Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    12. Travanj 2020. 22:18

Fenjer ne znam sto bi ti rekla...zlica, dvije krvi nije bas malo, a ti nisi nikad prije krvarila od hemica. Okej je da si zvala sveki koja radi za savjet, ali ja bih makar nazvala hitni i posavjetovala se. Nemoj se ljutiti sto ti to kazem, ali ja sam malo panicar sama po sebi. Svi mi mislimo da to stvarno mogu biti i hemeroidi (iako ni ja nikad nisam u zivotu imala vise od traga krvi kada su krvarili), ali isto tako i u drugim slucajevima, ovdje nitko nikom nije pogodio dijagnozu. Na forumu se cesto svede na tjesenje i nadanje da ce sve biti ok zato se nemoj puno pouzdati u nasa nagadanja o cemu se mozda radi. Ja se nadam da ce sve biti ok i vjerujem da hoce, ali makar zovni hitni veceras ili ujutro i ispricaj im sto se dogodilo pa da ti netko strucan da savjet sto je najbolje uciniti u toj situaciji.

dana130
    12. Travanj 2020. 22:25

Curke zelim vam laku noc i lijepe snove. 
    Ja se uvalila kratko u kadu, bas mi prija topla voda, sad si napravila hladni kakao i uvalila se s muzicem na kutnu 🥰
    Jos malo pa u lrevet. Tipkamo se sutra 😘 😴

Baby girl 💜

12. Travanj 2020. 22:37

Svea, Yvette ma znam da nitko ovdje nije doktor, ali bilo bi bas dobro i korisno da na temi imamo ginekologicu hahah 😂🙈

Dora4
    12. Travanj 2020. 22:37

Anavo5 to si i ja ponavljam hahahh luda glava, svasta ti padne na pamet dok lovis zraka od pretjerivanja..da nismo u izolaciji vec tjednima i da se nisam mic po mic utrpala ko gica, tocno bi si postavila dijagnozu korone kako jedva disem 😷🐷
    Lordy, dugo nam te nije bilo, si okej draga? 😘
    Bit cemo ko nove ujutro 🥰
    Spavajte mirno lijepe moje trudnicke krafnice 😘😘
    Nadam se da sutra krecemo u jos jedan miran i divan tjedan! 💕 laku nocko 😴😴😴

Leonie90
    12. Travanj 2020. 23:10

Oo iduci tjedan svi blizanceki na pregled, jedva cekam 🥰
    Fenjer ja se nadam da je sve okej. Moram priznati da sam ja kao i ti, na kraju samu sebe utjesim da je dobro, i obicno tako i bude, ali nekad bi voljela da ranije reagiram kao druge cure ovdje, barem radi svog mira. 

zmya
    12. Travanj 2020. 23:19

Fenjer cimni ti hitnu ujutro pa se pokonzultiraj da si ziher. Ako si sa vlaznom malo proceprkala kako su ti cure rekle, mozda si naisla negdi na khm sumnjivi trag u zavrsetku debelog crijeva. Meni zna malo krvi biti al malo u tragovima, iako mislim da imam hemic jedan vanjski nije krvav nije bolan, ima ih puno vrsta. Vjerojatno je ok, al bolje da zovnes i opises. Mozda ti je i zaostatak neke nepreradene hrane negdje nesto malo zagrebao unutra na putu van. 
    Netko je bio spomenuo dekoracije.hr ima tamo zenskih spavacica povoljnih i kompleta za rodiliste. 
    Cure lako noc svima! 

yvette
    12. Travanj 2020. 23:47

fenjer

Svea, Yvette ma znam da nitko ovdje nije doktor, ali bilo bi bas dobro i korisno da na temi imamo ginekologicu hahah 😂🙈

Totalno 😂😂

kaktusica
    13. Travanj 2020. 00:00

Evo i mene, ja gladna ko pas... Mi nismo imalinikakav svecani rucak, surra cemo kad se muz vrati iz dezurstva da se i on malo pocasti. Jedva smo se culi tek maloprije,  grozno mu je na poslu, to je takav horor da mi ni ne prica nista a osjetim mu u glasu da je umoran i da mu je tesko 😔
    Fenjer meni kad god je neka cudna bol ili krvarenje odem na pregled, jest muz medicinar ali ne postoje specijalizacije uzalud. A pregled je pregled, bit ces mirna, bolje je pratiti.  
    Pojela sam malo pince oko 7 i to je to, zgaravice nema ali glad me muci, jooooj! A ne smijem sad us..t pa pojesti nesto inace mi ne gine reflustat...
    Onda sam ulovila nekakav san oko 23 a onda je pas poceo hrkati a spava mi tocno pored kreveta ispod glave, svaki put kad se okrene spavat na ledja hrce ko traktor 🙄
    Laku noc krafnice 😘

Lordy
    13. Travanj 2020. 00:09

Dora sve je ok s trudnocom, bacim ja oko na temu.Ne prijavljujem preglede jer mi radi samo uzv, napise mjere i to je to.Inace se vodim onom izrekom sta manje znam bolje mi je u zivotu.Tako mi je bilo u prvoj trudnoci nista nisam znala i uzivala sam.Onda jednog dana kad je mala imala 5 mjeseci pedijatrica napise nekoliko uputnica za razlicite doktore na kojima pise distonij.Kad sam dosla kuci pocela googlati na tu temu i normalno dr.google izbacio puno ruznih scenaria koje se mogu dogoditi u dijetetovom razvoju.Psihicki sam potonula skroz i tako zivjela u toj agoniji sve dok nije prohodala i progovorila.Na kraju prica ima sretan kraj, a ja sam naucila nema googlanja zasto je palac stisnut u saci, zasto se izvija itd.

URL = https: //lilypie.com]

Trudy
    13. Travanj 2020. 07:04

Fenjer meni je jednom bilo kao pokolj u wc skoljci ok krvi, inace bude kap dvije. Ja isto ne idem bas kod doktora ako procijenim da ne treba.  
    Joj, ja sam tako lijepo spavala 😴 da sam mogla jos jedno sat vremena bilo bi divno 😊
    Sve mi se cini da se bebac preokrenuo, joj nadam se da nece opet na zadak bit 😕 neku kvrgu pipam pod rebrima al ne mogu zakljucit sta je 😁 nadam se da je guza ipak 😁
    A mali jucer 😂😂😂 sjedi muz ma kaucu, ruka negdje na nogama. Dodje on do njega i kaze mu ozbiljno, "tata, ne diraj pisota!" 😂😂😂😂 Umrla sam od smijeha 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.