imali pokusaj slikanja 🤣 napenalila sam muza da me slika da ja bebi O mogu jednog dana pokazat kako je on bio tu u maminom trbuhu. To je izgledalo otprilike ovako
    https://ibb.co/8s7q5YT
    https://ibb.co/m5zbxsF
    https://ibb.co/FV80nzp

Predivne slike❤🥰

💙

Rose1
    12. Travanj 2020. 17:48

Dora4

Curke moje, ja sam bas pretjerala s hranom, jedva disem, obecala sama sebi da necu vise, a u svakom povratku s wca prodjem kroz kuhinju i salabrcnem nesto, uopce mi nije vazno jel slatno il slatko, prasica jedna 🐽 stvarno osjecam hranu da mi stoji na vrhu grla i da bi se mogla ispovracat sa svakim novim grizom i pitam se zasto, o zasto ne znam stat!!! 🐷🐖🐽

I jaaaaa...jedva disem...dok hodam, imam osjecaj da ce mi trbuh puknuti

💙

zmya
    12. Travanj 2020. 17:49

E Dora tipkala sam malo ranije bila, dobro je, hvala ti, opet su me grcevi ulovili nakon rucka tako da sam prelezala cili dan. Sad smo popili kavicu, ja nes, popapali malo pince, malo rozate i pokoji keksic, ko bombica sam se najela, al sta sad. Uspila sam malo potrosit kalorija na muza, za setnju cemo jos vidit, danas mi se samo evo lezi! 
    Malo je povjetarac zapuhao, bas je ugodno na balkonu! 😍

Rose1
    12. Travanj 2020. 17:50

zmya

E Doratipkala sam malo ranije bila, dobro je, hvala ti, opet su me grcevi ulovili nakon rucka tako da sam prelezala cili dan. Sad smo popili kavicu, ja nes, popapali malo pince, malo rozate i pokoji keksic, ko bombica sam se najela, al sta sad. Uspila sam malo potrosit kalorija na muza, za setnju cemo jos vidit, danas mi se samo evo lezi!
    Malo je povjetarac zapuhao, bas je ugodno na balkonu! 😍

Odmori onda danas, sutra cete setati...nemoj se forsirati

💙

Rose1
    12. Travanj 2020. 17:52

Rio13

Dora hvala😁
    Kaktusicehvala😁inace haljina, al sad sluzi ko tunika🤣
    Trancie ja bi se cim vise slikala, al mi muka muza maltretirat jer je on antitalent za to🤣
    Svea, Dana ❤️
    Mene opet nesto kao malo probada oko pupka. Nije nista jako, al je iritantno uzasno. Malenog normalno osjetim. Zna neko od ceg bi to moglo biti?

Mene obicno probada ful nisko...nesto se siri, rasteze vjerojatno...glavno da nije jako

💙

Trancie
    12. Travanj 2020. 18:08

Mene isto zna probost nisko dole lijevo ispod stomaka i oko pupka osjetim, a i bebu osjetim oko pupka i svugdi; nesto se ne sjecam da mi je mala tako zivahna bila 🤭a tek je krenila u akciju ❤️
    Ali bas sam citala da je sad inzetivno to sirenje i dizanje maternice pa mislim da je od toga to!!! 

Pepilli
    12. Travanj 2020. 18:25

https://ibb.co/rp0kg7V naručila bih ove kombinezon je ,al nisam pametna, koju veličinu😆

Sreća mamina

Dobrodošao

Amneris
    12. Travanj 2020. 18:40

Bebac, Rio, preslatke ste, baš se osjeća proljeće na vašim slikama.🌼🌼🌼🌸🌸🌸🌺🌺🌺
    Fenjer bila mi je ista situacija kao i tebi, ali u prvom tromjesečju i bilo je vaginalno. Nakon velike nužde, valjda uslijed naprezanja, poteklo je 4-5 kapljica svježe krvi. Poslije brisanja ništa i tu noć ništa. Nisam bila sigurna otkuda je. Ujutro nakon prespavane noći i naredna 4 dana smeđarenje.. valjda neka žilica pukla. Duphastone mi je dao doktor i od tada nisam imala sličnih iskustava.
    Ti prati situaciju i sve su ti cure rekle, javljaj nam kako si!
    Yvette kao da sam ja pisala o problemima s 💩💩 tvrda stolica me prati cijelu trudnoću (a u zadnje vrijeme i hemići) i čim malo zgriješim s hranom, itekako požalim nakon dan-dva na wc-u. Zato baš pazim što jedem tako da ni danas nisam nešto extra papala. Aaaaaaliiiii, kako zbog bakterijica u mokraći ovaj tjedan pijem punnnnooo više vode, primjećujem da i wc odradim vrhunski i poludjet ću ako je to sve sa zatvorom ustvari bilo zbog premalog unosa tekućine. 
    Vrapčić, baš si badass, super mi je kako su se ukakali jedne sitne trudnice ti napušenci! Mislim da ti je para na uši već počela izlaziti!

Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 18:48

Fenjer kakva je situacija? Jel bolje?
    Zmya, Daisy, Kaktusica curke kakva je situacija?
    Mila draga žao mi je da te tako pogodilo to sa našom Ancy, zbilja pre tužna situacija koje se sve ovdje jako bojimo. No što ćemo, moramo pokušati pozitivno... Nema nam druge. Drži se, pusa 😘
    Polly draga zbilja nema tih brojeva nigdje, vrlo brzo sve ode... 🙈 Koma.. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    12. Travanj 2020. 18:51

Ajme zene, i ja danas cijeli dan nad nekim tanjurom. Umrijet cu!! Sad u 18 sam vecerala i do spavanja samo vode i nista vise. Znaci osjecam se ko prasica prava 🐷
    Fenjer meni je isto tako bilo nekoliko kapi svjeze krvi ovak u trudnoci ali bilo je zbog hemica. Vanjski inace ne krvare (barem koliko ja znam), nego oni nutarnji. Pa moguce da i ne znas da ih imas. A mozda te jednostavno samo stolica nadrazila. Drzim fige da je to!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.