Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    13. Travanj 2020. 09:30

Hvala curkee, Rose pratimo se da 😊😊😍 Brzo je prošlo ovih 6, al sad kad gledam još 3 mjeseca čini se ko vječnost pogotovo u ovoj izolaciji, ja bih svoju curku sutra ☺️
    .
    Mrvičak vidiš ja sam pak imala drugi problem, jedva sam zaspala jer se moja nije uopće javljala... To me tako propadne, jedan jedini dan sam doživjela da me lupa i okreće se i svašta nešto, ostalo sve je premirna. Kad čitam vas i slušam druge kako ih bebe mlate baš se zabrinem 🤔 Osjetim ja nju svaki dan al baš baš slabe udarce... Možda je i do prednje posteljice.

Fluffy
    13. Travanj 2020. 09:32

Amneris,.da tocno kako si opisala. Vjerojatno je to onda samo pomicanje svih tih organa da naprave mjesta maternici. Meni kako je s lijeve strane, vise osjecam kad legnem na lijevi bok. 
    Rose, da evo pretpostavila sam i ja da je to sve nekakvo rastezanje, samo valjda nekom dode prije nekom kasnije. 
    Fenjer, ajd super sta je danas sve ok. 😀 ni ja inace nisam panicar...mislim da je dosta podatak da od pedijatra nisam nikad bila u ordinaciji doktora (osim ginekologa i stomatologa) 😂, ali evo u trudnoci sam bas teski panicar. Valjda kako imam losa iskustva..to me bas opeklo 😅. 

klupko_srece
    13. Travanj 2020. 09:37

Dobro jutro. Ugodan dan curke 😊

Trancie
    13. Travanj 2020. 09:41

Jutroooooo cureee nadam se da ste probavile sve od jucer 🤣🤣🤣❤️❤️❤️
    Sretnooooo koje punite tjedne, ulazite u nove mjesece , tromjesecje 😄
    Polly meni je prva mala bila dosta mirna, uvijek sam je osluskivala da se javi i sl. Sjecam se samo jedan put da ne posteno lupala pred kraj! Nikad mi stomak prevrtala nije ni sl. A posteljica mi je straga bila!!! Tako da sigurno je do bebe da je mirnija malo pa ae ne sekiraj!!!
    Ova je sada dosta aktivnija, valjda ce bit mirnija kad se rodi 🤣🤣🤣🤣jer je starija ko zvrk! 
    Fenjer drago mi je da se nista nije ponavljalo, samo se ti pazi i osluskuj i slusaj sebe ❤️❤️Mama najbolje zna !!! 
    Ja zadnjih dana lose skroz spavam 🤦🏼‍♀️Budim ae ko novorodjenjce svako malo .... 

mimoza
    13. Travanj 2020. 09:42

Jutro cure 
    Mrvicak, kod mene ista situacija vec 2 noci. Jucer je u danu 3x stucao i to traje dobrih 10tak min i  cijeli trbuh se trese, iako je epicentar dole skroz nisko u karlici. A kad legnem spavati, tad krece pravi party. Samo se svadjam s njim i guram ga 😂 Kao da se moze osjetiti preko noci koliko su ojacali i narasli, eto ja takav osjecaj imam.
    Polly to ti ovisi od pozicije bebe i posteljice. Nisu sve bebe isto aktivne, tvoja ce biti sigurno aktivnija vani, a nase mirnije. Nadam se da ce se umoriti unutra 😂

Rose1
    13. Travanj 2020. 09:42

mrvičak

Jutro curke. Ja sam jako slabo spavala. Mala je toliko štucala da me zabrinula 😧 ritmični udarci su se osjećali skroz dolje nisko, skoro kraj pubične kosti. Nakon toga je počela udarati, drugačije nego inače ali jako snažno i nikako san na oči. Baš me umorila.

Draga, i moj zadnje dane dosta stuca, lijevo skroz nisko uvijek osjecam...prije cca 7-10dana sam pisala da je 2dana bio toliko aktivan da sam se prepala, a nakon toga je sad rekla bib normalno aktivan

💙

zmya
    13. Travanj 2020. 09:43

Pepili jako si vridna! Bravo!
    Fenjer drago mi je da si ok. 
    Curkice koje zaokruzujemo danas, sretno nam i veselo dalje! Cajic se pijucka, idem se tusirat i protegnit ovo lijeno, veliko dupe! 
    Kissi vam kissi ♥️

Maggy_1
    13. Travanj 2020. 09:46

Dora4

Cestitam Bebac i (mozda)Ninnek na punim tjednima 🥳🥳, Amneris i Maggy na okruglih 30 🥳🥳, Polly izmya na ulasku u novi mjesec!! 🥳🥳

Hvala Dora! 30 tjedana napokon 🤗
    Ostalim curama čestitke na punim tjednima 💐

mimoza
    13. Travanj 2020. 09:46

Sretno curama na zaokruzenim tjednima 🥰 nasi mali rodjendani 🎂🎉

Polly
    13. Travanj 2020. 09:48

Malo ste me utješile 🤗 Ma znam da je svaka beba drugačija i da nema pravila, al meni kroz glavu odmah prođe ono da kad je beba stalno aktivna znaš da je zdrava, pa glava zabrije svašta 😑 Trancie baš sam te mislila pitati kakva je sad onda tvoja curka haha znači obrnuto nego u trbuhu 🙈 Ja sam se nadala da to znači isti karakter, da će biti mirna na mamu i tatu jer oboje smo bili ona mirnija djeca, gdje nas staviš tu smo 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.