Curke da vam ispričam svoju ludu situaciju od sinoć, znači živim u zgradi koja je netipična i imamo otvoreni ulaz, tj zajednički hodnik, nemamo standardni hodnik onak ko u zgradama, nego je onako ko prolaz, ko stepenice. Joj baš teško za objasniti 🙈 I inače imam fenomenalne sve susjede, al jedna krava glupa od susjede iznajmljuje stan i iznajmi ga uvijek nekim sumnjivim likovima, onak realno ako mogu platiti 6000 kn za najam jasno vam je kakvi su to likovi, da nisu sumnjivi kupili bi stan i plaćali ratu kredita i bok… Ne trebam naglasiti da ni ne rade, doma su cijeli dan. Ovaj put su to neki dečki koji se od mjesec i pol već napušavaju dan i noć i po ovom lijepom vremenu moramo zatvarati sva vrata i prozore da slučajno ne udahnem fucking marihuane. Mislim zbilja nemam ništa protiv inače, da po nekad zapale, nebi svijet stao, ja nisam za to nikako, al dan i noć mislim stvarno… Ja trudna i strah me za bebu. E sinoć se lijepo spremila za spavanje i uđem u spavaću, a tu prst ne vidiš pred nosom, smrdi ko kuga po marihuani. E taj tren sam odjurila dolje, ni muž me nije uspio zaustaviti, lupala im ko luđak po vratima i zvonila i rekla da ću momentalno zvati krim policiju ako ne odsele u ponedjeljak iz zgrade. E to kak sam poludjela cure. To je strašno… Pazim što jedem, ne dišem od straha zbog bebe, jedva došli do bebe, da bi od nekih debila morala udisati marihuanu, a trudna… Uglavnom, sad čekam sutrašnji dan, da vidim, ako ne odsele zovem krim policiju sutra sigurno, al dala sam im šansu da odu. Živiš u dobrom kvartu, sve super, odlični susjedi i onda ti tak dođu neki krimosi koje neka krava dovede, a njoj se j… i ne zanima je otkud njima za najam 6000 kn. Ma… Strašno… E nikad nisam ovako poludjela, čak me ni muž nije uspio zaustaviti. Već sam bila na vratima. Uf…
A joj draga, ali skroz te razumijem...za poluditi😤😤😤...pa sta je njima??? Kako se mogu toliko napusavati???!!!😱😱😱 Mene bi bilo i malo strah tih luđaka, nemoj se previse izlagati...vidis da nisu normalni
💙
Drage moje evo mene opet.
Vec drugi put pokusavamo dobiti bebu.
Danas sam dobila mjesecnicu 3 dana prije sta se nikad do sad nije dogodilo .
Zanima me dali je iko imao takvu situaciju a da je bila rjec o trudnoci ?
Bas mi je nekako cudno nemam bolove ni nista nit sam predosjecala kao inace.
Vrapcic pa koliko to trebaju pusit da ti toliko udje u stan?!😱 Wtf?? Ali slazem se s Rose, pripazi malo.
Tko zna kakvi su to mafijoze 😳
Dora, Rose čak ne bih rekla da su neki balavci, čini mi se zbilja da nisu opasni neki, čak su se bojali vrata otvoriti kad sam im lupala i zvonila, ja sam ko luđak urlala da otvore i nisu se usudili, čak je tip govorio da nema potrebe, da je sve u redu, s terase su bježali unutra kad sam ih vidjela naknadno. Tako da ja mislim da će uskoro odseliti. A tu vlasnicu stana ću tak stisnuti i reci da ću nazvati krim policiju i poslati ih njoj doma ravno da im pojasni neke stvari ukoliko im ne kaže da odsele momentalno. Uglavnom mislim da neće dugo živjeti još tu.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ivcy, Fenjer, Pcelica cestitke na ounim tjednima 🍾🥰
Rose tebi cestitke na ulasku u zadnje yromjesecje 🥰🥰
Vrapcic, zbilja nr znam sto bi ti rekla. Nemam ni ja nista protiv, nek puse, al kolilo je toga ako je tebi uspjelo tolio uci 😮
Baby girl 💜
Žuža, Dana imamo to nekako stubiste otvorenog tipa, nema vrata onako tipičnih, gdje je često čak vjetrić / propuh i s te strane neki stanari imaju kuhinje, neki spavaće sobe i tak. Neobično je građena zgrada. I onda se inače zbilja može lijepo proluftati i super je to napravljeno tako, a u ovom slučaju se taj smrad njihov uvuče svuda jer ga vjetrić nosi brzo. Ma... Strašno. Baš sam poludjela ko nikad u životu. Platiš pošteno nekretninu i to vrlo skupo i onda takve situacije.
Uh udem a ono bolovi u diru.
Nadam se da ce vam se sve smiriti.
Vrapcic ajmee. A ja mocas ludila zbog susjeda koji nisu bas blizu a nabijaju vec mj dana muziku do 1-2 u noci 😠😠
Evo moje trbusine 🥰🥰 sa ovakvim trbuhom sam isla prvog roditi 😎😎puknut cu do kraja
https://ibb.co/xM33CQK
https://ibb.co/Ttn9Rsp
Mi obavili setnju uz more dok nije bilo nikog prije rucka, cak je i psic isao u prvu setnju, bojali malo kamencice uz more i super 🌹
Fenjer nadam se da ce sve biti OK... Ako se brines odi na hitnu kao sto kaze Vrapcic uvjeti su sterilni, najgore da nas taj strah od korone sprijeci da idemo kod doktora...
Vrapcic bas nezavidna situacija... I tu se nadam da ce se sve razrijesiti, i ne znam koliko je toga moralo biti da se tebi soba ispuni dimom 😳
Lena sve je moguce, cula sam za slucajeve gdje su zene imale kao mjesecnicu neko krvarenje prvi drugi mjesec trudnoce, a opet moze biti i da se ciklus malo poremetio iz nekog razloga... Zelim ti da je plusic naravno ali samo po ovome tesko je reci
Zgaravica evo meni slatko pogotovo cokolada okidac, a i bilo sto drugo nakon 8 navecer. Pomaze mi mineralna ili iz DMa neki mix mineralne i soka od jabuke, to je to vise manje. I spavati polusjedecki.
Bebac i tebi veselo znači... 🙄 Ajd da je zima, pa svima sve zatvoreno. Al ovak ti gušt s otvorenim prozorom spavati, a ne možeš... 🤦♀️
Rio haha, sad ti je i meni smiješno, svako malo se nasmijem 😂😂 al u tom trenu da su otvorili vrata zveknula bih ga se nekom toljagom po glavi... 😂
Cestitke na punim tjednima rose, pcelica, fenjer i ako sam nekoga zaboravila.
Vrapcic, svaka tebi cast kad si sisla, ja ne znam sta bi, vjerojatno ostavila anonimno pismo 😂
A gazdarica- uopce se ne cudim, pa njoj je bitno da placaju toliko, nije njoj bitno tko je tamo, jos pogotovo ako ona ne zivi u toj zgradi.
Probaj se smiriti i danasnji dan lijepo provesti u troje.
Sortiraj odgovore
Najstariji