Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 15:05

Rose, Pčelica, Fenjer curke čestitam na ulasku u okrugle tjedne 💞💞💞 I sorry ako sam koga izostavila, danas nisam sva svoja. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    12. Travanj 2020. 15:06

Curke cestitike na punim tjednima Rose, Ivcy, Pcelica i Fenjer 🤭❤️
    Vrapcic cudoooo si, ali stvarno te razumijem, pazis se ko ludjak onda ti tako neko marihuanu ubaciva u stan 🤦🏼‍♀️
    Fenjer nadam se da su hemici, pripazi se, ako ti je ista sumnjivo cure su ti vec sve rekle ❤️❤️
    Bebac divna si, bas lipo sve oko tebe za uzivanje 😍👌

Rose1
    12. Travanj 2020. 15:08

Hvala vam cure🥰❤
    Bebac jao,pa to sve luđaci😤😱
    Preslatki i lijepo rastete❤
    Vrapcic otkud tim balavcima toliko love???!!!uh, to je ta zlatna mladez valjda🤷‍♀️🥰
    Fenjer javi nam se kako si i sto si odlucila...bolje je puhati na hladno

💙

Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 15:20

Ma curke tek sad shvaćam da bi mi mamice (mnoge već i jeste mamice) ubile valjda nekog za dijete. Očito je tako i za nerođeno dijetešce. 💕 Tako da sam se osjećala jako ko medvjedica 😂😂😂
    Rose a valjda si u pravu 🤔🤔🤔

kaktusica
    12. Travanj 2020. 15:25

Kako sam zaboravila cestitati ulazak u pune tjedne 🙈🙈
    Drage moje Rose, Ivcy, Fenjer i Pcelica cestitke na punim tjednicima i da se danas lijepo napapate i odmorite,  ljubim vas 🥰🐰💞😍
    Vrapcic bas mi je zao zbog susjeda, grozna situacija doista... Nemam ni ja nista protiv trave, sama ju ne pusim ali brate mili nemos stalno biti napusen, to nikako ne razumijem. A ti neki dan mislila da ti se Gretica ne javlja zbog kamilice 🤣 Neka si ti njih sprasila, vjerujem da nike nimalo ugodno. Tako i kod nas na ovom parkingu gdje se prosetam s Messijem, nikad nikoga nema, malo tko i zna za njega ali u zadnje vrijeme se okuplja jedna ekipica i na metre se osjeca smrad trave 🌿
    Bebac super slikica, bas ti je lijep trbuh u toj lijepoj haljinici okruzen cvijecem 🥰🌺🍀

12. Travanj 2020. 15:29

Sretan Uskrs cure 🐰🐇💚 Evo napokon prosetala po gradu s dragim. Vruce je, nigdje nikog. Vidjela sam veeelik trbuh u izlogu, ajme meni pa kako to tako brzo sada ideeee 😂 malo kroz park do groblja. Baš smo guštali sami ko u Walking dead haha

Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 15:32

Bebac baš ste preslatki 😍 Imaš baš lijepi okrugli trbuščić ❤️❤️❤️
    Kaktusica zbilja nisam zaostala i ajd ako netko hoće zapalit nek zapali, al brate mili pušit dan noć, to ne shvaćam zbilja. Ma ja ti sve paranoično zatvaram zbog tih debila pa se nadam da nije utjecalo ništa na bebicu jadnu... 😒😒😒

• anav05
    12. Travanj 2020. 15:34

Vrapčić123

Žuža, Dana imamo to nekako stubiste otvorenog tipa, nema vrata onako tipičnih, gdje je često čak vjetrić / propuh i s te strane neki stanari imaju kuhinje, neki spavaće sobe i tak. Neobično je građena zgrada. I onda se inače zbilja može lijepo proluftati i super je to napravljeno tako, a u ovom slučaju se taj smrad njihov uvuče svuda jer ga vjetrić nosi brzo. Ma… Strašno. Baš sam poludjela ko nikad u životu. Platiš pošteno nekretninu i to vrlo skupo i onda takve situacije.

A žao mi je jako da si se tako uznemirila, ali susjedi su jbg valjda koliko sriće imaš. Nadam se da ce se dovesti u red...

• anav05
    12. Travanj 2020. 15:35

Bebac24

Uh udem a ono bolovi u diru.
    Nadam se da ce vam se sve smiriti.
    Vrapcic ajmee. A ja mocas ludila zbog susjeda koji nisu bas blizu a nabijaju vec mj dana muziku do 1-2 u noci 😠😠
    Evo moje trbusine 🥰🥰 sa ovakvim trbuhom sam isla prvog roditi 😎😎puknut cu do kraja
    https://ibb.co/xM33CQK

https://ibb.co/Ttn9Rsp
    Mi obavili setnju uz more dok nije bilo nikog prije rucka, cak je i psic isao u prvu setnju, bojali malo kamencice uz more i super 🌹

A baš si slatka, lijep je trbuščić😊😊

12. Travanj 2020. 15:41

Fenjer, obavezno javi promjene. Vjerujem da nije ništa ozbiljno ali evo svakako smo sve zabrinute. Mogu samo zamisliti kako je tebi. 
    Čestitke curama na punim tjednima. 🥳🥳❣️
    Dora moji bolovi se isti povećavanju od ručka prema večeri. Sinoć mi je muž pomogao da se na kauču okrenem s leđa na bok. 🙄Jedino mi je čudno što nemam nikakvih problema pri okretanju u krevetu. 🤔
    Vrapčić legendo. Svaka čast na hrabrosti. Bravo 👏 
    Bebac24 preslatko si u toj haljinici. Baš proljetna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.