Cestitke svima na punim tjednima !
Vrapcic svaka cast na hrabrosti. 👍🏻 A dobro si napravila, mogu ti samo biti zahvalni sto im nisi zvala policiju. Mislim trudna si, u svakom slucaju si morala reagirati radi svoje bebe
Fenjer slazem se sa curama da odes na hitnu. Ljudi su isli i radi puno manjih stvari, a kamoli ne radi krvarenja za koje nisi sigurna odakle je.
Sto se tice hemeroida, ja imam vanjske ali ne krvare. Jucer sam jela svasta, a od vlaknaste hrane sam pojela samo 2 kruske. Danas smo jeli sirnicu, jaja, krumpir i meso. Bila sam maloprije na wc i uzas, jedva obavila, a sad me guza toliko boli da je to strasno. 😥 Ne mogu ni sjediti.
Cak i zgaravicu lakse izdrzim. Sada mi je muka jer mi srce govori kolaci, a razum vlaknasta hrana. Grozno mi je ovo zadnje tromjesecje, ne mogu uzivati dan, dva a da ne nagrabusim 😡
Hvala curke 🥰🥰 al nije trbuscic nego trbusina koja je u par dana izrasla. Uzaaas. 😂😂😂
A pozadina je svekrvin raj 🥰🥰
Dora tocno to, obrisala sam jednom i kao da nikad nista nije bilo. Bas kao da sam luda i da sam sve umislila. 🙈 Tim gore jer ne znam jel uopce bilo vaginalno ili ne.
Svea, Vrapcic, Vucica, Trancie, Rose, Mrvicak, Yvette hvala vam na savjetima, popila sam si normabel i odlucila se smiriti jer mi se beba javila nakon toga, a niti traga od ponovne krvi. Odlucila sam da su hemeroidi bili jer se ipak dogodilo nakon nuzde. 🙈
Mirovat cu pa ako se ponovi i najmanja kap idem isti tren na hitnu. 😒
Hvala svima na cestitkama za puni tjedan! Pridruzujem se cestitkama curama koje danas pune! 🤭
Curke čestitam na punim tjednima 🍀😍 Ja sutra ulazim u zadnje tromjesečjee 🥳🥳
.
Fenjer nadam se da će sve biti okej i da su ipak hemoroidi za koje ni ne znaš, super znak je da si bebicu osjetila i umirila se, al svejedno prati 🤞🏼🤞🏼
.
Ja sam se danas nasikirala. Naime, imala sam pokušaj uskršnjeg šopinga na H&Mu. Pa ništa nemaa!!! Bodića, pidžamica, čarapica, niti jedan broj, baš sam se naživcirala... Na Sinsayu ništa bolje stanje 😑 Naručila sam ipak s HMa ručnik za poslije kupanja, bodiće na naramenice za ispod pidžame i nekakve hlačice šta sam jedna našla broj. Nadam se da će dobiti brojeve naknadno.. Ž
Drage zenice, sretan Uskrs vama i vasoj obitelji 🥰♥️.
Malo sam se distancirala jer me situacija sa Anchy bas jako pogodila pa mi je bilo teško vratiti se na forum dok se malo ne skuliram.
U međuvremenu stigla mi je robica iz Nexta, bas sam zadovoljna.
Narucila sam prematalicu iz Baby centra ali nisam zadovoljna, pretanka mi je spuzva pa ako ima koja da preporuci od kud mogu naruciti novu, bez one drvene podloge.
I planiram kupiti kolijevku close to me, odnosno ona koja se moze pristekati uz bracni krevet a ima i torbu za transport. Ima li tko od vas da ju je kupio ili za preporuciti?
Cestitke svima na punim tjednima i nadam se da ste vi i bebice dobro 🥰
Dora tocno to, obrisala sam jednom i kao da nikad nista nije bilo. Bas kao da sam luda i da sam sve umislila. 🙈 Tim gore jer ne znam jel uopce bilo vaginalno ili ne.
Svea, Vrapcic, Vucica, Trancie, Rose, Mrvicak, Yvette hvala vam na savjetima, popila sam si normabel i odlucila se smiriti jer mi se beba javila nakon toga, a niti traga od ponovne krvi. Odlucila sam da su hemeroidi bili jer se ipak dogodilo nakon nuzde. 🙈
Mirovat cu pa ako se ponovi i najmanja kap idem isti tren na hitnu. 😒
Hvala svima na cestitkama za puni tjedan! Pridruzujem se cestitkama curama koje danas pune! 🤭
Čuvaj se i javi kako si.
Vjerujem da su hem., ali miruj do kraja dana, znam da oni mogu biti gadni😘😘
Cure neki dan ste pričale o setovima za njegu, ja sam danas našla povoljno na Baby Landu, nema toplomjer ali ionako će većina nas kuputi neki kvalitetniji. Također imaju lijepe dekice od bambusovih vlakana za 139 kn, onako ljetne lagane. Eto ako će kojoj trebati nešto od toga 😊
Mrvičak e upravo s kauca i mene muz pomice, tako me zna zakocit da doslovno ne mogu 5cm mrdnut, na krevetu je lakse mrvicu, mislim da je ipak komocija i kvaliteta u pitanju, ali i sami polozaj, na krevetu sam ipak bolje ispruzena, dok na kaucu se nekako sklupcam na bok sta ja znam..
Budemo i to izdrzale, nema nam druge!! 😘
Fenjer prati i nadam se da se nece ponovit! Bolje i puhnut na hladno nego bit u strahu pa ako vidis da se ne mozes opustit i smirit, radje odi u bolnicu! 😘
Fenjer prati situaciju kako su ti cure rekle i pravac hitna ako dodje do pogorsanja.
Mi imali pokusaj slikanja 🤣 napenalila sam muza da me slika da ja bebi O mogu jednog dana pokazat kako je on bio tu u maminom trbuhu. To je izgledalo otprilike ovako
https://ibb.co/8s7q5YT
https://ibb.co/m5zbxsF
https://ibb.co/FV80nzp
Hahaha predobro!! 😄🐶🐶
Sortiraj odgovore
Najstariji