Fenjer ne znam sto bi ti rekla...zlica, dvije krvi nije bas malo, a ti nisi nikad prije krvarila od hemica. Okej je da si zvala sveki koja radi za savjet, ali ja bih makar nazvala hitni i posavjetovala se. Nemoj se ljutiti sto ti to kazem, ali ja sam malo panicar sama po sebi. Svi mi mislimo da to stvarno mogu biti i hemeroidi (iako ni ja nikad nisam u zivotu imala vise od traga krvi kada su krvarili), ali isto tako i u drugim slucajevima, ovdje nitko nikom nije pogodio dijagnozu. Na forumu se cesto svede na tjesenje i nadanje da ce sve biti ok zato se nemoj puno pouzdati u nasa nagadanja o cemu se mozda radi. Ja se nadam da ce sve biti ok i vjerujem da hoce, ali makar zovni hitni veceras ili ujutro i ispricaj im sto se dogodilo pa da ti netko strucan da savjet sto je najbolje uciniti u toj situaciji.
Curke zelim vam laku noc i lijepe snove.
Ja se uvalila kratko u kadu, bas mi prija topla voda, sad si napravila hladni kakao i uvalila se s muzicem na kutnu 🥰
Jos malo pa u lrevet. Tipkamo se sutra 😘 😴
Baby girl 💜
Svea, Yvette ma znam da nitko ovdje nije doktor, ali bilo bi bas dobro i korisno da na temi imamo ginekologicu hahah 😂🙈
Anavo5 to si i ja ponavljam hahahh luda glava, svasta ti padne na pamet dok lovis zraka od pretjerivanja..da nismo u izolaciji vec tjednima i da se nisam mic po mic utrpala ko gica, tocno bi si postavila dijagnozu korone kako jedva disem 😷🐷
Lordy, dugo nam te nije bilo, si okej draga? 😘
Bit cemo ko nove ujutro 🥰
Spavajte mirno lijepe moje trudnicke krafnice 😘😘
Nadam se da sutra krecemo u jos jedan miran i divan tjedan! 💕 laku nocko 😴😴😴
Oo iduci tjedan svi blizanceki na pregled, jedva cekam 🥰
Fenjer ja se nadam da je sve okej. Moram priznati da sam ja kao i ti, na kraju samu sebe utjesim da je dobro, i obicno tako i bude, ali nekad bi voljela da ranije reagiram kao druge cure ovdje, barem radi svog mira.
Fenjer cimni ti hitnu ujutro pa se pokonzultiraj da si ziher. Ako si sa vlaznom malo proceprkala kako su ti cure rekle, mozda si naisla negdi na khm sumnjivi trag u zavrsetku debelog crijeva. Meni zna malo krvi biti al malo u tragovima, iako mislim da imam hemic jedan vanjski nije krvav nije bolan, ima ih puno vrsta. Vjerojatno je ok, al bolje da zovnes i opises. Mozda ti je i zaostatak neke nepreradene hrane negdje nesto malo zagrebao unutra na putu van.
Netko je bio spomenuo dekoracije.hr ima tamo zenskih spavacica povoljnih i kompleta za rodiliste.
Cure lako noc svima!
Svea, Yvette ma znam da nitko ovdje nije doktor, ali bilo bi bas dobro i korisno da na temi imamo ginekologicu hahah 😂🙈
Totalno 😂😂
Evo i mene, ja gladna ko pas... Mi nismo imalinikakav svecani rucak, surra cemo kad se muz vrati iz dezurstva da se i on malo pocasti. Jedva smo se culi tek maloprije, grozno mu je na poslu, to je takav horor da mi ni ne prica nista a osjetim mu u glasu da je umoran i da mu je tesko 😔
Fenjer meni kad god je neka cudna bol ili krvarenje odem na pregled, jest muz medicinar ali ne postoje specijalizacije uzalud. A pregled je pregled, bit ces mirna, bolje je pratiti.
Pojela sam malo pince oko 7 i to je to, zgaravice nema ali glad me muci, jooooj! A ne smijem sad us..t pa pojesti nesto inace mi ne gine reflustat...
Onda sam ulovila nekakav san oko 23 a onda je pas poceo hrkati a spava mi tocno pored kreveta ispod glave, svaki put kad se okrene spavat na ledja hrce ko traktor 🙄
Laku noc krafnice 😘
Dora sve je ok s trudnocom, bacim ja oko na temu.Ne prijavljujem preglede jer mi radi samo uzv, napise mjere i to je to.Inace se vodim onom izrekom sta manje znam bolje mi je u zivotu.Tako mi je bilo u prvoj trudnoci nista nisam znala i uzivala sam.Onda jednog dana kad je mala imala 5 mjeseci pedijatrica napise nekoliko uputnica za razlicite doktore na kojima pise distonij.Kad sam dosla kuci pocela googlati na tu temu i normalno dr.google izbacio puno ruznih scenaria koje se mogu dogoditi u dijetetovom razvoju.Psihicki sam potonula skroz i tako zivjela u toj agoniji sve dok nije prohodala i progovorila.Na kraju prica ima sretan kraj, a ja sam naucila nema googlanja zasto je palac stisnut u saci, zasto se izvija itd.
URL = https: //lilypie.com]
Fenjer meni je jednom bilo kao pokolj u wc skoljci ok krvi, inace bude kap dvije. Ja isto ne idem bas kod doktora ako procijenim da ne treba.
Joj, ja sam tako lijepo spavala 😴 da sam mogla jos jedno sat vremena bilo bi divno 😊
Sve mi se cini da se bebac preokrenuo, joj nadam se da nece opet na zadak bit 😕 neku kvrgu pipam pod rebrima al ne mogu zakljucit sta je 😁 nadam se da je guza ipak 😁
A mali jucer 😂😂😂 sjedi muz ma kaucu, ruka negdje na nogama. Dodje on do njega i kaze mu ozbiljno, "tata, ne diraj pisota!" 😂😂😂😂 Umrla sam od smijeha 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji