Fenjer prati situaciju kako su ti cure rekle i pravac hitna ako dodje do pogorsanja.
Mi imali pokusaj slikanja 🤣 napenalila sam muza da me slika da ja bebi O mogu jednog dana pokazat kako je on bio tu u maminom trbuhu. To je izgledalo otprilike ovako
https://ibb.co/8s7q5YT
https://ibb.co/m5zbxsF
https://ibb.co/FV80nzp
Krasne slikice s divnim pesekima 😍😍😘😘 I lijepa ti je ta zuta tunikica, bas je super sve ❤
Rio divnooooo 🌸i trebamo se slikat i imat uspomenu!!! Mi smo i s maskicama se slikali ipak je ovo neki posebni Uskrs 😱🥳

Dora evo uzivam sa svojim prijateljem Donatom Magnezijem 😂
Polly vjerujem ti da si se nazivcirala, sve se zivo rasprodalo. Tako i trudnicka roba, jedva sam uspjela nesto naci. Pukom srecom sam na Asosu ugrabila tajice i to za visoke, brze bolje sam isla na naplatu da mi ne bi nestale iz kosarice.
Curke moje, ja sam bas pretjerala s hranom, jedva disem, obecala sama sebi da necu vise, a u svakom povratku s wca prodjem kroz kuhinju i salabrcnem nesto, uopce mi nije vazno jel slatno il slatko, prasica jedna 🐽 stvarno osjecam hranu da mi stoji na vrhu grla i da bi se mogla ispovracat sa svakim novim grizom i pitam se zasto, o zasto ne znam stat!!! 🐷🐖🐽
Dora evo uzivam sa svojim prijateljem Donatom Magnezijem 😂
Polly vjerujem ti da si se nazivcirala, sve se zivo rasprodalo. Tako i trudnicka roba, jedva sam uspjela nesto naci. Pukom srecom sam na Asosu ugrabila tajice i to za visoke, brze bolje sam isla na naplatu da mi ne bi nestale iz kosarice.
🤣 ja, zena majka krmaca, sam se i coca cole nacugala i cijeli dan si ponavljam a sta bi zderala da nije bilo potresa i da si u bolnici, prestani, radje jedi sutra, al neee, guzica oce jos jos jos jos jos jos jos jos 🤢 ako danas ne bljucnem, necu nikad!
Polly oooh kad bi samo znala kako te dobro razumijemo 🙈 sto mislite, oce li proc neka nova roba preko granica u neko dogledno vrijeme i obnovit se zalihe ili ne bas?
Drage zenice, sretan Uskrs vama i vasoj obitelji 🥰♥️.
Malo sam se distancirala jer me situacija sa Anchy bas jako pogodila pa mi je bilo teško vratiti se na forum dok se malo ne skuliram.
U međuvremenu stigla mi je robica iz Nexta, bas sam zadovoljna.
Narucila sam prematalicu iz Baby centra ali nisam zadovoljna, pretanka mi je spuzva pa ako ima koja da preporuci od kud mogu naruciti novu, bez one drvene podloge.
I planiram kupiti kolijevku close to me, odnosno ona koja se moze pristekati uz bracni krevet a ima i torbu za transport. Ima li tko od vas da ju je kupio ili za preporuciti?
Cestitke svima na punim tjednima i nadam se da ste vi i bebice dobro 🥰
Ja narucila krajem tjedna salju pa ti javim dojmove 😊

Curke moje, ja sam bas pretjerala s hranom, jedva disem, obecala sama sebi da necu vise, a u svakom povratku s wca prodjem kroz kuhinju i salabrcnem nesto, uopce mi nije vazno jel slatno il slatko, prasica jedna 🐽 stvarno osjecam hranu da mi stoji na vrhu grla i da bi se mogla ispovracat sa svakim novim grizom i pitam se zasto, o zasto ne znam stat!!! 🐷🐖🐽
Potpuno te razumijem, stalno nešto čalabrcnem ,malo mađaricu pa francuske i sve bi bilo u redu da nisam toddlerici išla prematat guzicu u kupaonu. Majke mi ,ovih tjedana mi to tako teško pada , sve se mučim da se ne ispovraćam (al svaaakiii put) kad dete kenja na tatu, dušu bi ispustila....

Sreća mamina
Dobrodošao
Peidruzujem se klubu dora 🤦♀️
Mislim da sam danas cijeli pleh kolaca pojela, muka mi je od hrane 🙈 cak sam i fantu popila.
A jucer sam cak i malo vina popila, doslovno 2 gutljaja, cisto za okus 😂
Spremamo se uskoro u setnjicu da se psihicki oraspolizim da ne lezim samo i jedem 😂

Baby girl 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji